![]() |
Sansar - Biz (Ft. Kaplan) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sansar - Biz (Ft. Kaplan)Bi level yükseldim dedemde yükseldi Gidende özdemirci bakardı gözler inci Yok oldu yol veripte kafamda hep tripte Oluştu kafiyeler günler geçtikçe Sokağın rengi söylediğim gibi Hala ve hala deli koparıp gelir elim Tupac ![]() Sanıyormusun herşeyin o kadar basit olduğunu İstediğiniz kadar kovalayın sevmeyin ![]() ![]() Rap futbolsa ben Fenerbahçeyim ![]() Müziğinize bakın ve üzerime gelmeyin Herkes gangsta çünkü rap yazıyor her deli Odasında resmin olan adamda keştir bak Odasında resmim olan adamlar keştir ya Sen pek hazetmesen takip etmesen beni Bunu dinlemek isteyen minimum 20000 deli NAKARAT Biz ![]() Hiç kimselere boyun eğmedik asla Kaplan Verse Bilemezsin gözyaşlarının oyduğu çukurları Göremezsin acılara göğüs gerek kavgamı Değer verdiklerime ![]() Söyle sende kaya gibi yürek var mı ? Yiğidiz lan yiğit bunca kahpe arasında Deviremezsiniz gözünz olsa da kara Canıma tak etti ![]() Tribinize f ![]() ![]() ![]() Kara Kaplana kulak veresin ey genç Takıldığın adamları iyi kolla iyi seç Kimisi o ![]() Her b ![]() Bak biz herkese destekdik ne oldu Hançer değil dostun lafı sırttan vurdu Bu beden ne kavgalarda yoğruldu Sonuna kadar yanındayız diyende yok oldu |
![]() |
![]() |
|