![]() |
Familia Tokat |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Familia TokatAllah Islah Etsin Bana sorun siz onu tanıtayım kendisini O yemyeşil gözleriyle bırakmıstı etkisini Tuttugunda ellerini unuturdum ben herseyi Zaman ile ögrendim sevgisizlik gercegini Öyle bakki gözlerin solsun karsında çiçek Öyle sus ki dillerim kalmasın söze gerek Dermanımda kalmadı kalmadı umutlarım Yasamadan bitmesin bugunum yarınlarım Her günümde hep yanımda Her nefesde hep canımda Sen olacaktın gülüm Yalanmıs demek buda Her sözünde var yalan inandım sana yılan Avus dolu gözyası senden bana tek kalan Acı keder gözyasım gecelerde sırdasım Bunca zaman bosyere sana umut sarmısım Verdigim emeklerimLE haram olsun herseyimde Beddua eder oldu kanattıgın kalbimde Köşe bucak dört yanımda sevenler hep yan yana Bense senin yanında yasadım yana yana Ben attım adım sana sanma öle bekledim Gönül denen o seye yorgunlugu ekledim İşte senin eserin bu gönül yorgunu Çok perişan haldeyim istedigin oldumu Dinledikce hep beni gözlerin hiç doldumu Anladıkca askımı pişmanlıgın oldumu Anladıkca askımı pişmanlıgın oldumu Anladıkca askımı pişmanlıgın oldumu Anladın mı söyle hiç sevgiyi bilirmisin Senin için ölene neler verebilirsin Daha 20 yasımda aldın benden herseyi Bana yalan okuma acıklama birseyi Senin yalanlarına kanarmıyım bidaha Sen ittin askımızı ben affettim bidefa Daha sana şans yok dilenme bosuna Hadi güzelim hadi şimdi baska kapıya Görsem evde resmini sızalamaz inan içim Daha sana karısmam güzelim secim senin Satarmısın kendini yaparmısın kahpelik Beklemiştim sevgini cok bişeymi istedik Deli divane olup alev olsan ne yazar Bitti büyük aşkımız yalvarmak neye yarar Benim sana son sözüm çok iyi bak kendine Beni sakın unutma ibret olsun gönlüne İbret olsun gönlüne İbret olsun gönlüne İbret olsun gönlüne İbret olsun gönlüne Beni sakın unutma ibret olsun gönlüne Beni sakın unutma ibret olsun gönlüne Yeryüzünde görmedim sen gibi yalan dolan Uyardım amma duymadın insan ol biraz utan Malesef o sende yok o dogustan olmalı Ve egoist ruhuna kalenderlik dogmalı Allah ıslah etsinki nedenidir ki benden uzak ol hep Şöyle bak düşün ki böyle olmamıza ne sebep Belki bekliyorsun sende dayalı döşeli bir yalı Fark ettin mi sen seni olmusun pazar malı Bir baktın aleve attın acımadın ve yaktın oguzunu Bosuna dilini yorma artık aldın tadımı tuzumu Ve yazıklar olsun iste duygu kalmamıski puhh sana İğrençsin deme sakın herkes hak verir bana Canımı yak ve keyif al bak o şans bi kez olur canım Mumunu söndürki pişmanlıktan arama hiç sakın Bulunmaz hint kuması olsan kac yazar defol kızım Elimi sallasam yar ellisi olur gönül sazım Geldi aylardan kasım 11 aydır yalnızım Hangi ay güler gözüm Umrundamı umrundamı ölmüşüm |
![]() |
![]() |
![]() |
Familia Tokat |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Familia TokatAşkına Tutsak Bedenim gözlerin yasak bana, sensiz bedenim tutsak sanki cehennem gibi sensiz yaşamak ![]() ![]() $imdi olsan yanımda sarsam dokunsam sana inan bir nefes gibi muhtacım anlasana ![]() ![]() O gözlerin bir an olsun hiç aklımdan çıkmadı gözlerin karanlık dünyama birden ışık saçtı, hasretin gün geçtikçe dahada çok arttı, ilk görüşte a$ık oldum sana ben kısacası ![]() ![]() bedenim sensiz yaşamaya inan alışamadı bir yıldız gibi parladın gönlümde, o masum bakışların hep gözlerimin önünde sana olan hislerimi sığdıramam gökyüzüne senin olmadığın günlerimde bakıyorum gökyüzüne, beraber gördüğümüz yıldızı seyrediyorum ben her gece gözlerine baktığmda o sıcaklığı hissetmiştim kalbimde soğuk bir havada üşürken yanımdaydın ya hani, sana dokunmaya kıyamadm inan ki, seni gördüğümde inan