![]() |
Sirmc - Çok Matraksın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sirmc - Çok Matraksın-Benden olan herkes parmak kaldırsın ![]() -Eline sulu tabancasını alsın ![]() ![]() ![]() Hey gangsta bana bir baksana Kaç soygun yaptın bu gün acaba 1-2-3-4 yetmez Kendini kandır hiç fark etmez Resmini çek Wanted yap koy Telefonun arka planına ![]() Bu kadarı fazla deme sakın varya Burası Türkiye neler oluyor ya Kendini etiket edip dolaş ortada Band***** geçir hadi bakim ağzına Bunun gibi özentiler yüzünden Ön yargıyı silemezsin beyinden İnan ![]() Daha karizmatik olur o tipinden Bilemem gerisini koyarım den den ![]() Bir çizik atarım olursun ten ten ![]() ![]() ![]() -Benden olan herkes parmak kaldırsın ![]() -Eline sulu tabancasını alsın ![]() ![]() ![]() -Benden olan herkes parmak kaldırsın ![]() -Eline sulu tabancasını alsın ![]() ![]() ![]() Yarası olan varsa kaşısın yarayı Bu çocuk susamaz doğruya doğru Tamam moruq deme sakın tıkarım ağzına boru Nefes alamazsın olursun doğru Çok yanlış adam gördüm Düzelmeleri hayli bir zor gözüm Niggan migan bana sökmez lan Forsunu yerim ulan çakma Amerikan Suratını siyaha boyada ol Nigga Türk oğlu Türk sen olursun paşa Sözün eri SiRmC rapin piri ![]() Boynumda zincirim yok dimi? O zaman ben rapçi değilim kimim? Bol pantolonum yok çirkinim ![]() West ![]() ![]() Bana birşey ifade etmiyor kiss kiss ![]() Bir EMO'lardan tiksinirim ![]() Birde bu özentilerden iğrenirim ![]() ![]() ![]() -Benden olan herkes parmak kaldırsın ![]() -Eline sulu tabancasını alsın ![]() ![]() ![]() -Benden olan herkes parmak kaldırsın ![]() -Eline sulu tabancasını alsın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|