Ceza Sarki Sözleri.. |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ceza Sarki Sözleri..Ab-ı Nafi (Mercan Dede) Önceden ben tektim öncesinde bir melektim Hep önümde bir şua ve nurdu var olan bebektim Her tarafta tarlalar var hep çiçekli ben de ektim Artık suları beklemek gerekti benim için Düşman edinip düşman olmamak gerekti bunun için Ben köstebektim yoktum ortalarda yurdum yerdi Ve saklanırdım en derinde katlanırdım herbi derde Ve herbi çileye, yeryüzündeyim güneş de benle Kamaştı gözlerim bu bedenim hep savaştı Gölgemin arkasında görkemim kaldı Ben bi kuştum artık, güneşle arama perde Geceyle aramız iyiydi bence Kanatlarımdı rüzgar bu gönlümdeyse aşk var Akılsa donmuş Bir yunustum buz tutan denizlerin dibinde suskun Oltalar ve ağlar birer mayın gibi Bir çığlık duydum sanki yapmayın demiş gibi deniz de ağlar Ben bir okyanustum şimdi yağmur oldum orman oldum Bir kuş oldum akrep oldum oğlak oldum yaprak oldum insan oldum Ben de yandım, ben de ağladım bi boşluktaydım Ve ben de toprak oldum |
Ceza Sarki Sözleri.. |
11-29-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ceza Sarki Sözleri..Açık Arttırma Yer kaplayan her biri yilan bende kalmasin aklim tamam Açik arttirmayi ben baskattim Satiyorum, satiyorum, sattim Kendini ne sandin acaba metropol kurdugun haram parayla Açtigin garip yarayla Sarayda kalmis akliniz sizin belli Kart yasini bilmem ama senin zeka yasin 'iki' Yer kalmamis beyninizde Feri sönmüs gözlerinde okunmus satilmaya hazir düsünce Yere düstügünde olmayan aklina gelecek sahip oldugun her düsünce Müzayede baglaminda sözlerim satmaya hazir Saçma olan herseyi gözlerim ben Basladim yok mu arttiran çok ucuz Hep uyuz al domuz tuzla buz oldunuz Ben çoktan sattim kötü düsüncelerimi Saçma ideolojilerimi Sizinkilerde elimde paha biçilmez degil 90 Derece meyil yukaridan asagiya kritiginizde iyice batin sizi batiran her bos seyi satin Dogrudan satin alin yolsuzlugu yatiralim Kötülügü batiralim,Baglayalim kötü elleri Daglayalim yan bakan gözleri Sallayalim antirealist beyinleri Gençler izlesin simdi beni Yer kaplayan her biri yilan bende kalmasin aklim tamam Açik arttirmayi ben baskattim Satiyorum, satiyorum, sattim |
Ceza Sarki Sözleri.. |
11-29-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ceza Sarki Sözleri..Alaturka Çeşmesi İcraatlerimin hepsi suistimal edilip ihtilal başlatılırsa istila talebi olmaz Ancak iticat talebeleri kabulümüz içtimaya hazır olunuz İstişaredeyim ben iftiraya kapılana istinaden ihtiyarladım Ben ve rapim ihtiyacınızın yüzde yüzünü karşılar rapte cephe kelimesi kesmekte Kıspet kenefini engeller bu nispet olacak hepnize ferinizi kefeninize dikecek Ekleyecek hepinize gösterecek tersten rapi mesken tuttuk sen uyurken Cismen tersten geldik geçtik bu testten ve yelken açtık uçtuk resmen Sol kanattan effyuu pasını verdi kaydım aldı onu çalıma dizdim herkesi tek tek Ayaklarımı kırmaya çalıştılar ben yek başıma yürüdüm hep Tek top oynarım ama bu pek zor bir maç tek başımayım Ben volede vururum bekte sağlam ceza sahasına girdim tekmeyi koydular Hakemden yana zaten ümidim yok çok para gerekir onlar için çokl Ortalıkta topçu çok ve popçu tok ve rock çu yok ve walkie talkie dostluklar b*k kokuyor Neyse golümü atmak için ben yerime geçtim önüme duvar gibi defansı serdiler Ancak ne fayda kaleye döndüm şutumu çektim direkten döndü İkinci pozisyon top gene söndü durdurulamaz atak Söyleyeyim sana bunun sonu şimdiden goldü Alaturka çeşmesinden içtim en dikenli yoldan ben geçtim kader itti yoksa benmi seçtim Med cezir de dünya keşfettim vakti geldi bahsettiğim herşeyin Herşeyi yoluna koymakmı herşey Menşeği belli olmayan herbirşeyin bir bedeli vardır ah beynim |