dilim tutuluyordu sanki, Yanımda olman yeterli seviyorum seni ![]() ![]() $imdi gözlerin yasak bana, sensiz bedenim tutsak sanki cehennem gibi sensiz yaşamak ![]() ![]() $imdi olsan yanımda sarsam dokunsam sana inan bir nefes gibi muhtacım anlasana ![]() ![]() akıttığım gözyaşlarımla söndürdm kalbimin alevini, milyonlarca kez öptm bende resmini, karanlık gecelerde haykırdm ismini, herkes bilsn tek seni sevdiğimi, adın yazılı kalbimde silemem seni sevdim bir kere var mı böyle benm gibi seven hadi söyle hece hece işledim seni, her nefesimde feryadım sana delicesine, seni ilk gördüğüm anda a$ık oldm yar ben sana beni bir kere olsn anla ya sen ya ölüm bir yok çizdm sana doğru be gülüm uzun ince bir yolda sana doğru yürüdm yürüdm ![]() ![]() benden uzak durma ne olur biliyorum sende beni seviyorsun geceler boyu seni düşünüp durdum tutkunum olamam sensiz yaşamaktan ben yoruldm ![]() ![]() $imdi gözlerin yasak bana, sensiz bedenim tutsak sanki cehennem gibi sensiz yaşamak ![]() ![]() $imdi olsan yanımda sarsam dokunsam sana inan bir nefes gibi muhtacım anlasana ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Familia Tokat |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Familia TokatBebek Gözlüm O bebek gözlerinde buldum hayatı Anladım ki ben senmişim Hep seninmişin hep Senin Sende Benim bebek Gözlüm Sahimi Bu Gözlerin Gözlerinde Titrerim bak tutuştu yanıyor Ellerinde ellerim Sahimi Bu Gözlerin Gözlerinde Titrerim bak tutuştu yanıyor Ellerinde ellerim Yetmez Zaman Yanında KAnımsın Damarımda Sanma Sölemek Kolay CAnımsın Sen Canımda Gözlerinde GöRdüm Kendimi ve Hissederdim Sevgimi Ve Dilimden De Düşmeyen o yek ismini Tek Bakısta Yaktı icimi bir tebessüm Kiraz Dudaklarınla Çeldin Aklımı Sen bu aşk sandalında YIldızlara bir Sorsam Seni de GösterirLer Yerini Senin Yerindir , Yüreqimin En Derin Yeri Ve orda Saklı kaldı Aklı aldı Çaldı Gönlümü Ve Bende ilk Görüşte Talip oldum buldum hayatımın anlamını Kaldım Dört Duvar İcinde Yalnız olmak zordur Bilir misin ki O bebek gözlerin Cıkmıyor ki aklımdan Uzaklarda olsan farketmez zaten hep benimlesin bırakmam ömrüm boyunca Sen Benim Yeminimsin Güller Kopmadıkca dahada güzeldir onun dalında Sende kopmadıkca herşey güzel benim yanımda o Gözlerini Kıskanmadaktan Yoruldu Benim Gözlerim ve Bakma Aynalarda dayanamaz oldu Seni Özledim Sahimi Bu Gözlerin Gözlerinde Titrerim bak tutuştu yanıyor Ellerinde ellerim Yetmez Zaman Yanında KAnımsın Damarımda Sanma Sölemek Kolay CAnımsın Sen Canımda Yanında kalsam seyrederdim doyamadan ben saatlerce Gözlerinden bir Isık yansır kalbime gitmedikce Aşkı senle yaşamak yaşlı gözlerine dokunmak Ah bi beraber olsak ve ölene kadar da ayrılmasak Sonsuz olsa dünya sen ve ben ve en derin hayallerimle Gercekleşecek dünyamızda sevgimizde aşk doLu bu kalbimizle Gökyüzünde turlar atsak yorulmasak ve el ele dolassak bulutlara uzansak Her günümde sen yanımda her adımda sen canımda bir gülümse tek hayata Sor Garibeyen aşkımla taştı sabrım haydi artık geliyorum senin yanına Allahıma sükürler olsun yaratmış seni benim adıma Sahimi Mi bu Gözlerin Be Gözlerinde Titredim de Bak Tutustu Yanıyor Ellerinde Ellerim Sen Yokken kalbim benzer aynı tıpkı bir boş sokak Dj ateş familia tokat |
![]() |
![]() |
![]() |
Familia Tokat |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Familia TokatBeni Bırak hatırla giderken neler demiştin bana vurup gittin kapıyı bakmadın hiç arkana şimdi bense gittigim yerden dönmem dönmem bir daha sana beni bırak çaresiz sen beni bırak sevgisiz gidiyorum bu kadarı fazla yaşarım elbette sensiz (x2) şimdi bakardın a neler kaybettin sen (x2) kendi ellerinle aşkı mahvettin sen (x3) zorlasanda olmaz artık biliyorsun ki ayrıldık pişman olsan neye yarar yazık ettin çok yazık!(x2) geri dönüp aglama boşa ümit baglama sen giderken agladım sen bakmadın hiç arkana şimdi bakardın a neler kaybettin sen (x2) kendi ellerinle aşkı mahvettin sen(x3) zorlasanda olmaz artık biliyorsun ki ayrıldık pişman olsan neye yarar yazık ettin çok yazık!(x2) |
