![]() |
Soygun - Svby (Sen Varsan Ben Yokum) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Soygun - Svby (Sen Varsan Ben Yokum)Söyle ![]() ![]() Bu sene havalar nasıl Burhaniye'de Yanında kim var ve gecen nasıl geçiyor? Bir insan bir insanı nasıl unutur? Nasıl öpüyorsun onu ? Söyle nasıl bu kadar huzur dolu ve mutlusun? Aşk olsun ![]() Aşk olsun ![]() Sen varsan ben yokum tembeldin unuttun Bıraktın düşürdün kırıldı kalbim Sen varsan ben yokum tembeldin unuttun Bıraktın düşürdün kırdın kalbimi Kırdıkça aldın Gurur ve huzur Hep seninle olsun Teşekkür Ederim Mutluluk seni bulsun Bize dair ne varsa Sakladım hepsini Dikkat et kendine Hoşçakal Ben ![]() ![]() Ben ![]() ![]() Ben ![]() ![]() Ben,Ben ![]() ![]() ![]() Ben herşeyi,herşeyi denedim Hiçbirşey seni geri getirmedi Herşeyi denedim ![]() Sen varsan ben yokum Tembeldin unuttun Bıraktın düşürdün ![]() ![]() Sen varsan ben yokum Tembeldin unuttun Bıraktın düşürdün ![]() ![]() Sen varsan ben yokum Tembeldin unuttun Bıraktın düşürdün ![]() ![]() Sen varsan ben yokum Tembeldin unuttun Bıraktın düşürdün ![]() ![]() Kırıldı Kalbim ![]() |
![]() |
![]() |
|