Fatih Kısaparmak - Ansızın |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Fatih Kısaparmak - Ansızıntahoma">ansızın bir resim düşer hiç yaşanmamış bir ömür gibi anılar çığ gibi düşer üstüme gözlerin gelir aklıma sevdamız kavgamız acılarımız bir ömür bittimi şimdi perde kapandımı gidiyorum galiba gidiyorum ansızın ansızın damla damla zehir olmuş kalbimde sızın yaşamadan anlamazsın anlayamazsın kimse görmeden çöl, geri dönmeyen kuşlar efkar basar ansızın en hazin vedalara Gecikmiş sevdalara yaprak döker ansızın içimde yemyeşil bir dal kırılıverir ansızın ömrümün son saati kaça kuruluverir ansızın x 2 yüreğimde volkanlar bir mavzer gibi patlar ansızın düşlerin sahiline vurur deli dalgalar ansızın kar yağar saçlarıma ölmek duygusu gibi ansızın yaşanmamış seneler akıverir su gibi ansızın sen yanımdayken bile ben seni özlerim ansızın ya sana doyamadan kapanırsa gözlerim ansızın x 2 göz açıp kapar gibi geçiverdi seneler ya sana doymadan çekip gidersem ansızın bir başına kalırsan bu kahpe dünyada kimsesiz yapayalnız ya hayatın takviminden son yaprakta düşerse yarım kalırsa şarkımız ve bir çocuk ağlarsa gözlerinde apansız ben o zaman ölürüm aşkım hayat bağım her şeyim sen benim bütün sevgilerimsin sen kalbimde değilsin sen benim kalbimimsin sen yanımdayken bile ben seni özlerim ansızın ya sana doymadan kapanırsa gözlerim ansızın x 3 |
|