![]() |
Orhan Hakalmaz Şarkı Sözleri... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Orhan Hakalmaz Şarkı Sözleri...Düğününde ağladım Seyrettim bir kenarda Düğününde ağladım seyrettim bir kenarda Artık burda duramam Giderim bu diyardan Giderim bu diyardan Dilerim sen mutlu ol Mevlam bana acısın Şimdi ellerin oldun Dünya ahret bacımsın Birtek dileğim sendin Vermedi felek bana Birtek dileğim sendin Vermedi felek bana Şimdi kendime değil Küstüm bütün cihana Küstüm bütün cihana Dilerim sen mutlu ol Mevlam bana acısın Şimdi ellerin oldun Dünya ahret bacımsın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Orhan Hakalmaz Şarkı Sözleri...Biz bu Sonbaharda bulusacaktik,Bahar geldi gecti, Sen gelmez oldun ![]() Biz bu Sonbaharda bulusacaktik,Bahar geldi gecti, Sen gelmez oldun ![]() Taslarami döndü Kalbin,gelmedin ![]() Aylar geldi gecti sen gelmez oldun ![]() Sen gelmez oldun ![]() ![]() ![]() Yarim,gözlerim Yolda,beklerim ama, Sen gelmez oldun ![]() Demistik Kapina gelirim diye,Yillar oldu Kapida ses vermez oldun ![]() Demistik Kapina gelirim diye,Yillar oldu Kapida ses vermez oldun ![]() Bosyere mi Yemin ettik ikimiz,Kuslar Yuva kurdu sen gelmez oldun ![]() Sen gelmez oldun ![]() ![]() ![]() Yarim,gözlerim Yolda,beklerim ama, Sen gelmez oldun ![]() Yarim,gözlerim Yolda,beklerim ama,Sen Gelmez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen Gelmez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen Gelmez oldun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Orhan Hakalmaz Şarkı Sözleri...Salın Da Gel (Amman Aman Amman Ey) Meydan Kız Görsün (Amman) Serpil De Gel (Amman Aman Amman Ey) Düşmanlar Ölsün (Amman) Hopla Da Gel Gel Yanıma Vallah Kıyarım Canıma Serpil De Gel Gel Yanıma Vallah Kıyarım Canıma Kınalı Parmaklar (Amman Aman Amman Ey) Ne Güzel Eller (Amman) Sarmaya Yakışır (Amman Aman Amman Ey) O Nazik Beller (Amman) Hopla Da Gel Gel Yanıma Vallah Kıyarım Canıma Serpil De Gel Gel Yanıma Vallah Kıyarım Canıma |
![]() |
![]() |
|