![]() |
Cevap &Amp; Fieber Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cevap &Amp; Fieber Şarkı SözleriCevap ft Fieber - Dünden Kalan Resimlerin Son dakikalarımı yaşıyorum ben kimim Bendeki emanetin dünden kalan resimlerin Aynı duygu aynı resim aynı kalbi eskitir Sanki benim hangi günüm taze kaldı hep zifir Ve gözde kimsecikler olmasın benimle gelmeyin Bu sözü sana yazmadım,çekip gidermisin Güzel kadermisin,hep çekip giden kedermi El verirmisin yarıya gelmeden gidermisin Yüreği kapalı insan severmi tahmin et Derdi var ve ağlıyorsa bırakıp terket Farket, herşey sahte bıraktı gitti hepsi hazmet Otur şimdi kendi kendine Yak bi sigara efkar bassın yeni bir derde Dayanamassın atla gitsin salla bence Depresif bir hali yansıtır titrek ellerim Bu gitmek isteyen bedende kalmak istemessin İlaçlarla rahatlamak,hoş tebessüm Duyguların aç kalırsa, kaç şehirden! Son dakikalarımı yaşıyorum ben kimim Bendeki emanetin dünden kalan resimlerin Güllerin külleri kalmaz Bana son birkere bakamassın Ama salla gülleri sorgula Yarına bir bak günleri say efkarlan vede dön geçmişine Mum yak parlasın alev,ellerimden kayan ateş topu Gözleri kamaştırır,kanlı gözlere merhem Sersem gözlerim uykuya yenik hatıraları silik şekilde hayal meyal Hatırlayan bir beyne hükmedemem, kim getirdi beni bu hale ANları geri alabilsem keşke delik deşik bir kalbe Haykırışlarım yankıları eşlik ederse eskiye dönebilirim belki Mektup yaz bana belki alıp okurum , gururuma dokunur büyük ihtimalle Koy teraziye ikimizi birden çek ve dinle Günleri günlere ekleme diyene Tekleme kalbi aksattırır Yağmur yağdı sonbahar artık Eski hisleri yaşattırır |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cevap &Amp; Fieber Şarkı SözleriCevap - Fieber - Kodes - Sorgu - Mazi Canlanırmı? Eskiden hayallerimle eğlenirdim Ve aklım ormanındı şimdi kurumuş ağaçlar kaplı bir arazi Çünkü acımasız hayat bi gün gelirde tutunamassın Acıyamassın acınamassın Sende haklısın sende saklısın ya en derinde Öteye cümleler yeter mi sanıyorsun Bir bardak umut fondip et bu keyfe birde sigara yak Bİr resimle konuş,tartış arada okşa gözlerinle Sözlerinle açtığın bu yarayı gözlerinle kapatamassın, üzgünüm! Evet bu kördüğüm ve sildiğim kadar yazıldı günlüğüm Bir adın kalırsa bende dilim varmaz asla Hasta ruhlu dert biriktiren ve çaylak bi şairim ben Sana yollanan bi mektup olsun mührü düşlerimde Sonbaharda güzelleşir bu şarkılar,sende hoşçakal Kustuğum kinim,nefretim sabaha karşı dindirir bu cinneti Yinede bitmedi ızdırabın kalan bir mazinin acıya boğan sahne Senin taze hüznüydü gözlerimi kapattıran Hayattan kopartan amaçlarım vardı Yapmak istediklerim,yanında kalmak istediklerimde vardı Hepsi olmasa,yazmak istediklerimde vardı Bağardım olmayınca karardı gözlerim sözlerime yansıdı ve Dimdirek dururdum 18 sene , ne yapmışız ki aslında koca bir hiç Tek bir hüzne bağlı ellerimle tutamadım şu dilimi Yıktın tüm hayalleri boş sokakta kaldırımdayım Son kadehte noktalandı tüm oyunlar Sabahın ilk saatlerinde son buldu tüm yalanlar Melekler ortasında bir zebani sonbahar Acıyla çığlık attı çöktü kaldı bir köşede Felek merasiminde arkalarda kalanlar Mazi canlanırmı gömdüğün o ellerinde Yalnızlık şarkılarına son verince belki rahatlarım biran durun Kendimi kandırırken hoş beş bi durun yirmi dakka oturunbe nolur ![]() ![]() ![]() Hiç mi hatrı yok şu fotoğrafların öpmek istedim şu hislerim Kiler mi kalbimi kileyince suçlu olurum Doğamı katletince mutlu oldu insanoğlu Soylarında soysuzun biri Marmara`nın koylarında parçalandı ellerimde alyuvarlarımda gözleri Sustum sadece sustum susadım akıl mantık sahibi oldugum o günlere Ve konuşuyorum resimlerle arkadaş oldum duvardaki çiziklerle Yine de bekle dedim kendime,askılıklardaki eski önlük O bir benlik benliğime abes kaçan kaçırma sakın bu haini Tam senlik al ve kullan şu küllğün yerinde olmak istemessin O anda feci çiğnersin Hayallerin biterken elde kalanı sorgularsın ya Bende onlardanım belki sol yanımda acı olup gidersin Belki gelişi kutlanan bir yağmur oldun Acıyla dolduğun bu bardağın içindeki ciğerlerimde hasar şimdi Haberin olmasın bir köşede yazar can sıkıntısıyla Kaybetmenin korkusu ve kan kokusu gözlerimde sorgusu var onca yıkılan