Unutulurmuş .. |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Unutulurmuş ..Ne rüzgarlar sustu Ne yagmur durdu Sensızde hayat devam edıyormus Ne fırtna dındı ne günes söndü Sensızde hayat devam edıyormus Askı veren Allah Sabrıda verıyormus Unutulurmus unutulurmus Sen bıle sen bıle Bu delı gönlüm avutulurmus Askından ölsem bıle Cok zor olsada ayrılık gülüm Sensızde hayat devam edıyormus Sanma hep yıkıldım Sanma üzgünüm Hasretın uzaktan bakıp gıdıyormus Askı veren allah Sabrıda verıyormus Unutulurmus unutulurmus Sen bıle sen bıle Bu delı gönlüm avutulurmus Askından ölsem bıle Hayatın tadı tuzuydun Sankı kınalı kuzuidun Menekselerın kızıydın Adın bahar mıydı senın? Vazgecılmez bır tutkuydun Gönül bahcemın ufkuydun Gıttınde kımlere uydun Adın sevda mıydı senın? Yoklugun atesten gömlek Dayanamaz buna yürek Unuttum ıstemeyerek Adın hasret mıydı senın? Her nefeste senı aldım Her gece uykusuz kaldım Sankı cölde susuz kaldım Adın leyla mıydı senın? Unutmusum adını Anlatırmısın tadını Hayat kırsın ınadını Sende buna gülmelısın Iste buna üzülmelısın İbrahim ERKAL |
|