İhtilal - Bırakıp Gidemem (Ft. Başkan) |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İhtilal - Bırakıp Gidemem (Ft. Başkan)Her sokağın bana kucak açmışken Ben seni bırakıp gidemem biryere Sen bende yaşarsın ben sende istanbul geliyorum ihtilalle Bir soru sordum kendime ama cevap alamadım bak ben niye Bu şehir kalmaz sana bana,canınıda koysayan ortaya Yaradana yalvar,yaradana şükret kimseye değilde Kendine hükmet kendine deilde hayata rest çek Yaşam bile ölümü tualine resmet bak Aklını topla ve kalk Öldürmekmidir hak Yaşamak herkesin hakkı nedir aramızdaki fark Küfrettim hayatı terkettim Bedenimi tek kurşunla mahvettim Ölmek istedim ölemedim Göremedim gerçekleri bilemedim Hep boynumu büktüm geriledim Yanlışmış daha yeni farkettim Yeniden dirildim ihtilalle Yeniden yenildim ama şimdi baştayım Hayata karşı hep yarıştayım Kendimle ben tek savaştayım Her sokağın bana kucak açmışken Ben seni bırakıp gidemem biryere Sen bende yaşarsın ben sende İstanbul geliyorum ihtilalle Geliyorum tek yürek, geliyorum size Bizi yıkamazlar sok beynine Oğlun ölmedi ağlama anne Ben pes etmedim sende pes etme 4 kişi baş koyduk geç dinle Ölüm heran kapının eşiğinde Yaşamak çok zordur bu şehirde bela bulur seni beşiğinde Doğan her güne haykırdım yalvardım Allahıma affetsin diye Melekler yazmış zaten yazımı küfretmişim yaşadığım gençliğe İhtilal başladı bittiği yerde baş kaldırmışım ben bu yürekte Kimlere koydum postayı kimlere köpeklik ettin cezaevinde Bilemessin anlayamassın kafiyelere vurdum hayatımı Yolumun ilkbaharında yılmadım ihtilalle sundum isyanımı 83 ten 2006 ya yaşadığım yansıttığım olayları anlatabildiysem Kardeşler açılsın bana cennetin kapıları Her sokağın bana kucak açmışken Ben seni bırakıp gidemem biryere Sen bende yaşarsın ben sende İstanbul geliyorum ihtilalle Ararım adımı bulamam elimi kırarım atamam dosta sille Rapimi çamura bulayanı ise dilime dolarım her dizemde dizime yat ve dinle Doğru bugünü yaşamak uğruna yarını harcamak mı Yoksa musallaya tapıpta aslı bırakmakmı söyle Aslı bir çiviyle duvara çakılı tüm hayallerim Bakıp gülüpte geçtiler Dost dediklerim gün gelince özleyecek beni terkedenlerim gözleyecek yolumu Eminim ama dönmem geriye yaşamışım içimde zaten ihtilali Bırakın beni bu kendi savaşım kendi barışım bu kendi yarışım Hayata karşı bu kendi haykırışım Ama fayda etmiyor burası bana göre biyer değil İçimden bir ses çek git diyor ah yapamıyorum En dipteyim ve çıkamıyorum Kendime hep şu soruyu soruyorum Ben kimim ya sen kimsin istanbul İhtilal ve dostlarım bekleyin beni geri geliyorum Küskünüm insana, küskünüm anla Dar günümde dostlarımda yoksa Geçer mi bu hayat çile ve azapla Dayan bebestim huzur yakında Çabalar bazen fayda getirmez İçimde şiddet beni terketmez Bu yürek neleri siler geçerde İstanbul senden vazgeçemez Bedenim vurgun yiyen bir sandal Yalpalanıp denizin dibindeyim Çok derte kucak açtım Vestama iyilik edince yokturki kıymetim Çözemedim hayatın anlamını Oynarım en kral isyanlarımı Terketsem bedenimi yok fayda Ruhum çekecek yarım kalan acılarımı Sitemim yansır düşer her satıra Hayatla savaşla vestep ayakta Selam olsun tüm yoldaşlarıma İhtilal varım yoğumdur anla Ben geldim hani birden bire mikrofonumu tuttum Sözleriniz yuttum unuttum sanma bağrıma basa basa Ne hale geldi bak Adım başkan soyadım dertli Nağmertliklerinize bileti keseceğim ant olsun Hele bugünüm dolsun deftere kaydolsun Kaybolsun çilekeşleriniz vede işleyeceğiz hanedan olarak Bak yalakalarına tak tasmalarını saldırmasınlar bana Sana diss yapmaya deil akıl vermeye geldim Bende fazla sende yoksa gel al kafana sok cümlelerimi Ve de zümrelerini uyar Ülfeti ülfete yükleme gönlüne göre çalıverdim bu ritmi Damarlarımdaki kanın öbür adı labirent ilmi Kendimi bildim bileli dostların adı ihtilaldi Berkemaldi asayiş mahvediverdi burası İstanbul Ne de olsa kulak aşina idi Her sokağın bana adres sorar olsada Namert beni bile koca aşabilecek bi yürek Var sende istanbul geldim bak ihtilalle Ben kendimle uğraştayken sen benimle Yerden yere vurularak alındı öcüm Kalmasada gücüm ben seninle mutluydum Ayılanlar saolsun 800 km yolum var daha baksana Bana bakacak olsada yarim var sende yaren var sende Beni ben edecek ben sende biz senle dahi yaşayacağız Dur nereye gel beriye uğraşlar harbiye uğraşlar harbiye |
|