Sana Olan Sevdamdandir Bilesin |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sana Olan Sevdamdandir BilesinÖpüyorsam ayriligi gözünden Söküyorsam yüregimi gögsünden Geciyorsam gözlerinin icinden Sana olan sevdamdandir bilesin ![]() ![]() " iklim iklim seriliyor bakislarin ![]() ![]() Kirpiklerin demir parmaklik, baktigin uzaklara sürüyor sevdam, boguluyorum Etten bir duvar olasim, yoluna serilesim geliyor zor tutuyorum kendimi![]() ![]() icimden bir ses geri dönecegini söylüyor, inanmak isteyip kalemini kiriyorum elvedanin![]() ![]() isyanlarim basti sensiz bu kendi, faili mechulleri artti sessizligin, hüzünler bire bin veriyor gidisine![]() ![]() Boynumu büküyor, dudagimi büzüyor, kendimi ilk rüzgara teslim edecek kadar gücsüz hissediyorum Sirenleri caliyor yalnizligimin, yanimda sen olmayinca yürüdügüm yollar bir bir karariyor, gözlerimden akan kanlarla kizillasiyor her yer![]() ![]() Sol yanim uyusuyor![]() ![]() Bu sehirde sadece cigliklarim var, sana dokunamayacagim kadar yoksun artik![]() ![]() "Karsiliksiz sevebilmekse sevda Gercek seven küle dönmüs her cagda Elim kolum baglanmissa kiyinda Sana olan sevdamdandir bilesin " Giyindim karakalem gülümseyislerimi, ilk adimi attim Basi sonu yok icine düstügüm boslugun, bir körkuyu![]() ![]() Yalnizlik bu olsa gerek senle dolu düse kalka bir yapayalnizlik![]() ![]() Zulaladigim düslerimle yercekimi infilak etti sanki![]() ![]() Hapsettigim umutlarim firar planlari kurarken ben yine gögsümde pamuklara sardim acilarimi![]() ![]() "Meger ne yalniziz insan olmuşsak Yaprak gibi dalda sessiz solmuşsak Yeri gelmis aciyada gülmüşsek Sana olan Sevdamdandir bilesin Yeri gelmis ayriliga gülmüşsek Sana olan sevdamdandir bilesin " Yakiyorum yüregimi cehenneme inat, üsümesin yoklugun ![]() ![]() Sustukca konusuyorum, kizgin bir demir gibi yaralarimi daglayan gecelerle bogusuyorum![]() ![]() Göz kapaklarima agirligi mi sürdün sevdanin giderken? Günesi göremiyorum ![]() ![]() ![]() ALINTIDIR ![]() ![]()
|
|
|
|