![]() |
İnfokey-Dünya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnfokey-Dünya(3) ![]() (3) ![]() (3) ![]() Dünyadan Beklentim Çoktu Toyluğumda ![]() Sonra insanlar dedilerki "Hayalcisin" ![]() ![]() Dedimki Onlara Hayal Değil Bu Anlattıklarım ![]() ![]() Akıl almaz Kahkahaları Kulaklarımda Değildi ![]() ![]() Senaryolar İçinde Geçti Sanki Hayatım ![]() ![]() Her Filmde Kendimden Kareler Yakaladım ![]() ![]() Kimi zaman yaralanan, kimi zaman yaralayan, bazı zaman isyankar, bazı zaman sahtekar ![]() ![]() Planlarımla uyuşmadı Hiç Yaşadıklarım ![]() ![]() Dedim Toparlarım ![]() ![]() ![]() ![]() Yavas Yavas Tükeniyordu Tüm Umutlarım ![]() ![]() Acaba Doğru muydu dedikleri insanların ![]() ![]() Sonralarda anladım ki hayat plana gelmeeez ![]() ![]() Yaşananlar yaşanacaktır ![]() ![]() ![]() ![]() Dünya Sana istediklerini Hemen vermez ![]() ![]() Beklemeyide Bizim Türk insanı Hiç sevmeez ![]() ![]() Dünya Dünyaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dünya Dünyaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tamam hayalciydim biraz birazda deliydim ![]() ![]() Nerde aksiyon varsa hemen orda belirdim ![]() ![]() Bu Bende Genetiksel Biraz ![]() ![]() ![]() ![]() Sorundan kaçmadım Hiç ![]() ![]() ![]() ![]() Bazı zaman kendimi Şanslı zannederdim ![]() ![]() Şans oyunları oynar şansımı denerdim ![]() ![]() Kazı Kazanda Kaybedince Kuruş Kuruş Paraları ![]() ![]() Anladım Ki Talih Kuşu Harbiden de Kahpesin ![]() ![]() Rap Yapıyorum uzun zamandır ![]() ![]() ![]() ![]() Taş atıyorlar bayaadır ![]() ![]() ![]() ![]() Küçük Küçük Rapciler Hiç umrumda değiller ![]() ![]() ![]() ![]() Takılmayla Geçmez Hayat, Takılı Kalmicaan ![]() ![]() Aranmayla bulunmaz huzur, cok aramicaan ![]() ![]() Bulunca Da Sessiz kalıp cok konusmican ![]() ![]() Soran varsa söylemeyip, heycan yapmicaan ![]() ![]() Dünyaa Dünyaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dünya Dünyaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|