Orontez - Gel Etme |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Orontez - Gel EtmeJbx : Bugunum Zaten Dünümüm Taklasi Yarina Bir Cikiş buLuruz Boşver Ben Cok Kaybettim Sıra Sende ! Aklina bir oyun Gelirse Boşver bir Dilek Tutum Gökten Bir Melek Şeytan Eli Uzun Zorlama Boşver Bir Direk Vurdum Bize Hic RoL Yok Felegin CeLmeSi Rakibi Boşwer Cİkarya Söz bu Kirarsa Kalbi Az Asabiyim Sen Beni Boşver Dışa Vuramaz saklar bu DiLim İcerde Herqün NoLuyo Boşver Yokki Bu iLac Bu Dedime Derman Bu Gönül Yillardir SAna Harman Ne Gerek Var Demi Eskide KaLmiş Zaten Bende Kimim Beni Boşver ! Bir Ömür Geciyor Gözümün Önündem Ell Salliyamam Göcüp Giderken Hatırina Yazdim Bak Bu Satirlari AnLamasanda Sen Yine Boşver Nakarat : GEL ETME GÖZLERİM YAŞLARLA DOLDU BAK KİMSE SİLMİYOR HANİ ZAMANLA KURURDU GEL ETME GÖZLERİM YAŞLARLA DOLDU BAK KİMSE SİLMİYOR HANİ ZAMANLA KURURDU Adrenalin : Hadi Yüregim Bu Masal Bu Kadarmiş Gidiyoruz Ancak bir Kac iz Kalmiş Boşver Aldirma Gül Gec Gitsin AniLari Yüregine Sakla'da bitSin Senden Geriye Kalan Bir Parca Ani Gün Gelir Elbet Kapanir Yarasi Alip Götürür Rüya 4 Yila Kadar NasiLSa Gün Gelir Gözlerin arar Nerelere Böyle Son Bir Kez Bakmadan Gel Etme Gözlerim YaşLa doLmadan Yolculukmu var Yinemi Gidiyosun ? Yüregimi Al Git Hatiram oLsun Aramizda Cok Uzun Yollar var Beni Bir dert Yikar Birde Kalanlar Hani Kimse SiLmiyor Yolcu YaşLar Ben Buradayim Ama akLımı Boşver Bu Kez Gözlerim Cok Soguk Bakti Sana Yazarken Garip bir Telaştim Ac Gözlerinide Bu ruya bitsin oLmadi Say Herşeyi Unut Gitsin Nakarat : GEL ETME GÖZLERİM YAŞLARLA DOLDU BAK KİMSE SİLMİYOR HANİ ZAMANLA KURURDU GEL ETME GÖZLERİM YAŞLARLA DOLDU BAK KİMSE SİLMİYOR HANİ ZAMANLA KURURDU Knock Out : oLurya BiLmek İstersen Herşeyi GözYa$Larim ACiklarmi GerceĞi Sakin Konuşma Sus & Beni dinLe kim biLiR Nerde Hanqi Yaban eLdesin Aklim Karişiyor Bana Yardim et Allah'tan Reva'mi Bu Ne Hikmet Hay Allah Geciktik Flim Kopmuş Sonraki Turu Beklemek'de Zormuş Tek Kapi Var Fakat Oda Kilitli Acilmadikca da oLdum Deli Söylesene Bana Kim Yenildi Uyandik Ve Bu Rüya Bitti Sen 1 Umutken Ben 1000 Umuttum Birde Bana Sor Ben Kac Kez Unuttum Yok Hiç birşey Gel Kendine Etkisi Cok Cok Bir KAc Sene Aşkin SAf Hali Bu Abdal Yoksa Sen -e hali Mİ SAndin Sayende ben en DeLi Abdal oLdum Ciktim Ya Ne Sandin Nakarat : GEL ETME GÖZLERİM YAŞLARLA DOLDU BAK KİMSE SİLMİYOR HANİ ZAMANLA KURURDU GEL ETME GÖZLERİM YAŞLARLA DOLDU BAK KİMSE SİLMİYOR HANİ ZAMANLA KURURDU Rasheed : Yine Ayni Satirlara Vur Beni Sabah'in Yok Saatine Kur Vur kac Ayni oyunlari Ben Bin Kere Gördüm Ben Bin Kere öLdüm Boşvermek Kolay oLsa Daha En Başinda olmuyo Boşver Derdim biLseydim Boş Gelecek Birgün Birgün Durmaz Ceker Giderdim Bilmezdim Eskiden Fark Edemezdim Yarinlara ak mı DeqiLmi ? Bu Hayat Bizi Yerden Yere Vurdu da Yerden göğe kadar hakLı değiL mi Verildiyse Kusura Bakmayın |
|