Ceza Sarki Sözleri.. |
11-29-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ceza Sarki Sözleri..Anladınmı Derdimi Bu? New Skool rap yada old skool rap From the Ceza with the flow Rock tha microphone yo! Fundamental, Respect gerek bana rapim perfect Anladin mi derdimi bu içimdeki nefret Rasyonel internasyonel homoseksüel Wack Mc'ler önüne gelene verdiler mikrofonu rezil ettiler-Rap'i Fuck the Wack Mc'z Suck the Wack Mc'z Duymadiysan bana dogru biraz daha yanas Fazla acele etme koç davran biraz yavas Cesedin için yer hazir daracik bir bagaj Hadi simdi güle güle bon voyage Anlat derdini Rap iste patlayan bir bomba Önce saygi lazim ondan sonra elestiri Delikanli E-5'te dönmelere asilan mi Yaptigi suçu anlatip sonra kasilan mi acaba? Her gece bikmadan usanmadan yasanmamis zevkleri tadan,halki sarlatan sanan,zihniyet bol memlekette Ibnelerin hakim oldugu bir magazinde göze batan -Rap mi? Halkim açken kompratorlarin ki dertmi? Neyse derine inmeden ben anlatayim nefreti Içimdeki bu zihniyeti anlaman için O piçin içine girip niçin böyle Içinde pazar pazarlik oldugunu bilmen gerek Kimdir o? Kendinizi dogru zanneden ama yanlis olan herkes Yapmacik gülüsle arkadan domaltan herkes Insani pazarlayan ve satisa çikartan herkes Dünyasi dardir Rap'i bilmez itin B-Boy ve Turntable ' i almaz ki o beyin Benim için Public Enemy No: 1 beyim Dostlarimiz çok rezpect West Berlin New Skool rap yada old skool rap From the Ceza with the flow Rock tha microphone yo! Fundamental, Respect gerek bana rapim perfect Anladin mi derdimi bu içimdeki nefret Rasyonel internasyonel homoseksüel Wack Mc'ler önüne gelene verdiler mikrofonu rezil ettiler-Rap'i Fuck the Wack Mc'z Suck the Wack Mc'z Tepininiz hadi hepiniz,hepiniz zemindesiniz Nesiniz zehiri bir temin ediniz Zehirleniniz Ne bok yerseniz yiyiniz Ilgilendirmezsiniz bir nebze Isiniz biter bir litre benzinle Söyle bir baktim etrafimda herkes ermis Issiz adaya düstüm ama herkes benle gelmis Aglanacak halde bile biz hep gülmüsüz Yasadigimi zannederken ben çoktan ölmüsüm Üç kurus maasla milyonlara kafa tutar insanim Sokak çocuklarini yeri gelir taslar insanim Yalan bos haber pesinde kosmus insanim Kula kulluk etmis kimlere el açmis insanim? Varyete gösteris meraklisi,gözüne batmasin Rap! Ülkemin derdi çokken delinmesin cep Rap kültürümüz degil Tamam O zaman Pop kimin? Rock Kimin? Arabesk kimin? Cevap verin? New Skool rap yada old skool rap From the Ceza with the flow Rock tha microphone yo! Fundamental, Respect gerek bana rapim perfect Anladin mi derdimi bu içimdeki nefret Rasyonel internasyonel homoseksüel Wack Mc'ler önüne gelene verdiler mikrofonu rezil ettiler-Rap'i Fuck the Wack Mc'z Suck the Wack Mc'z |
Ceza Sarki Sözleri.. |
11-29-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ceza Sarki Sözleri..Araba [Ayben]: Top kimlerde bekler sağlam beklerle Mic Ayben’de kafiyeler sapır sapır dökülür bu dilden Hayır gelmez ki bitmiş pilden Mikrofon bana emanet kimden Yardan geçtim geçmem serden Kaçmak isteyeceksin ama nerden Benim adım Ayben korkun benden Geriye dönen yok gidilen yerden Maval okumak isteyen yok ki Senden sonra gelecek dertler benden Dökülen yaraları topla yerden Yediğin goller fazla birden eksikleri toparlarsın İçten değil bu söylediklerin ben içten Bayram değil neden öptü