![]() |
![]() |
![]() |
Familia Tokat |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Familia TokatBeni Kaybettin Sevgilim ne olur bak yanginimda sen varsin Simdi simdi duymaz yuregin ya elbet elbet birgun anlarsin Beni yaktin beni yiktin beni mahvettin Benim askim olamazsin beni kaybettin Beni yaktin beni yiktin beni mahvettin Benim askim olamazsin beni kaybettin Her anima seni kattim beni aldattin Seni seven bu kalbimi sana kapattim Kapali artik kalbim senin girisin yasak Senin sayende bitti bitmez dedigim bu ask Istemiyorum artik bundan sonra askini Durduramaz hic kimse felegimin carkini Deprem gibi yiktin ates gibi yaktin Hayatima kattim yapa yalniz biraktin Beni kaybettin benim gibisi bul Soyle kim olacak benim gibi sana kul Gulum soldu elimde nefretimsin dilimde Deli gibi sevdim gulemedim seninle Acilar ve cileler eksik olmadi benden Beni mahvettin ireniyorum senden Yakinima yanasma yuregimi kanattin Benim askim olamazsin beni sen yaktin Seni seven bu kalbi artik sana kapattim Seni cok sevmistim hayatimi yiktin Beni yaktin beni yiktin beni mahvettin Benim askim olamazsin beni kaybettin Her anima seni kattim beni aldattin Seni seven bu kalbimi sana kapattim Sonunda bitti artik mutlu ol sen artik Eski gunler gelmez bekleme hic bos yere belki gelir ves vese Insanin bir emeli vardir yasanmis o guzel gunlere Mahsun oldum ben verilmis yalan sozlere Aglamakla gecti omrum kurudu goz pinarlarim Ozlemekte bitti artik ben sensizde yasarim Kas yaparken goz cikarmak neyine kaldi Adimi sildigin andan itibaren benim icimi nefret aldi Soz verince tutulur ancak bunu asla goremedim Bir demet askin elinde defol gozum gormesin Yapmis oldugun hatayla kendini ispatladin Sevmesende ne kadar adi oldugunu kanitladin Imkansizlik imkansizdir bende imkansizim Sasirmam pismanliktan geri donersen ansizin Cok uzak degildi asik olmak hic degil be sevgilim Olumune sevdim degerimi bilemedin Gel desende gelmem artik gecti askin treni Bak duyuldu uzaktan ayriligin sireni Senden son bir istegim yalan soylemeyi birak Dj Ates, Familia Tokat Beni yaktin beni yiktin beni mahvettin Benim askim olamazsin beni kaybettin Her anima seni kattim beni aldattin Seni seven bu kalbimi sana kapattim |
![]() |
![]() |
![]() |
Familia Tokat |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Familia TokatBu Şehrin Geceleri Bu Şehrin Geceleri Beni benden alıyor Yüregimde Bir KIpırtı Kalbim birini Seviyor beniM yarim Canım Yarim Canım Kurban Sana Yarim Ölürüm İste Bİr Tanem Ölümüne Sevdim Sevgilim Yüzünde Bir Tebessüm Aşkı Başlatan Bi Kor Nedeni Bellidir Güzel Olan Her bişeyde zor Kac Gün Ömrümüz WaR Hiç Bilinmez oLsun bir Dakika Kalsa Bile Sen beniM Yanımda OLsun isterim Haykırsam Seni DAglara Beni Duysan ben Sana Duysam askından Pişen Aklım Hep Gecer Aklım Sana Düşkünüm Aşkım Kacsak Daglara Bu Şehri Terketsek Ve De geçsek Engel Olan yolları Bestelenen Her Parcada Sen Warsın Bunu Biliyorsun Zaten Bir Tanem seni Ne Kadar Sevdigimi Bi Sen Birde ALLAH bilir Gözlerinde Işıltı Var ve de Gülüyor İçten içten Yedi Bitirdi geçtim kendimden Eskiden Ürkek Ve de Hep Korkan Birisiydim Ben Beni Yeniden Düne Güldüren Sebebim OLdun Sen Kanayan Yarama Merhem OLdun Acıyan Canıma Can Oldun Kanıma da Girdin Baglanmamak İmkansız Sen Teksin Sana Kurban Canım Emin