![]() |
Şahsi - İkili Kombo (Ft Fecri Ati) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şahsi - İkili Kombo (Ft Fecri Ati)Verse 1(ŞAHSİ) Sende sesle kalk ayağa bu şahsi beat machine Melankolia desteğiyle çıktım rap'ten oldum ala Dilimde mani hala korku benden ağla Şahsi fecr-i karanlıkta daldı ummana Sen parayla pullanırsın ve ruhu satılmışsın Biriyle anlaşırsın biniyle pazarlıksın Ve hergün katlanırsın velhasıl satılmışsın Görevden habersizsin ve ifa yapmamışsın Yoluna tozlar olduğumda gözüme sürme çektiğim Sözüne kurban olduğumda yalın ayakla takibim Ordum olmasanda bilki sultan fatihim Her ne ararsan ara sende gizliyim Yetti canıma yalanlar balla günah çalanlar Başkasıyla anlaşıpta saklı çuvalı dolduranlar Müslüman köyünde dahi haksız haklı var Elalem bırak gitsin sen orda kal Nakarat Ben peşinde bir divane Bu çevrem hep virane Peşimden gelen çocukların içi yare Yapacak işim çok ama bak pusu çok Öyle dalmışlarki buraya etrafı gören yok Verse 2 (fecr-i) Sonucu belli olmayan döngü başrolündeyim Dön dolaş gez eğlen ben ne yapsam aynı yerdeyim Deyim yerinde dipteyim lakin şahsım hep derin Karanlıkta büyüdü fecr-i derdi çeken sinedir Oyunlarda piyondum acizane görüldüm ilerledim hiç yılmadan ben vezir olunca ürküttüm Alınacak ne öcüm var ne de bu kalp bir kin tutar İstediğimse tek birşey var dokunmasın yılanlar Dil yanar yürek talan yarına dair yapılan her yorum yalan Yarında varsa yoksa rutin kaygılar Umuda kapalı raylar boşuna çalar gaydalar Geçmişimden olmayanla arşa çıkılamaz sıfırdan En mühim hatamdı güven güvendikçe düşen ben Bir gün olur yere düşersem can-ı sözler hep dümen Ne kaybeden ne sahte ben eğerki söylenen Değilse haybeden fecr-i kalbi harbeder |
![]() |
![]() |
|