enişten [Ceza]: Sana kimler el verecek bilemem Gözünün gördüğü yetecek Herkese bak merkeze dolduran herkese Er ya da geç verecektir evlere Paraları satın alacaktır paraları Yaraları deşin hadi paraları peşin Durduk ortasında bu paralelin Ölümüne uçacak helikopterin Perspektiften görünen Dosyalanmış insanlık suçu terörist Masum gezen insan gibi her yerde Pesimist düşünceler sarmış Hümanist tavrımızdan hiç hoş seda kalmamış Sen sıvı halde kaldın ben emprovize Sen gaz oldun ben sofistike Amerika savaş ister diye doldu bu sayfa Arkamdaki tayfa teyyare misali havalarda Risale kime yetmiş Gerçeklerin hepsini ansiklopedide bulmak mümkün Zannedenlere tarihi yazan insana sormalı bunları Kalmamalı gerilerde Gemilerdeki bekleyişin nedeni denizin yok olması Kanlı etli yaprak dolması yediren Solması gereken yegane kaktüs Vaftiz edilmemiş insanların hepsine lanet Yağdıran insanların hepsine lanet Yağdırmayan insanlara lanet |
Ceza Sarki Sözleri.. |
11-29-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ceza Sarki Sözleri..Ben Ağlamazken Ben ağlamazken açıldı perde düştü maskem ve ağlamazken dert üşüştü Oldu mesken bana dünya zevk ü sefa içinde kaldım her zaman ben Mengenem bu evren her zaman dar her halukarda kara geçtim Her zaman gülen ben oldum asla bakmadım ki arkama ben emri verdim Onlar yaptılar silahla kimde para var anne onunla güldüm Emme mezara girdim öncem akıllandım sandı nafile Ben ağlamazken her sebeple güldüm insanoğlu kardeşim hep ölmüş Her zaman savaş felaket herbir yerde bana ne beşibiryerde olsun isterim Ben hiçte dalmam derde Ben ağlamazken havada savaşın rüzgarlarımı esiyor acaba Ancak başta söyleyeyim bu sancak devrilmez salıncak koptu Zincirlendi idealizm hep sınırlı kaldı faydasız kararla hep karardı tarlalar Sarayda kaldı naralar değerli oldu mağralar Genç yaşta göz yuman bu yaşama ikinci hak yok Yaş sınırı yok karaca ahmet kapıda bekler rahmet çok Çoğumuz aç ve çoğumuz tok onbinlerce foık ihanet etti ademe Cümle aleme bu rapte isyanım var medcezir var ey ademoğlu nefsimiz köreldi Tospembe bakmadık bu dünyaya ve ecel uykudayken geldi Resmedil ve resmol kansız rap bu tek yol gördüğüm bu herşey hep rol Varsa yoksa petrol kaybeder her despot underground da yektik hem efekttik Renkli dünyamızda yok güneş kaybettik bu hastalıklar epidemik Mikropsa diplomalı bir program işte problem burada akademik hologram Kaç kilogram edebilir bu progressive deneyler hadi ordan andımızmı vardı Karlı yoldan geçmeyi biz seçmedik bu buzlar eriyecektir elbet Bir gün gelir savaşlar aynı tablolarla ağlatır diken ve gül çok ağlamış bu dünya bahçesinde Dağlanır bu gözler barış yalan savaşsa gerçek savaşma gerzek anlaşmış herkes Dayanmış hançer kafanda mavzer önünde panzer mezarsa mahzen Felaketi bir bilsen istemezdin erken vakit gelir melek alır canı ben ağlamazken Ben ağlamazken açıldı perde düştü maskem ve ağlamazken Herkes üzgün herkes elden bir şey gelir diye şşş bekleyişler Haremde curcunam çok hadi naş ben ağlamazken Müzik: Ceza |
Ceza Sarki Sözleri.. |
