![]() |
Tan İşaret Albümü Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tan İşaret Albümü Şarkı SözleriTan Biliyormusun şarkı sözleri bir hikayem var kendime göre haklı sebeplerim var biliyormusun ne tür karakterler var bilyormusun seni benden çalarlar biliyormusun herkes ben gibi sevmez biliyormusun her masal mutlu bitmez biliyormusun ne tür karakterler var bilyormusun seni benden çalarlar biliyormusun herkes ben gibi sevmez biliyormusun her masal mutlu bitmez baktığın her yerde beni göreceksin için hep acıyacak çok üzüleceksin yatağında ve aşk filminin sonunda başka kollarda öğreneceksin baktığın her yerde beni göreceksin için hep acıyacak çok üzüleceksin yatağında ve aşk filminin sonunda başka kollarda öğreneceksin eski zamanda iki aşk varmış kavga ederlermiş herkesin gözü onların üstündeymiş yağmurlu bir günde ayrılık dermiş biliyormusun ne tür karakterler var bilyormusun seni benden çalarlar biliyormusun herkes ben gibi sevmez biliyormusun her masal mutlu bitmez Tan İşaret Şarkı Sözleri Durma bir şey yap Oyna Hadi kıvır bana Farkette gir kanıma Herkes farkında ![]() ![]() ![]() Kirpiğini süz bana hayranım Tan karşında Sabrım yok deliriyorum of Seni seçtim izliyorum Sustum ama pususunda Bir işaret bekliyorum Çiçeği beyaz melek ben İki dirhem bir çekirdek Masum bi günaha girmek için Bir işaret bekliyorum Yak ne varsa bende yak Ateşi bir acı Saçının rüzgarı Hazırım bak Bilki sende ararsın Kapılıp rüzgara Dokun telime Anlayacaksın ![]() ![]() ![]() Sabrım yok deliriyorum of Seni seçtim izliyorum Sustum ama pususunda Bir işaret bekliyorum Mis çiçeği beyaz melek Ben iki dirhem bir çekirdek Masum bi günaha girmek için Bir işaret bekliyorum Tan Taşçı - Sanma ki Şarkı Sözleri Sanmaki Yaşıyorum Sanmaki ben çok mutluyum Tek tesellim hayallerim Kendi kendimi arıyorum İstemem güneş batsın İstemem karanlığı Böyle bir akşam üstü Çıkardın dargınlığı Karanlık bahtım gibi Sardı tüm benliğimi Böyle bir akşam üstü Bıraktın ellerimi Sanmaki Yaşıyorum Sanmaki ben çok mutluyum Tek tesellim hayallerim Kendi kendimi arıyorum Gururun mu bırakmaz Geri dönmeye seni Acılara bürüdün Hem kendini hem beni Aşkta gurur olmazmış Bunu sen söylemiştin Ellerin ellerimde Ne yeminler etmiştin Gözlerin gözlerimde Çok yeminler etmiştin Sanmaki Yaşıyorum Sanmaki ben çok mutluyum Tek tesellim hayallerim Kendi kendimi arıyorum Tan Taşçı Elbet Şarkı Sözleri Ben bu sevdanın içinde savrulup duruyorum Rüzgarların üzerinde bulut bulut Söylemek zormuş sevgilim Cümleler dilimde Bu imkansız düzenimle beni unut Yalnızlığa ümit verme Sus da sabrımız ödüllensin Kavuşuruz belki bir yerde Bilemiyorum Karanlığın içinde bir umut var benim gönlümde Unutma bir ışık şansın var ama Göremiyorum Elbet ömür geçip gidiyor Su bile yalnız yolunu buluyor Ben sensiz zaten su toprak taştan ibaretim Unutma hayat herkese ikinci bir şans vermiyor Ben seninle yeniden doğdum Sensin hayatım Tan Taşçı Hiç Şarkı Sözleri sen yoksun kendime koca bir hçim Uzunca karanlık karmaşık bir biçim Dumansız yanıyor içim son deminde Oysaki şifamdın beysellerimde Bırakmaz yalnızlık vefalı yalnızlık Kaç sene misafir evimde ıssızlık Bir gören olsada seni sorsa hemen Ama utanma sıkılma sevdin sen git ona Kararlıyım ağlamak yok Unutdum ir meramın yok Sensiz dünüm yarınım yok Şiömdi say desen ederin yok Yıllarca yandın içimde sarıldım sönmez ateşsin Elinde tutdumamartık bıraktım onlarda sevinsin Uykusuz kaç gece zulmetdim kendime Ağladım boş yere çünkü sen koca