![]() |
Eylem-Hayat |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eylem-HayatBu hayat benimdi Bu canımda benim Şu zorlu dünyada Eyvallah her şey bizimdi Bu hayat benimdi Bu canımda benim Bu zorlu dünyada Eyvallah her şey bizimdi Kurcalayıp durdum Nasıl yordum Kendimi yine Çiçek gibi soldum At gitsin nefes al biraz Kayalık gibi bu dünya İlerlerken dur bir anda Güneş de gizli fırtına Gitar senin deniz sulara Ama sen sakın aldanma İnan rüyalarla Bu hayat benimdi Bu canımda benim Şu zorlu dünyada Eyvallah her şey bizimdi Bu hayat benimdi Bu canımda benim Bu zorlu dünyada Eyvallah her şey bizimdi Bir kötü söze Güzel bir şey söyle Bir güneş yeter değişir düşünceler Bir kötü söze Güzel bir şey söyle Zaman hızla akıp ta gider At gitsin nefes al biraz Kayalık gibi bu dünya İlerlerken dur bir anda Güneş de gizli fırtına Gitar senin deniz sulara Ama sen sakın aldanma İnan rüyalarla Bu hayat benimdi Bu canımda benim Şu zorlu dünyada Eyvallah her şey bizimdi Bu hayat benimdi Bu canımda benim Bu zorlu dünyada Eyvallah her şey bizimdi Bilir misiniz bana verdiğiniz sevgiyi Sözler satırlar yetmiyor içimdeki Bilir misiniz bana verdiğiniz sevgiyi Bilir misiniz sizi ne kadar sevdiği mi At gitsin nefes al biraz Kayalık gibi bu dünya İlerlerken dur bir anda Güneş de gizli fırtına Gitar senin deniz sulara Ama sen sakın aldanma İnan rüyalarla |
![]() |
![]() |
|