11-29-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ceza Sarki Sözleri..Buz Dağları Faydalan yalan dolanla kandiransan Buz daglarinda mahsur kaldi insan Sen yalan son anda kurtulursun 'al' san Yürekte körelir eger kalpazan misali dostsan Tokken kimse gelmez akla Parani sakla kimisi takmis aklini Mona Lisa Simdi bak yasli gözleHayal mi pizza? Hayati karartmaya yeter sadece bir imza Problemler sanki egzama gibi büyür ve yayilir topluma Darilir insan oglu bayilirDagitilir koyun gibi Sayilir insan ama çok geç ayilir Bölünür ikiye ayrilir dikkat et! yo! Kimine sefkat 3 boyutlu Kimine gösteris nasip olur Kiminin parasi boldur ama boynuzlari da öyle Kimisi domuzun eline vererek kazanacak bu dostlugu Kimisi sehire gömülecek bu kalabaliga Faydalan yalan dolanla kandiransan Buz daglarinda mahsur kaldi insan Sen yalan son anda kurtulursun 'al' san Yürekte körelir eger kalpazan misali dostsan Kadere ters baksamyo dereyim aksam Bozuluverir o aksam ve atesi yaksam Bir korsan olsam tek gözle aglasam FatalRhym! keske tüm kötü gözü daglasam Yo! Ben bir lyrikal pandomimci O sen pespaye bos bir inci Yo anlama sen gözle is bitirici Çok itici var be sende yanima gelme Çünkü ben bi bitirici (Ah!) Vaadedilen her güzel seyde Her özel seyde dogruluk payi azaldi Insanoglu iyice azdi 'ensest iliski' Hayvana tecavüz ayibi iyice artti Köleligi çikartana bir lanet okudu sair Sair örnek verebilirdim ben geçmise dair Mazi benzemekte sanki kana bulanmis bahir Zaman ne getirecektir acaba söyleyin bu ahir Silah üreten emekli profesör Insanligi seyrederken emekli maasini Rahatça yer mi? Atilan her mermi yaziliyor günah kitabina Söyle alim insan sence bunlara deger mi? Faydalan yalan dolanla kandiransan Buz daglarinda mahsur kaldi insan Sen yalan son anda kurtulursun 'al' san Yürekte körelir eger kalpazan misali dostsan Genelde görülen hersey sahtedir Sanma kahvedir 40 yil hatiri olan Ancak içi zehir dolu Post duvarda asili kaldi canini aldi Canini aldi avci Gün geçti artti sanci azalmadi Zengininde fakirinde gerçek dostu yoktur Varsa da çok azdir Pay edilen her parsada bir göz vardir Yasam kimine göre bir pazardir Ancak kimine göre hileli bir zardir Faydalanan köpek misali havlayansan Buz daglarinda aklim eridi Insan sen yalan dolanla isinirsin Aslan ve bende lanet okurum iste 'Cehennemde yansan!' Faydalan yalan dolanla kandiransan Buz daglarinda mahsur kaldi insan Sen yalan son anda kurtulursun 'al' san Yürekte körelir eger kalpazan misali dostsan |
Ceza Sarki Sözleri.. |
11-29-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ceza Sarki Sözleri..Ceza Sahası Ceza çok bilinmeyenli denklem Uzayin derinliklerindeyim ben Eklemlerim ve dilim çelikten Ben bir MC'yim karayelden esen Kaplan sezgisiyle avini bekleyen Çaylak Mc'ler altinizi bezleyip gelin karsima Sizleri Bogaz Köprüsü'de düzmek borcum oldu Hem Asya seyreder hemde Avrupa Ceza mikrofonda yetti geçti üstünüzden Ishal oldunuz pirlanta sözlerim yüzünden Sizleri arkanizdan genislettim ki Osurdugunuzda rüzgar essin Basinizdan asagi guanoyu boca ettim Ceza sahasi burasi Sicak dikenli imkansiz girmek Bana yönelen her lirik ulasamadan bitik Burada yapilan acaba nedir ha dediniz Anlatayim var olanin adini koydum Rap! Gerisi filozofi Geride kalmis olana yazik Her taraf çukur içi dolu kazik içi dolu kazik Önünü görmeden mi geldin acaba karsima 'lan'! Anana babana bacina kanina, her kulakta ben 'lan'! 'C' ve 'E' ve 'Z' ve 'A' mikrofonu ve donunu indir Bayanlar ve baylar hosgeldiniz sahama Girme sahama kulampara pozisyon offside Ben vezir sen piyon iyi bir hamle 'sah ve mat' Politikacilari sevmem hile sevmedigim gibi Gökte parlayan yildizim ayni çoban Karsimda istilaci düsman Oscar'a aday En iyi 'Domalma' dalinda ayni rolle hep nanay Ordular yollayin bana tugay tugay Inlesin karsimda hafif mesrep ruhlar Mikrofonun Hannibal leckter'i konrtolde Batidan fazla havlama Rap'i ben kurtardim sen kendini kurtar Döktügün bagirsagi yemisler kuslar ve kurtlar Bosphorus underground benim sirtimda Üsküdar saham,Sözleriniz ham Ben senin pasan Kilicimin ucunda kalacak kafan Istilasi yok burasi benim saham Önünü görmeden mi geldin acaba karsima 'lan'! Anana babana bacina kanina, her kulakta ben 'lan'! 'C' ve 'E' ve 'Z' ve 'A' mikrofonu ve donunu indir Bayanlar ve baylar hosgeldiniz sahama |
