Familia Tokat-Elveda Sevgilimm |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Familia Tokat-Elveda SevgilimmElveda Sevqilim ıslandı gözlerim acıyor bak icim duydumu yüreğin bosuna ağlama bosuna sözlerin kendine iyi baq elveda sewqilim Elveda Sevqilim ıslandı gözlerim acıyor bak icim duydumu yüreğin bosuna ağlama bosuna sözlerin kendine iyi baq elveda sewqilim bir zaman sevqin ile yasardım ve mutluydum gözlerine bakarken inan hep huzurluydum yanımdaydın sevqilim SenLe Hayat Doluydum Aşkımız bitti Artık Kahrolmaktan Yoruldum bekleyemem ben Seni Artık benim DeqilSin Kavusmaksa 1 Hayal bunun Sebebi SenSin Sonucta bir İnsanım Kalbim neden EzilSin Esmesin Yar Rüzgarın buda Artık kesilsin gül Dedinde Üzmedim sana ben kıyamadım derdime Dert ekledim Sana Anlatamadım Sevmedin belki beni yıllar boyu Oynattın Kalbimi Verdim Sana Ates Misali Yaktın Aynı Sehirde Durduk 2 yabacı Olduk anlasaydın sen beni mutlu mesut olurduk iş işten gecti artık biz yolumuzu bulduk Sanki ne Fark Eder Yar Gönlümüzü Avuttuk ELDEVDA SEVGİLİM Islandı Gözlerim bAK bAK yanıyor İcim Duydumu Yüreğin bosuna Ağlama bosuna Sözlerin Kendine iii bak ELVEDA SEVGİLİM |
|