OL Ben Hep Yanındayım Bu Şehrin Geceleri Beni benden alıyor Yüregimde Bir KIpırtı Kalbim birini Seviyor beniM yarim Canım Yarim Canım Kurban Sana Yarim Ölürüm İste Bİr Tanem Ölümüne Sevdim Sevgilim BU Şehrin Geceleri başkadır Hüzünleri sokak Işıklarında Sevenlerin İsimleri yıldızlara bakınca Gelir Aklıma biri Beni Benden Ediyor Bu Şehrin Geceleri Sevgi Ve Aşkın Yeri Loş ışıga bürünmüş KaldırımLar Üzerine çiçekciler büzülmüş Benim Çiçegim Gül Benim Çiçegim Özel BeniM Hür aşkkım waR Dünyadan Güzel Dilimden Hiç Düşmüyor Ki İsminin Heceleri Deli Divane Ediyor Tebessüm edişLerin Sevgili Yarim Biricik Aşkım Yüregim Carpar Seni Gördükce Tutuşurum ALevinLe Ve Şimdi Soruyorum Yanarmısın BenimLe Bu Şehrin Geceleri Beni benden alıyor Yüregimde Bir KIpırtı Kalbim birini Seviyor beniM yarim Canım Yarim Canım Kurban Sana Yarim Ölürüm İste Bİr Tanem Ölümüne Sevdim Sevgilim |
![]() |
![]() |
![]() |
Familia Tokat |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Familia TokatCanım Sevgilim Al bu kalbim artik senin Senin olsun tum herseyim Senle hayat buldu dunyam Benim canim sevgilim ![]() ![]() ![]() Bir gece vakti ansizin oldu, Kalbimin en derininden vurdu Goremedim askin en zirvesini Bana saskin gibi bakakaldin sen Hani yardim edecektin Beni sevecektin birakipta gitmeyecektin Ekmeyecektin askini, beni sevip kotu yollardan gecmeyecektin Tek bir celsede bitti bu ask********* Belkide bu benim icin en son sans Geri donmem icin herseyi goze alirim ben yeter ki sen geri don guzelim Emin ol hersey eskisi gibi olacak Bana inan artik Yiprandim ben zorlandim Senin icin cok ter doktum ama ben hic yilmadim Durmadi bendeki askimin etkisi gecmedi bilmedi beni terketmedi Beni selevere gore alevede ele vere Gorsen seni en cok seveninim Bunu bil artik beni terketme Ben yalnizim ben ben asigim Ben ben deliyim********* Gonul ister Imkansiz yok bana gore Senin icin hemen oleyim Al bu kalbim artik senin Senin olsun tum herseyim Senle hayat buldu dunyam Benim canim sevgilim ![]() ![]() ![]() Bir gunum olsun bir senem olsun, Istersem beni terkeden olsun Sensizlik cok zor bana gore Bilirim dayanamam ben senin hasretine Gunesimsin sen benim adima dogan, Sevenimsin sen benim canima kiyan Bedelimsin sen odenemeyen, Kefenimsin sen olurken sevilebilen Istersin belkide beni benden Baskasini istersen yeniden beriden Izlerim seni birden bire Kimselere hic gostermeden bidenem Egelem gozler gormez sen yokken********* Sen varken acilir perde Dunyamsin sen yoksun nerde, Bilsem birde sevsen olumune Ayrilmasak isterdim hic isterdim biz hep beraber olsak Dilerim Allahdan bundan otesine Ben yetemem ben sensizlige bile gelemem Donemem geriye terkedemem Ben seni birakip sevemem Gidemem bebegim sevenim sensin benim sensiz bile olemem Al bu kalbim artik senin Senin olsun tum herseyim Senle hayat buldu dunyam Benim canim sevgilim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Familia Tokat |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Familia TokatEllerin Kadınısın Al bu kalbim artik senin Senin olsun tum herseyim Senle hayat buldu dunyam Benim canim sevgilim ![]() ![]() ![]() Bir gece vakti ansizin oldu, Kalbimin en derininden vurdu Goremedim askin en zirvesini Bana saskin gibi bakakaldin sen Hani yardim edecektin Beni sevecektin birakipta gitmeyecektin Ekmeyecektin askini, beni sevip kotu yollardan gecmeyecektin Tek bir celsede bitti bu ask********* Belkide bu benim icin en son sans Geri donmem icin herseyi goze alirim ben yeter ki sen geri don guzelim Emin ol hersey eskisi gibi olacak Bana inan artik Yiprandim ben zorlandim Senin icin cok ter doktum ama ben hic yilmadim Durmadi bendeki