Ceza Sarki Sözleri.. |
11-29-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ceza Sarki Sözleri..Dejavu Seçkin insanlarin kurdugu galakside bir karadelik ben Gördügüm hersey silik bir fenomen Hizla gelisen nesle sahip olmayan her ebeveyn Süper emici bir zihniyetle kalici lekeler birakir en sonunda Bionic olmak ister ancak paranin tadi çok hos gelir Rhyme'larimda beliren dünyamda paraya yer yok Esas kavram insanizm Liriklerimde yansiyan global isteyisler Bu med cezir dikkat etmek gerekir Beyne hükmeder ve bitirir insanoglunun içindeki bu savasi En iyi olmanin bir tadi var ancak siniri yok Bosa kürek çeken kagit geminin kaptanlarina çare yok Gemiyi terkeden fare rolüne bürünen kahraman çok Bosver sen kahramandan kork Savasi seyreden bir kargayim ben Sesim duyulmaz ölümü gökte görmeliyim gökten degil Bozulan her düzen Zamanla asinir kökten degil Gökten zembille inmedim ve nefret ettim öcden Önceden çocuktum aklim ermedi tamam ya simdi Geriye baktigimda yasadigim bütün olaylar tekerrür ediyor Alemimde kötü bir günümü tekrar yasamak Istemezken daha da kötüsü gelebilir Beklemek rahatsiz edebilir Ayni seyi mi yasayacagim bu paradox Beni (Zehirler) Aklimi yoksa panzehir mi gerekir Gündüzüm gecem esit gibi ve hergün ekinoks ve Hersey büyülü her zaman ki hisse Dejavu |
Ceza Sarki Sözleri.. |
11-29-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ceza Sarki Sözleri..Hasat Zamanı Hasat zamanı gel b**ch rap e bir paha biç rapime paha biçme trip yapma git b**ch Çok ufaksın ancak hiç relaxın kalmamış silahsız olmaz sanma vinç al öyle yüksel ah iç Hedefim ol don hedefim hep on önüme pingpong topu gibi düşerdi Son bende gizli bak öyle durma kalk hadi yak ateşi kalp kalmamışki bak Ak düştü saçlarımdan her taraf dumanlı, puslu sisli her tarafta gizli suçlar herbir yerde gizli İzli mermiler bu kelimelerdir önce cümlelerdir aklı alan aklı parlatan sen yaylan Kamer dolunca kurt adamlar olabilir fakat ben her zaman varım Yazım kışım karım üsküdarda olacak aklım ağlayışlar aklı alabilirse alsın Yedi tepeyse istanbul bırakın öyle kalsın Kasılmışsın kaskatı asılmışsın bas batır altımdasın at ası kasmasın bu asrın aslı Dedikoduyla Savaşa gidenin cephesi kasımpatı tarlasında kamera karşısında yükselen cesaret taklalarda Makyajlarda gizli üsküdar stil bu müptezelide madara etti anlat derdi Sokaklar hem cehennem hemde cennet olabilirmi bilmem ancak metafiziksel ihtilal var Doğdum hep duvardı büyüdüm hala daha duvar var Hergün kavga gördüm kiminde korku kiminde kanlar Gerçek gecekondularmı yoksa şu mezarlar nazarlı bakmış gözler bence hep yalandan ağlar Her tarafmı satılır acaba böyle parsa parsa üsküdar ve istanbul bu işte herkes hayran Doğduğum yerde kalmadı çocuklara hiç arsa ne kadar insan varsa vardır bir o kadar da hayvan Hasat zamanı meyva bahçelerini yaksalarda marmaramdan geçti tankeriyle baksalarda Mekanım üsküdar ve en son karaca ahmet anla meclisim hep ala işte ağla gülüm ağla Her tarafmı satılır acaba böyle parsa parsa doğduğum yerde kalmadı çocuklara hiç arsa Hasat zamanı meyva bahçelerini yaksalarda mekanım üsküdar ve en son karaca ahmet anla |
Ceza Sarki Sözleri.. |
