![]() |
Uşak Records - Sensiz Olmaz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uşak Records - Sensiz Olmazsensiz olmaz bu gönlum gel bırtanem dön sevmem senden başkasını bırakma gel senle tattım askı sevgını bır bılsen senle buldum sevgımı bır gerı gelsen (NAKARAT) bende seraptın askımı tattın tek senı bıldım bende hayattın hayatıma yaşamada anlamı kattın yaptın vede bunu sılmedı bahtım kandım vede sana ınandım askına bıttı kelımesıyle döndum saskına gel hadı sen bana allah askına sensız yapamadım bu hayat saçma tek senı sevdım ben karagözlum ama buna karsılık olmadıkı hep senı sevdım bak halıme belkıde kaderım böyle emrettı ınan allah korkusu olmasa çoktan kıymıstım bu canıma sabredemem bır sanıye bebegım lutfen sonkez gel yanıma hadı bunu bosver sen bana kendını takdım ettın benı reddettın tek senı sevdım sensız hayatıma anlamı kattın bebegım gel hadı durmada ölümüne gidelim bu yolda senle aşkımı çizeyim senlede bıttım gıtmedı sevgın gönlume kondu ve solmadı sevgın sensiz olmaz bu gönlum gel bırtanem dön sevmem senden başkasını bırakma gel senle tattım askı sevgını bır bılsen senle buldum sevgımı bır gerı gelsen (NAKARAT) dunyanın bır kahrını cektım sensızlık bana göre değil asla durmadı gözyası bak bırtanem gel basını omzuma yasla el ele hep bırlıkte yenı yıllar bızım olacak aşkımız imkansız vede kalpler feryad eder olmus ayrılmak manasız gözgöze geldıgımız andan berı gul yuzun cıkmadı aklımdan bir gune hasret kalbıne askım işledi artık gıtme yanımdan nerde olursan ol sen ben gelırım farketmez mesafesı kalbımın en derınınden senı sevıyorum derken duy benı dagların ardından astım yolları artık tastı benım sabrım baktım gökyuzune yıldızlardan senı gördum açıldı bahtım gönlumdekı bır sen varsın oda senden öte bırsey zaten aklıma gelebılecek en guzel sey sensın benım bırtanem |
![]() |
![]() |
|