askimin etkisi gecmedi bilmedi beni terketmedi Beni selevere gore alevede ele vere Gorsen seni en cok seveninim Bunu bil artik beni terketme Ben yalnizim ben ben asigim Ben ben deliyim********* Gonul ister Imkansiz yok bana gore Senin icin hemen oleyim Al bu kalbim artik senin Senin olsun tum herseyim Senle hayat buldu dunyam Benim canim sevgilim ![]() ![]() ![]() Bir gunum olsun bir senem olsun, Istersem beni terkeden olsun Sensizlik cok zor bana gore Bilirim dayanamam ben senin hasretine Gunesimsin sen benim adima dogan, Sevenimsin sen benim canima kiyan Bedelimsin sen odenemeyen, Kefenimsin sen olurken sevilebilen Istersin belkide beni benden Baskasini istersen yeniden beriden Izlerim seni birden bire Kimselere hic gostermeden bidenem Egelem gozler gormez sen yokken********* Sen varken acilir perde Dunyamsin sen yoksun nerde, Bilsem birde sevsen olumune Ayrilmasak isterdim hic isterdim biz hep beraber olsak Dilerim Allahdan bundan otesine Ben yetemem ben sensizlige bile gelemem Donemem geriye terkedemem Ben seni birakip sevemem Gidemem bebegim sevenim sensin benim sensiz bile olemem Al bu kalbim artik senin Senin olsun tum herseyim Senle hayat buldu dunyam Benim canim sevgilim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Familia Tokat |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Familia TokatElveda Sevgilim Bir zamanlar sevgin ile yasardim ve mutluydum Gozlerine bakarken inan hep huzurluydum Yanimdaydin sevgilim senle hayat doluydum Askimiz bitti artik kahrolmaktan yoruldum Bekleyemem ben seni artik benim degilsin Kavusmaksa bir hayal bunun sebebi sensin Sonucta bir insanim kalbim neden ezilsin Esmesin yar ruzgarim artik buda kesilsin Gul derimde uzmedim sana ben kiyamadim Derdime dert ekledin sana anlatamadim Sevmedin belki beni yillar boyu oynattin Kalbimi verdim sana ates misali yaktin Ayni sehirde durduk iki yabanci olduk Anlasaydin sen beni mutlu mesut olurduk Is isten gecti artik biz yolumuzu bulduk Sanki ne farkeder yar gonlumuzu avuttuk Elveda sevgilim islandi gozlerim Bak bak yaniyor icim duydumu yuregin Bosuna aglama bosuna sozlerin Kendine iyi bak elveda sevgilim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Familia Tokat |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Familia TokatGidecek BiR Gün Mecnun Etmişti Beni Eridim Hergün Dostum bana Diyordu Gidecek bir Gün Unut Onu ARama Gönlüm Yeniden Dönse Bitecek Ömrüm Beklemekte Fayda yokki beklenen hiç gelmiyor ki gelmesin istemem sevmeyi hiç bilmiyor ki sormuyor ki halimi ve kanatmıştı kalbimi de Her seferde bin hakaret bunu ben mi istedim de Sanki onla dogmadım ya Ben onsuz da yaşarım dayanacak gücüm war bu derdide aşarım Bilmeliydim Ben onun ne zalim oldugunu Bilemedim be dostum işte buna yanarım görmeliydin kanayan bu kalbin aşkla doldugunu bilmeliydin aglayan bu gözlerin mahfoldugunu Sormalıydın Kendine ben ona ne verdim ki acı keder yüzünden baska ne yaşattım ki Vefakar Sevgili Olmak cok mu zor gelmişti he cefakarlık cok mu hoş memnun musun simdi he Gözden Uzak Olan Gönülden de ırak OLurmus Birini Cok Seversen O Zamanda Sogurmuş Mecnun Etmişti Beni Eridim Hergün Dostum bana Diyordu Gidecek bir Gün Unut Onu ARama Gönlüm Yeniden Dönse Bitecek Ömrüm Dile Kolay Bu onca Yıl Peşinde koşturan Oğuz Kalmayan bu Sabrımında sınırı vardır kuşkusuz Dostum Tembih etti böyle dedi ve Cok üzüldüm ama Gercek Suretinde acıga Cıktı simdi üzgünüm Şöyle bi Gercek waRki bende cok safmışım İçini Bilmeden Tezelden Görünüşüne Kanmışım Delimiyim Neyim ve zaten Geçmişim Karanlık Senden parlak gelecek istemiştim yakmadın bana ışık Her gecemde Mum Yanar Eridiginde Can Yakar Her Seferde Hep Damar ilacım oldu sen kadar destan olacak aşkımız güya Sen Cıkardın Satılıga Acımasız Şu Gülü Sattı Acık Arttırmayla hiçte beklemezdim senden böle davranış iyice Dinle bu da sana baş kaldırış öldürmen icin yeterli bir iki laf ve hiç gerek yok Kurşun Sıkma Hiç De Katil OLma Bir Kara Sevda Ugruna Mecnun Etmişti Beni Eridim Hergün Dostum bana Diyordu Gidecek bir Gün Unut Onu ARama Gönlüm Yeniden Dönse Bitecek Ömrüm |