11-29-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ceza Sarki Sözleri..Holocaust Koyduğum nokta belki son ben bunu bilemem aynı bomb gibi gelir sana belkide aynı ton Dibi delik gelebilir ama aynı fon kendini bilemez montofon ve monoton yaşar Hep alt aynı don anlatırım ben derdimi yalnız eyy biminii microphone Şimdi bana bir bakınız hadi muamelesi kesebilir haas** ve de muhammed ali gibi gelir asi Bana bak beni gör vede öl vasi sesim hep duyulur tepeden bariton Mekanım olabilir her an ozon yanıma gelenin canına girecektir eyy bimini microphone O oo bunu ben bunu sen şunu ben onu sen gülü ben günü sen fenomen olacak dolacak heryer Menemen kıvamı balçık gelemem elemem dostumu göremezsem düşmanın postunu Yere seremezsem rüzgar gibi esemezsem veremezsem kalbimi geri gelemezsem Sen beni bilemedin yüreğimi göremedin kendini bilemedin yamacıma gelemedin Amacına varamadın heryeri karaladın barışıda yaraladın acımadan aldın Rüyalara daldın bal arısı gök karası istanbul kalem harp okulundan çıktı En baba rap işte başına darısı Ma mamamicrophone unu getirsene bana baksana laklak etme sakın ha sen beni dinle Kelimelerimi kilometrelerce milimetrik hesaplarla yazdım ha İhtiyacınız varmı yardıma hatalı rhymelar fatalrhyme la çatal olur ha yatacaktır yere Bala banacaktır kanacaktır akacaktır rüzgar gibi esecektir geri gelecektir Ceza etnik bir sentezdir bela teknik bir arızadır üç fazdır kanadı kırıktır Taktik kuşkunun oluşumudur şu yaptığım rapteki uçurumdur Bak beni gör hadi kamil ol tepeden tırnağa sen hami ol rap e göz kulak oldum sende ol vede Holocaust u gören insan ol arı gibi uç kartal gibi kon vede sen köle ol yada ben patron Rhymlarım can yakabilir ha pardon eyy biminii microphone şimdi bana bir bakınız hadi Muamelesi kesebilir haas** vede muhammed ali gibi gelir asi bana bak beni gör vede öl vasi Sesim hep duyulur tepeden bariton mekanım olabilir her an ozon Yanıma gelenin canına girecektir eyy bimini microphone Bana bak yo kalbini aç son atak yo muamele pak katarakt yo görünen köy bu dayak sözlerle gelen Kendini nostradamus sanana namus gerekir ceza gibi bir kabus gerekir Fanus gibi g** deliğinize çikita bir muz sokulur bana bir bakınız Akınız underground u kafanıza takınız yakınız aleve veriniz her yeri Holocaust u görünüz gösteriniz işte bu hiphop gösterimiz yo allah rap in cezasını verdi Müzik, Düzenleme, Bass: MCan Erdoğan Coldhouse Studio İstanbul |
Ceza Sarki Sözleri.. |
11-29-2012 | #12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ceza Sarki Sözleri..Kalbim Reosta Herkes oldu mafya gelsin af ya sentez asya Hosgeldiniz ceza sahasina Eger sen bir boksan iyi iste yoksan yada korkuyorsan Belki yasi doksan gençte olsa noksan belki beynin Eger sende yolsuzluga eslik ediyorsan Rüsvet torpil desifre olmus sirlar Bana sormali nasil geçti o güzelim yillar Devletin mali deniz yemeyen keriz düsüncesiyle doldu keseler Haram lokma geldi geçti bogazlardan Halkin hakkini yiyen aldigi maasin hakkini veremeyen Pehh! Bu da yetmezmis gibi karsiliksiz islere hayir diyen Allah hesabini soracaktir herseyin Herseyin yola girmesi için ´Biraz daha fazla yemeyin beyim! ! ´ Bak bana usta kalbim reosta Kanli bir pasta kimin bu acaba? Boynunda tasma bana surat asma Bak bana usta kalbim reosta Bak kalbime benim kararttilar içini Doldurdular nefreti taa ilkokuldan beri Dayakla basladi bu saçmasapan yasam Gözü dönmüs olana dönüyor sans topu pasam Çikarini bekle ama gerçek kal deme Memurda bekler ama ay sonu gelsin diye