![]() |
Oğuzhan Koç Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Oğuzhan Koç Şarkı SözleriOğuzhan koç - sebebsiz aşk Geçiyor Günler Çabuk Geçiyor Yine Aklım Sende Çırpınsam da Çok Geç Artık Ayrılık Varmış Serde Kurumuş Gözlerimden Akıyor Gözyaşlarım Sen Gibi Mavi Değil Ama Bende Bazen Ağlarım Birgün Açsan da Görsen Kalbim Senin Sevgilim Belki Birgün Sende Sevsen Dünyalar Benim Göreceksin Birgün Olsun Bulabilsem Gerçek Aşkı,Sevgiyi Buldum da Ne Oldu Sanki Ayarılık vakti Aşk Ağına Zamansız Düşüyorum Ahhhh Bir Başıma Çaresiz Yürüyorum Bile Bile Birgün Açsan da Görsen Kalbim Senin Sevgilim Belki Birgün Sende Sevsen Dünyalar Benim Göreceksin Birgün Olsun Bulabilsem Gerçek Aşkı,Sevgiyi Buldum da Ne Oldu Sanki Ayrılık vakti Aşk Ağına Zamansız Düşüyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Oğuzhan Koç Şarkı SözleriGiden günlerim oldu Seni anmadım yola bakmadım hala Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa susmanda yeterdi son vermem için hayatıma Tüm güllerim soldu Sana atmadım taraf olmadım asla Dile gelemden düşlerim yanlızlığa Gülmende yeterdi geri gelmem için hayata Beni alsalar ipe koysalar Dayamaz yine kadere salsalar Gönlüm arıyor titriyorum bak Sıra gelmeden gidemem ki ben Tutmaz ellerim seni görmeden Zaman geçiyor bekliyorum bak Beni alsalar ipe koysalar Hala titriyorum bak Sıra gelmeden gidemem ki ben Hala bekliyorum bak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Oğuzhan Koç Şarkı SözleriBu Sabah Yerini Kimler Almiş Diye Düşündüm Kalktiğimda Hiçbiri Seni Hiçbiri Beni Hiçbiri Bizi Anlamamiş Bu Sabah Telefonu Hiç Açmadim çaldi Durdu Aldirmadim Hiçbişey Seni,seni Düşünmemi Engellemez Ben Anladim Bu Sabah Gülki Sevgilim Gülki Gözlerin Solmasin Sakin Aşk çiçeğim Gel Biraz Bana Gel Biraz Daha Arşa çiksin Namelerim Bu Sabah Adini Boş Kağitlara Yazdim Astim Duvarlara Ben Birtek Seni Eski Günleri Istedim Canim Anlasana Bu Sabah Yatağin Boş Kismini Resimlerinle Süsledim Gördün Halimi Anla Derdimi Ne Olur Dön çok özledim Bu Sabah Gülki Sevgilim Gülki Gözlerin Solmasin Sakin Aşk çiçeğim Gel Biraz Bana Gel Biraz Daha Arşa çiksin Namelerim Hadi Gel |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Oğuzhan Koç Şarkı SözleriCanımı al ![]() ![]() ![]() Seni alma benden Beni de çal ![]() ![]() ![]() vazgeçtim kendimden Sevabın kalmasın bana, Günahın benim boynuma Al ahını ![]() ![]() ![]() ![]() Al canımı deme bana ![]() ![]() ![]() Sar beni son bir kez daha ![]() ![]() ![]() Güler miydin? Bakar mıydın? Gözlerimden kaçar mıydın ? Yine seni sevsem de ![]() ![]() ![]() Kin tutar mıydın? Gider miydin? Kalır mıydın? Sever miydin? Kaçar mıydın? Senden vazgeçmesem de Hep susar mıydın ![]() ![]() Bir buse yetmez derken ben senden oldum al ahını, yeter ![]() ![]() yeter,kederlere boğuldum bin derde kurban oldum ben bilmesen de ![]() ![]() ![]() Geçsede ![]() ![]() ![]() ah etmem ![]() ![]() ![]() edemem ![]() ![]() ![]() aldım ahını ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|