![]() |
![]() |
![]() |
Familia Tokat |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Familia TokatNede Olsa Tokatlı Gorunusu yuruyusu bir baska Gorunce dustum ben aska Citi piti bir sey cok tatli Nede olsa tokatli Tutamadim kendimi gorunce asik Oldum ben bak kafamda karisik Gozleri derya sozleri varya Bitiriyor o beni yapiyor hasta Aklima gelen her zaman sen oldun Bakinca yuregimi derinden vurdun Aklimi aldin kalbimi caldin Bu aski bence hep yasamak lazim Geceleri dusumede giren hep sensin Heceleri kekeleyen affet bendim Bedenimi titreten gozlerini seyreden Ne olursa olsun her zaman bekleyen Boyle bir kiz yok hemde tam bana gore Bir soz keserek hazir oldu onumuze Asigim artik bende seviyorum Saskinim ben buna asigim askina Baskasi olmasin istiyorum seni Kalbimde yogunlasir askinin alevi Istesem ben seni simdi babandan Verir mi acaba vurmasin kafandan Takildim sana cikmiyorsun bir turlu Kapildi gonlum birakamam kara gozlum Geliyorum sana ac bana kapilarini Seviyorum seni ver hadi kalp anahtarini Gorunusu yuruyusu bir baska Gorunce dustum ben aska Citi piti bir sey cok tatli Nede olsa tokatli Ne guzel bir kiz elma gibi yanak Amacim bir kere opucuk almak Abi bu nasil kiz ![]() ![]() ![]() Seviyorum sanki felegim donmus Gozlerim insan degil melek gormus Aman Allahim vuruldum iste Bu nasil bir bakis bu nasil cilve Elimde olsa kolumada takarim Koluma takarak sehir turu atarim Sehir turu atarim havamida basarim Havami basarak ortaligi yikarim Kursa mi gitmis yurumesi baska Onu gordum ben dustum aska 90 60 90, pamuk gibi eller anam bunu gorse bana ne soyler alacagim bu kizi vermem kimseye seviyorum yandim donecegim deliye donusumuz yoktur olmaz geriye vuruldum iste birakayim ne diye gel bana gel hadi off dedirttir sev beni sev hadi ahh dedirttir seninle olsun cicegim hayat dj ates ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gorunusu yuruyusu bir baska Gorunce dustum ben aska Citi piti bir sey cok tatli Nede olsa tokatli |
![]() |
![]() |
![]() |
Familia Tokat |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Familia TokatPapatya eN güzel çiçek papatya en güzel şey sen hayatta kime sorsans eviyor der bilmeyen varmı tokatta köşe bucak buluşuruz hep göz göze konuşuruz yansa tokat hiç farketmez biz cennete kavuşuruz canıma işledin bir anda aşkın her zaman kanımda göremedim hayatı sen yanımda olmayınca zor hayatı benle paylaş haydi yarim ol benim ve aktı gitti su misali bunca günlerim beraber baş koyup geleceğiz üstesinden sevgilim ![]() ![]() me kalbi kırma ölene dekte yeminim ol ![]() tokatta en büyüktür aşkımız ![]() ![]() len bu sevgim bitmez emin ol sanma hiç vefada biter bi boşlukta kaybolur ![]() yerinde boşda durmasın ki çünkü sen ve ben varım bende var olanda sensin yarın hep bizim hayatımın adısın dilberim ![]() gülüm bizi ayırır ancak ölüm senelerim feda dedim bu saatten sonra da vazgeçilmez ![]() verildi artık dönen na-merrtir ![]() nakarat bak papatya ben senin için var olmuşum canım ![]() sormadım hiç ama varmısın ilerki yıllara kurbanım o gözlerinden damlayan şu yaşlara ![]() kumum bakışlarında kaybolan bu akşama bir demet yürek içinde iki çiçek yer almışız sen gülün ve bende yaprağın baharda açmışıs ![]() demleyen şu