Noel baba bir yalandir aldirmayin çocuklar Gerçekleri degil noel babayi kovun evinizden Elinizden geleni ardiniza koymayin 17 agustos 74 unutmayin Devleti soyanlar için sakin siz utanmayin Bimini microphone da her zaman Gerçekler duymayi pek çok kisi istemez Ama geldi zaman bos konusmayin silerim Neden çünkü ben bir silgiyim Mikrofon kontrolü maksimum güçte Gölgelerin gücü adina güç bende Hayat denen pastanin kanli dilimi aci gerçekleri Tatli olan yani ise mecburiyet ve dayatma Saltanati tattirir insana aman Kalbimin direnci kalmadi Zaman asimina ugradi Yaman oldu dünya Kalbim oldu Artik bir Reosta Bak bana usta kalbim reosta Kanli bir pasta kimin bu acaba? Boynunda tasma bana surat asma Bak bana usta kalbim reosta [Sirhot] never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys I will speak untill you quit stop telling me how to do it because I can rap in both languages real fucken fluent I got black rap capacity coming from narcotics so don´t piss me off I bury you all with all your rap ethics I report you transport deport get your passport I escort you to export to take you to the supream coart Bak bana usta kalbim reosta Kanli bir pasta kimin bu acaba? Boynunda tasma bana surat asma Bak bana usta kalbim reosta |
Ceza Sarki Sözleri.. |
11-29-2012 | #13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ceza Sarki Sözleri..Kalbim, Rapim, Nefretim, Cezam! ! Görünmez düsman öldürmekten ben biktim Isim Rap liriklerimle mermi siktim tiktim Adim Ceza çok kolpa saltanatlar yiktim Sosyal problemlere karsi ben hep disimi siktim Hebenneka kaskaval problemlere karsi ben hep disimi siktim Hebenneka kaskaval seyretti beni yazdi çizdi Yarim akilla kiçi açikta kalmis besbelli Buna dikkat et çocuk Galaksilere uzanan aklim seni bana hayran etti Alt üst etti beynini Dün bugün ve yarin aç karinla Yalin ayakla gezen gözmezden gelinmez Perspektifimde her zaman dilimde taslama Panik yaratacak sistematik programlar isim degil Bende hersey ortada Siz mikroorganizma ben ise nemrut dag Mikrofon dogrultusunda çizilmis ince bir hat Hakikati bende tat Kalbim Rapim Nefretim Ceza'm Sah ve mat Kalbim Rapim Nefretim Cezam sah ve mat Samimi görünmek yapmacik gülüsle olmaz Sapitti insanoglu cehenneme ilgi var gibi Duvar dibi kimisi için cennetin ta kendisi Arada bul arada bir görünen sevgiyi Içimdeki körelmis sevgiler neredeler? Yiktilar hayalleri rapimle kaldim basbasa Namusum gibi bir kiliç gibi padisah gibi Arkadas gibi ödev gibi benim gibi Bir ben bir Allah bilir su beynimi Dönenleri içindeki olup bitenleri bu dengeyi Wack Mc'ler anlamaz ki laflarimi saygi ve baris Nerede kaldi hey hat! Bos bir yakaris Bütün gerçegi dile getirmek içimden gelen Zengini yoksulu ve aradaki uçurum Taraf tutmus yorum emek emmis hortum Garip kalmis toplum binbir türlü sorun Dikkat etmenin zamani geldi Rap'le Çözüldü çok dügüm Hiphop Anahtar iste Lyriclerimde Rhymelarimda Flowlarimda örnek Gerisi size kalmis yani gerçek görmek Kalbim Rapim Nefretim Cezam sah ve mat |
Ceza Sarki Sözleri.. |
