Dj Suskun-Beyaz Gelinlik |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dj Suskun-Beyaz Gelinlik[rap 1] İki yıl oldu seni ben tanıdım kalbime sevgiyi sen anlattın ![]() Hayatta herşeyi seninle yaşadım nefesim oldun beni sen yaşattın ![]() Yıllar geçti sana bağlandım ölümde olsa ben sana vardım ![]() Herşeyi sildim kalbime yazdım allahtan sonra ben sana taptım ![]() Oldu Mu şimdi seninde yaptığın sevgime karşılık bumuydu aşkın ![]() İki yılın bedeli bumuydu kaderim durduk yere kalbimi ağlattın ![]() Gittiğin ellere değer Mi sandın titanik misali sende battın ![]() Yok yok olamaz bundan sonra 5 para etmez Ki senin aşkın ![]() Bilmedin sevgiyi beni katlettin içimde sevgiyi aldın gittin ![]() Sömürdün herşeyi beni mahfettin benim için artık yoksun bittin ![]() Vicdansız zalim sevdiğim benim Bu sevgime layık değilsin ![]() Yalvarmam Ki bana geri dönsen ölürüm uğruna yine seni sevemem ![]() Sevmeyi yoksa oyunmu sandın gel hadi senle oyun oynayalım ![]() Ölümüne sev beni sonsuza bekle ben seni bırakıp gitsem böyle ![]() Olurmu öyle düşünüp söyle yalancısın sen kandım bende ![]() [rap 2] Hakkım sana haram olsun güzelim yalandı sevgin yalandı sözlerin ![]() İhanet ettin aşkıma sevgime beni tek başıma koyupta gittin ![]() Allaha söz vermiştin Ya hani ayrılmam diye yemin etmiştin ![]() Lanet olsun nasılda gittin hani ben senin için herşeydim ![]() Herşeyi verirdin hani benim uğruma çok sevmişsin beni kandırma ![]() Seven gidermi aşkını satıpta sen sattın beni bir hiç uğruna ![]() Vicdansız zalim sevdiğim değmezsin akıttığım gözyaşına ![]() Hadi git yoluna sana eyvallah karşıma çıkma bir daha aslaa ![]() Ölümde olsa sonunda aşkın hani gidecektik biz ebediyye ![]() Aşacaktık engelleri elele sevecektik biz öleyise ![]() Sorunlar çıktı bir bir önümüze sildin herşeyi bir kaleminle ![]() Anladım artık yalandı sevgin yüce allahım belanı versin ![]() Bensiz hayatın çileyle dolsun acılar tek tek hep seni bulsun ![]() Bedenin bensiz sararıp solsun yalancı dünyan hep son bulsun ![]() Sevmesin artık kalbin kimseyi yalancı aşklar kalbinin olsun ![]() Girmesin kalbine seninde kimse beyaz gelinlik kefenin olsun ![]() ![]() |
|
|
|