![]() |
Soygun - Hatırla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Soygun - HatırlaSözlerin çok ağır Bir küfür gibi ![]() ![]() İstemiyorsun beni İstiyorsun gitmemi Kusuruma bakmazsın umarım Malesef rüyalarım Senin kadar yok değil Sen,seçtiğim ölümlerden yine de en güzelisin Sen, sevdiğim tek masalımsın uyurken dinlediğim Seni düşünmek çok canımı yakıyor ve şimdi bizim şarkımız çalıyor Hatırla melodiyi, Hatırla sözlerimi Hatırla seni ne kadar çok sevdiğimi Hatırla bebeğim ![]() Hatırla seni ne kadar çok sevdiğimi Bilmiyorsun ![]() Hala senden bahseden üzüntüler boyuyor ve kendimi siliyorum ![]() Sildikçe özlüyor,kendimi büküyor Hayallerimden düşüyorum ![]() Sen,seçtiğim ölümlerden yine de en güzelisin Sen, sevdiğim tek masalımsın uyurken dinlediğim Seni düşünmek çok canımı yakıyor ve şimdi bizim şarkımız çalıyor Hatırla melodiyi, Hatırla sözlerimi Hatırla seni ne kadar çok sevdiğimi Hatırla bebeğim ![]() Hatırla seni ne kadar çok sevdiğimi Hatırla melodiyi, Hatırla sözlerimi Hatırla seni ne kadar çok sevdiğimi Hatırla bebeğim ![]() Hatırla seni ne kadar çok sevdiğimi Hatırla sevgimi Hatırla ikimizi Hatırla melodiyi Hatırla İzmir'i ![]() |
![]() |
![]() |
|