Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları > Şarkı Sözleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
djakman, fidan

Dj-Akman _ Bir Fidan Gibi

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dj-Akman _ Bir Fidan Gibi

batıda kaldı umutlarım yarında kaldı yarınlarım gemide yelken saldımgençliğime delicesine haykırdım yollar uzak yıldızlar yakın
şarkılarda kalmış notalarım bugün kalbime yeni bir sayfa açtım hayata tek başıma demir attım sınıfta kaldı gençliğim hayat benim öğretmenin kaderime haykırdım sevgi yerine nefret daldı güneş batışım yıllar boyu serseri ben o yolları çoktan geçtim
düşünsene bir fidan yeni açarken karşılaştı acı dolu yaşamla oda isyan etti doğduğuna küçükde olsa çaktı bu ortamı denizde kaybolmuş sevgisi yaşamadı biraz olsa bu hayatı
denizlere gömün beni beni ay ışığı görmeyeyim dallarımdan kırın beni bir fidan gibi
bir daha hiç sevmeyeyim baharları görmeyeyim filizleri vermeyeyim bir fidan gibi
önceden bir sevdiği vardı mahalle arası buluşurdu verilmiş şiirler sözler vardı hepsi şimdi geçmişte kaldıana baba sevgisinden uzak kaldı tek başına bu ağır yükü kaldırdıyaşamayı direnmeyi öğrendi yavaş yavaş büyüdü kocaman bir fidan olduyaprakları açtı ama erken soldu gençliğini yaşamadı onu anlayan olmadı herkesin derdi kendi belki uzaklaşmak istedi buralardan
içki olmuş tek teselli biraz olsa unuturum düşüncesinde ay ve güneş aynı anda çıksa kıyametmi geldi ?kafaya takmadı bu hayatın öğretmeni oldu !! bir fidan gibi büyüdüm anne su yerine acı çile döktüler üstüme kalbim ağlıyor gözlerim yavaş yavaş kapanıyor dayanacak gücüm kalmadı gideceğim buralardan sevdiğim vardı söyleyin ona hayat bize gülmedi !!
ben gidersem bir gün buralardan adımı mezar taşıma yazın
bu yaşadıklarım kadermi çilemiydi bilemedim anne ?
denizlere gömün beni beni ay ışığı görmeyeyim dallarımdan kırın beni bir fidan gibi
bir daha hiç sevmeyeyim baharları görmeyeyim filizleri vermeyeyim bir fidan gibi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com