bir hiçsin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tan İşaret Albümü Şarkı SözleriTan Aşkım Diyorum şarkı sözleri Sen yoksun uzun zaman oldu alışamadım Alışmak sevmekten beter unutamadım Sevdanı bir mühür gibi dilime doladım Sen yokken ben herkese aşkım diyorum Farkedip bilip affedene kadar Sıradışı güneş doğana kadar Seninle çoğalan hücrelerim İhanet edip unutana kadar Elimle çizdim kara bi resim Sence tutarsız zor bi seçim İçimde duran nefes alan için silemiyorum Aşkım diyorum Mevsimler geçer üstünden Ben seni unutmam Unutma her gönül ancak tek bahar yaşar Gerisi güz olur sarı sonbahar kadere karışma Ben yalnız tek bahar tek çiçeğe aşkım diyorum Farkedip bilip affedene kadar Sıradışı güneş doğana kadar Seninle çoğalan hücrelerim İhanet edip unutana kadar Elimle çizdim kara bi resim Sence tutarsız zor bi seçim İçimde duran nefes alan için silemiyorum Aşkım diyorum Tan Olmazsan Olmaz şarkı sözleri Gecelerim upuzun uyku nedir bilmez Yok senden sonra sensiz hayatım Yok senden önce yazılmış bir geçmiş Sanki bu beden seninle dünyaya elele gelmiş Sanki herşeyim tamam da bir tek eksiğim senmiş Ah her günüm aynı ah yok bi farkı Aşk dediğin kara bi leke beni hep içine mi cekecek Gecelerim upuzun uyku nedir bilmez Gözlerim de hep hüzün aklımdan silinmez Anlaşılmaz biçimde bir sızı var içimde Ne yapsam olmaz olmazsan olmaz Tan Sarmaşık Şarkı sözleri Aklım karışık sanki ikimiz de sarmaşık Sarılsak yapamayız sarılmasak yaşayamayız Şimdi sana ince bir sitem Suçlu benim bu sonuca iten Beni senden sildiler ama Unuttular yaşıyorum Emin misin iyi mi düşündün Tanrıya kim hesap verecek Zaten her beden sonunda yalnızlığa dönecek Ömrümüzü ne hale getirdin Yaşayamayız sevgilim bitince Mutluluk zehirli sarmaşık dokunma bence Bir yangın bu sen de ben de içinde Sararma gülüm suyum ben peşinde Emin misin iyi mi düşündün Tanrıya kim hesap verecek Zaten her beden sonunda yalnızlığa dönecek Ömrümüzü ne hale getirdin Yaşayamayız sevgilim bitince Mutluluk zehirli sarmaşık dokunma bence Bir yangın bu sen de ben de içinde Sararma gülüm suyum ben peşinde Aklım karışık sanki ikimiz de sarmaşık Sarılsak yapamayız sarılmasak yaşayamayız Şimdi sana ince bir sitem Suçlu benim bu sonuca iten Beni senden sildiler ama Unuttular yaşıyorum Tan Göremem Şarkı Sözleri Özler dururum hep yalnızlık Dört duvar vururum kendimi, Geceye sorarım hep yüzünü Karanlık aman vermez göremem Tek çıkar yolsun bezgin yaşantıma Kokunu unutmasam sarsam canıma Günaydın desem artık sabah olsa Seninle doğsam her yeni başlangıca Göremem göremem imkansız Sevdamsın benden uzaksın Suç muyum bana yasaksın Elimde kesmez kör bıçak Kader beni bağlayacak Korkarım unutacaksın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tan İşaret Albümü Şarkı SözleriTan Taşçı - Sanma ki Şarkı Sözleri Sanmaki Yaşıyorum Sanmaki ben çok mutluyum Tek tesellim hayallerim Kendi kendimi arıyorum İstemem güneş batsın İstemem karanlığı Böyle bir akşam üstü Çıkardın dargınlığı Karanlık bahtım gibi Sardı tüm benliğimi Böyle bir akşam üstü Bıraktın ellerimi Sanmaki Yaşıyorum Sanmaki ben çok mutluyum Tek tesellim hayallerim Kendi kendimi arıyorum Gururun mu bırakmaz Geri dönmeye seni Acılara bürüdün Hem kendini hem beni Aşkta gurur olmazmış Bunu sen söylemiştin Ellerin ellerimde Ne yeminler etmiştin Gözlerin gözlerimde Çok yeminler etmiştin Sanmaki Yaşıyorum Sanmaki ben çok mutluyum Tek tesellim hayallerim Kendi kendimi arıyorum teşekkürler |
![]() |
![]() |
|