aşk ile coşarmışıs ![]() ![]() adımda bi hayır akan zamanda içinde hep yanımda ol sakın yitirme her zaman bana inan ben hep hayal içinde büyümüşüm fakat hayallerim gerçek oldu sen hayalsin en büyük engelin ön- ünde duralım hep ki olmasın sükut ![]() le ahirette dahii yaşamak isterim hangi insan manidir bizimle baş edebilir kelimeninde ötesi benle saklı gel düşünmeden derin bu duygular içinde kaybolup gücenmeden ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Familia Tokat |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Familia TokatSevmem Senden SoNRA Sevmem senden sonra sonum oldun sonunda, hani dedin ya aşkım ayrılık yok bu aşkta, yüreğimde yanar yangın deliye döner aklım, param parça bu kalbim sensizliğe sarıldım, Bazen şeytana uymak lazım benim ağzımı açtırdın sana son şarkım bu sustum kalmam baştan hata kaybettim yolumu diledim ben her gece rabbimden ayrılmak konu olmasın diye hani ölüm ayırırdı hani imkansızdı boş laf hepsi hikâye belki de sevmem senden sonra bir başkasını söyle bana ben kimin okşarım o güzel saçlarını nasıl dayanırım baktığım her yer sen kokuyor bedenim donuyor sebebim oluyor beni mahvedişin parçaladın bak kalbimi hiç oldu mu beni birden terk edişin Allahtan dilerim inşallah ben gibi ol sen, susmaktan bıktım susmak bir çaremiz olmalı benden beterini bul erkenden uçurum önümde yanıma da gelme nefesin içimde dayamadım ben kaderi böyle yaşarım üzülme ölürsem lütfen kabrime gelme, gelmez elimden başkasını sevebilmem imkansızdır sönemez alevin yanacak içimde söndüremez ki hiç kimse öyle demiştin yıllar önce nerede hani çektin gittin bile göremedim bir gün sebebim sensin gülemedim hiç ben senin insafsız kalbini bilemedim resmen kandırdın beni sen Allah kahretsin o kadar denedim lakin hiç bir zaman silemedim adını şu kadar değerim yokmuş oysa yalvarırım, Allah'ım al canımı Sevmem senden sonra sonum oldun sonunda hani derdin ya aşkım ayrılık yok bu aşkta yüreğim de yanar yangın deliye döner aklım param parça bu kalbim sensizliğe sarıldım Ağladım her gece karşı koyamadım gözyaşlarıma tarumarım ben alın yazım buysa yazık geçmiş Yıllarıma hiç bir anlamı yok benim için artık gelsen bile fark etmez terk etmen beni reddetmeni anlatamam cidden taş kalpli bir varlıkmışsın sen aslında öyle dememede bakma ve de hiç aldırma seni çok sevmiştim ama anlamadın Beni kaybediverdin bir anda her gece kâbusum oldun sen duy benim artık lanetim oldun geç olsa da şunu anladım artık sahte bu aşkın gülleri soldu yüreğimi yak dilediğin olsun çek restini bitir olmayan aşkını dediğini yap kır kalbimi böl bin parçaya kapa tüm yolarını kendime acıdım sana o kadar yalvardım Lakin olmadı ki sana deli gibi bağlandım ama kalbim niye bir gün sormadı ki birden yok olup gidişine ben hiç anlam veremedim anlasana koca dünya umurumda değil sen yokken ne yapayım yaşamayı ben ucu ölüm olsa da hep çabaladım ancak sensizliğe sarıldım hep duyguların yok olmuş bunu gördüm Sana bağlanmışken kaygılarınla yıktın bedenimi vursaydın bak hazır ağlatmışken ne olursa olsun beni sevmeyeceksin bunu biliyorum ama ne kadar lanet etsem bile kahretsin anla ben seni seviyorum hala Sevmem senden sonra sonum oldun sonunda hani dedin ya aşkım ayrılık yok bu aşkta yüreğimde yanar yangın deliye döner aklım param parça bu kalbim sensizliğe sarıldım |
![]() |
![]() |
![]() |
