![]() |
Soyleyemedim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Soyleyemedim![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düslerde sevdim seni söyleyemedim Sessiz öptüm nefesini söyleyemedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana ben siirler sözler büyüttüm Sana ben baharlar yazlar büyüttüm Sana ben hummali gizler büyüttüm Söyleyemedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarkilar yazdim sana okuyamadim Hep yanimdaydin oysa dokunamadim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana ben hayaller düsler büyüttüm Sana ben gözümde yaslar büyüttüm Sana ben hummali asklar büyüttüm Söyleyemedim ![]() ![]() SöyleyemediM SöyleyemediN Söyleyemedi SöyleyemediK SöyleyemediNİZ SöyleyemediLER eylem aktaş ![]() ![]() ![]() NOT:: (Ç)alıntı değil (Ç)alıntı olayına çok karşıyımdır |
![]() |
![]() |
|