İnfokey-Dünya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İnfokey-Dünya(3) gif[/img](3) gif[/img](3) gif[/img]Dünyadan Beklentim Çoktu Toyluğumda ![]() Sonra insanlar dedilerki "Hayalcisin" ![]() ![]() Dedimki Onlara Hayal Değil Bu Anlattıklarım ![]() ![]() Akıl almaz Kahkahaları Kulaklarımda Değildi ![]() ![]() Senaryolar İçinde Geçti Sanki Hayatım ![]() ![]() Her Filmde Kendimden Kareler Yakaladım ![]() ![]() Kimi zaman yaralanan, kimi zaman yaralayan, bazı zaman isyankar, bazı zaman sahtekar ![]() ![]() Planlarımla uyuşmadı Hiç Yaşadıklarım ![]() ![]() Dedim Toparlarım ![]() Hadi Dedim Toparlanır![]() ![]() Yavas Yavas Tükeniyordu Tüm Umutlarım ![]() ![]() Acaba Doğru muydu dedikleri insanların ![]() ![]() Sonralarda anladım ki hayat plana gelmeeez ![]() ![]() Yaşananlar yaşanacaktır ![]() Kimse bilmez![]() ![]() Dünya Sana istediklerini Hemen vermez ![]() ![]() Beklemeyide Bizim Türk insanı Hiç sevmeez ![]() ![]() Dünya Dünyaa ![]() Yalan Dünyaa![]() Beni Sende Kahrettin Ya![]() Kahroldum Ya![]() Yine Baştan![]() ![]() Dünya Dünyaa ![]() Kahrol Dünya![]() Beni Sende Mahvettin Yaa![]() Mahvoldum ya![]() Yine Baştan![]() ![]() Tamam hayalciydim biraz birazda deliydim ![]() ![]() Nerde aksiyon varsa hemen orda belirdim ![]() ![]() Bu Bende Genetiksel Biraz ![]() Babam da Böyleymiş![]() ![]() Sorundan kaçmadım Hiç ![]() Yay Gibi hep Gerildim![]() ![]() Bazı zaman kendimi Şanslı zannederdim ![]() ![]() Şans oyunları oynar şansımı denerdim ![]() ![]() Kazı Kazanda Kaybedince Kuruş Kuruş Paraları ![]() ![]() Anladım Ki Talih Kuşu Harbiden de Kahpesin ![]() ![]() Rap Yapıyorum uzun zamandır ![]() Keyfim Hayli iyi![]() ![]() Taş atıyorlar bayaadır ![]() Yokki başka dertleri![]() ![]() Küçük Küçük Rapciler Hiç umrumda değiller ![]() Ben Rapimi yaparım moruk Bıyık altından gülümser![]() ![]() Takılmayla Geçmez Hayat, Takılı Kalmicaan ![]() ![]() Aranmayla bulunmaz huzur, cok aramicaan ![]() ![]() Bulunca Da Sessiz kalıp cok konusmican ![]() ![]() Soran varsa söylemeyip, heycan yapmicaan ![]() ![]() Dünyaa Dünyaaa ![]() Yalan Dünyaa![]() Beni Sende Kahrettin Ya![]() Kahroldum Ya![]() Yine Baştan![]() ![]() Dünya Dünyaa ![]() Kahrol Dünya![]() Beni Sende Mahvettin Ya![]() Mahvoldum ya![]() Yine Baştan![]() (2x Tekrar ) |
|
|
|