Familia Tokat |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Familia TokatSevmemki Bir Daha Sendemi Dostum Sendemi Kapattın Kalbini Asklara Askmı Asklar Moda Olmus Sahte yüreklerde yemin ettim sevmem sevmem birdaha birdaha sevmem kimseyi kalbim yandı aşklardan aldatan kandıran hep beni mutluluk hayatta sanki cok güldüm ya sevmemki bir dahada birdaha sevmem kimseyi kalbim yandı aşklardan aldatan kandıran hep beni mutluluk hayatta sanki cok güldüm ya sevmemki bir dahada ayrılık gerekti aşk bitince herkez ayrı yolda can icinde kalmalıydı oda gitti sonunda mutluluksa masal bitanem gülmek ise bir hayal seven insan dermi hic askım sana hoscakal bir yalandı sevqi sözün kahpe ruhun bir yalan bırakıp gitmek basit terk etmek ise bir olay yürekle baslar aşkın temeli sana göre cok kolay ![]() bozulma hic bos yere sözlerimde anlam çok somurtma hic bos yere gözlerinde anlam yok bitti artık pişman oldun senin tercihindi belki birzamanlar askının yalan gerceğiydi ihmalin yüzünden kaldık ayrı yollarda ilk değildin son oldun bu kahpe dünyada yeminim olsun asla sevmem birdaha ve son defa ![]() kaybolan bu ömrümde zebani oldu lanet olası kişiliğin içimde nefretinle doldu aşkı yaşamak istemek ti bekli Yanlıs Adamı vurdun yok telefi beddumla kahrol iyimi vicdan azabı cekerken bir seferde maf olursun dilerim insan olsan yapmazdın gelde gör bi halimi tıplı oldum ben nakot Dj ATES FAMİLİA TOKAT birdaha sevmem kimseyi kalbim yandı aşklardan ağlatan kandıran hep beni mutluluk hayatta sanki cok güldüm ya sevmemki bir dahada birdaha sevmem kimseyi kalbim yandı aşklardan ağlatan kandıran hep beni mutluluk hayatta sanki cok güldüm ya sevmemki bir dahada |
![]() |
![]() |
![]() |
Familia Tokat |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Familia TokatTek Tanem [03 Mustafa] Ben kimseyi sevmem Seni sevdigim gibi sevemem Korkum yok artik sen varsin Benim tek tanem [Gonul Yorgunu] Gecmez olsun seninle gunler Doyum olmaz ki yetmez seneler Cekemez sevgimi askimi eller Kalbim muhtac hep seni bekler Anlami olmaz sensiz gunlerin Yillar gecsede ben seni beklerim Sensiz dunyam olmaz olsun Ben seni sevdim herkes duysun Asktan fazla bu kara sevda Bir sen bir ben tek bir yolda Dunyam batsin yanimda olda Onlar sanki cok umrumda Artik sensin melegim herseyim Sensin bebegim tek sevdigim Kalbime yazdim ismini askim Ben seni sevmedim vallahi taptim Gunesim seninle tekrar doldu Sevgin kalbime can katan oldu Gozlerim yolunu tekrar buldu Cekemeyen kisiler hep kahroldu Elimi tut ve gozume bir bak Bembeyaz tenimi bir tek sen yak Bak gokyuzune yildizlar dolu Sen mutluysan onlarda mutlu Ben kimseyi sevmem Seni sevdigim gibi sevemem Korkum yok artik sen varsin Benim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [03 Mustafa] Ben kimseyi sevmem Seni sevdigim gibi sevemem Korkum yok artik sen varsin Benim tek tanem [Oguz] Gunler aylar gecsede yillar Ziddina gitsede bitmeyen yollar Seni sevdim ben onlari bosver Cennet olacak seninle her yer Guller solmaz solsada banane Kotuler dusman benim gibi sevene Karisamaz kimse bizden kime ne Yaziklar olsun kacipta gidene Yalanim yoktur sevgim coktur Sahte bir aska karnim toktur Seninle buldum gercek aski Sevgin icimde dolupta tasti Bilmem simdi baslasam nerden Bagliyim icten kopamam senden Kalbime girsen sevgimi gorsen Olumune sevdim ah bir bilsen Icimde bir ses ismini soyler Seni gordugumde bedenim titrer Hayalim oldun her gece sen benim Yanimdayken bile ben seni ozlerim Tokatta bir gul menekse sensin Hayatta varsam sebebim sensin Zamanla asklar bitiyor derler Buyuyor sevgim tek tanemsin Bir kere baktin aklimi aldin Hirsizsin yar kalbimi caldin Nikah masasinda keselim hesabi Icerim seninle askin sarabini Sensiz gunlere lanet olsun En kotu gunumuz boyle olsun Al beni kalbine kapilari kapat Dj Ates ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [03 Mustafa] Ben kimseyi sevmem Seni sevdigim gibi sevemem Korkum yok artik sen varsin Benim tek tanem |
![]() |
![]() |
|