11-29-2012 | #14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ceza Sarki Sözleri..Komedyenler İş Başında Komedyenler is basinda degeri yok mihenk tasinda Yapilan is pisen asinda eylemi çikar pesinde Dinle bana ne lazim haydi söyle sana ne lazim ha? Sen anladin mi sana ne lazim,sana bir reçete yazdim Komedyenler is basinda düzelecekmi politika? Üzülecekmi aileler yoksa düzülecekmi? Canavar enflasyonu %1 e mi vurdular Çok komik yalan,Çok komik dolan bana bi bak lan! Irtikap ardi ardina gaita ahsa düstü efsun çok fasih Proloter zifos içinde müptezel rasatta Her lahza olabilir muvazenade bi fasit Asit hamiz misali eritirim ve bitiririm Muhtirami verip ben yerime çekilirim Ana haber bültenindeki komedyenlere Hokkabazlara saklabanlara belleten memlekete çevirene Yo! Seker yerine zeker verdim iste bu sefer Vaad edilen hersey çok komik lan! Bana baksana bana benim adim Ceza Varamazsanda tadimada bana yaklas bana dikkat Bana lak lak etme sakin ha sen Beni bilsen yaklasmazdin ha sen beni dinlesen Kerhane kelebekleri sizi gidi kir ********leri Bana bakiniz sizi teshir yerine gidin evinize Lan! Golleri saydirin ayda bir kaldirin hadyi bir bastirin Çok komik olmayin aldanin aldatin avlayin avlanin Rol yapin oynayin,magazini bozmayin,Meclise sokmayin Cazgira meydan vermeyin heyecan olacak heyelan Bogulur ceylan misali heyecan Ceza Burada! [Funky C] (Rapz in English) [Ceza] Çok komikler hepsi çok agridi bu karnim Güldüm her zaman bu soytariliga bazen agladim Gözümden geldi yas göz yaparken çikti kas Yarasi olana bas Ceza ve Dj Fucky C usta nakkas Rap'te tas FatalrhymeKomedi neyime Yanima gelene nominal islemlerse geride Dogru söyledik dokuz köyden kovdular Yasak naralar gelir villalardan 'Bastir Bastir' Kan imda kaynadi muhabbet yaramadi Çekecem fisi bana gelmez komedi Yalanci çokken kabadayi tokken mazlumun ahi da alinmaz Midesi konusan showman'e dikizve 500 metredende bir sniper Elleri alkis tutan herkese benden sözlü sonrasi bir 'sifir' |
Ceza Sarki Sözleri.. |
11-29-2012 | #15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ceza Sarki Sözleri..Meclis-i Ala Zayifladi iliskiler ve dostlugu çeliskilerle yediler Insanoglu dediler her nesilde üzülen oydu Günümün oglu ancak paraya taparak gülüverir Yalanci gözleriyle bakarak dostlarini da üzebilir Müzevvir olabilir,mülevves olabilir bu insan Samimi olabilir,düzenbaz olabilir su insan Akilsiz olabilir,gereksiz olabilir o insan Tenasül edebilir,serefsiz olabilir her insan Fakat asil mücadele desise yapmadan ve Asiramento etmeden kazanmak Ticarethane açmak is degil ki yoksa dostun Çok arkadasina güvenerek sen dogru isten oldun Sonra n'oldun? Bittin iste kalmadin ve tabana vurdun Tabana kuvvet yürüme makara yollar üzerinde Düsmanlarimin kem gözleri kör olacak dikkat et Meclisimin àlà isigidir iste merhamet Dikkat et meclis-i ala engin bir deniz Dostlugu çelik misali kaplanan bir filiz Her bir kiliç samimiyetle sulanan Ala bu meclis iste yildizlara bulanan [DrFuchs] Günlerim geçiyor yavas yavas Zamanla yarismak sanki hergün süren bir savas Eskiden asilan yollar günler huzurla dolu kisa Simdi hepsi girmis çikmaza Dostlarim ve hayallerim günes kadar uzaklarda Görülen hissedilen fakat ulasilamayan Hedefler gibi beynimi kusatmakta En yakin dost saydiklarim bile beni arkamdan vurmakta Paranoyak devam eden bir yasama elverisli olanak Saglamak bir misyon oldu kimine Görev edindi sanki Görebilirdi belki yüregi verebilirdi Sevebilirdi ancak olmadi bu Çünkü dürüst elin isiydi Her darbede yeni bir arbede baslatiliyor iste Insanoglu yeniliyor kendine ve benligine Davul bile dengi dengine çalmaz oldu Rengine aldanildi belkide Arkadaslar vurdu arkadan Kimi zaman düsmak oldular kimi zamansa pisman Sayili arkadaslarim var ama bana yeterler Düsmanim atesse Dostlarim atesten beter Dikkat et meclis-i ala engin bir deniz Dostlugu çelik misali kaplanan bir filiz Her bir kiliç samimiyetle sulanan Ala bu meclis iste yildizlara bulanan |
|