hayalin Bitkin oluşu okunur elleriyle dokunur hissi tenimde bitsin istememki İstediğim sade huzur biras mizah edemeklerimle birlikte İlk kez kaçış planlarımı yaptığım bu geceler Heceledimde ismini biras garip geldi bu derdi anlatmanın başka yolu varmı Sanki benide götürdün uzaklarında değilim hangi gülüş çok samimi Boşver hepsi gitsin! Melekler ortasında bir zebani sonbahar Acıyla çığlık attı çöktü kaldı bir köşede Felek merasiminde arkalarda kalanlar Mazi canlanırmı gömdüğün o ellerinde |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cevap &Amp; Fieber Şarkı SözleriCevap&Fieber - Yalan Şantaj verse: Yarası kanadı kalbimin bu dil susar mı Dostum vardı geldi geçti beni hiç sorar mı Boşver gitsin zaten kimse umrumda değil Ve giden asla geri gelmesin asla dönmesin Bilmesin beni bilmesin nerde olduğumu Görmesin gözüm görmesem olur mu Bir canım vardı zaten bıktım al onu Sekiz satıra sığdı hayat İşte yolun sonu Flow (Düş Sokağı Sakinleri) : Ayrılıktan olsa gerek Gecikiyor sabahlar Hep benle beraber unuttuklarım Dönmüyor epeydir başım Denizler yalan Sevmek ateş olurmuş derler Yanmak yalan Cevap verse : Bir yağmur damlası düşerdi efkarlanınca Ciddiyeti anladım gözleri kapanınca Duygularım satırlara sığmaz Kimsede anlamaz derdimi Kendimi kandırdım ben zaten Alkol artık arkadaşım Kaldırımlarsa sırdaşım Kalplere ateş düşer Yazdım son sefer Soluksuz kaldım bir an Yanımda biram var artık bana eşlik eden (ahh) Gururumu korudum sonuna kadar Mağlubum savaşın galibi yok Sevgilerse zaten yalan Üzüntülerdir arta kalan Flow (Düş Sokağı Sakinleri) : Ayrılıktan olsa gerek Gecikiyor sabahlar Hep benle beraber unuttuklarım Dönmüyor epeydir başım Denizler yalan Sevmek ateş olurmuş derler Yanmak yalan Ayrılıktan olsa gerek Gecikiyor sabahlar Hep benle beraber unuttuklarım Dönmüyor epeydir başım Denizler yalan Sevmek ateş olurmuş derler Yanmak yalan |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cevap &Amp; Fieber Şarkı SözleriŞanışer ft ![]() Cevap Verse; Aç kapını ben geldim demek isterdim fakat hayır yok Yitik savaşlar zorlar beni kalbi çok yorar bu kavgalar Sayamadım sayılarını bile pes edersen eğer boşver mutluluk dile Depresyon belirtileri ve ? intihar Hayat güzel fakat ilaçlar bir imtihan Sefil yaşamlar hayata bir sıfır yenik başlar Dik tutmaya çalışsanda öne eğiktir başlar Paranoyaların kontrolünde hislerim hat safhada Hep ben miyim sende yaz bi sayfa anlatılır iki cümleyle Şimdi başla umudu yitirmezsek asla bitmez yasla devam eder aşkla Ben durgunken herkes beni izler çaresizce yaptırımlar uygular bu sahte dünya insana İnsanoğlu çaresiz hep bi haykırışla başlayan bu döngüler kısır Ölümse hep bir sır Nakarat; Hep bi sır ölüm yek kısır savaş Hergünüm bi öykü okuduğum çaresizce Gözlerim divane dolanmakta çemberinde Beklemekte hiçbişey getirmez anla bence Şanışer Verse; Boş vakitlerinde Rap yazan bi genç ağlak Ve sisteminde çarkı döndüren divan-ı Şer fark İsabet etti gündemim sonunda bitti güneş Dar ![]() ![]() Dünya bi şair dünya dönünce baş ağrımdan eser kalmaz Hislerim susar yağ yağmur ah ederken istilacı renklerim boya Münasebetsiz az birazda rahatsız ve ya Sendin öylece susan ve ağlayan giderken Her gün ağlayan ben ![]() ![]() ![]() ![]() Yırtınan denizde dalgalar savaşcı ![]() ![]() Şanışer'se boğulmaktan korkmayandı tuzlu sular merhem ![]() ![]() Şimdi tekrar istesem desemki doğam yeniden Sen hayır istemezsin bilirim istesemde bi neden ![]() ![]() Şikayet ettim onca gün duvaklarında yazılan ![]() ![]() Dudaklarımda bir gülüş gümüş pembe deriden ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cevap &Amp; Fieber Şarkı SözleriPit10 Feat ![]() Açılan kapılar boş çıktı, yenisine gitsem yok sıktı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sahte yaşların tam ortasında kaldı gözlerim Seni anlattım ben her zaman burada sözlerimle Resmin başucumda kaldı ah be seni özlerim Seçimlerim mi yanlış yolda sence tuzak yönlerin mi ¿ Otogarlar hatırlatır bana eski hatırlarımı değişmez gerçekler var belirsizliğin tek sürüklediği yer çıkmazdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sahte yaşların tam ortasında kaldı gözlerim Seni anlattım ben her zaman da burada sözlerimle Resmin başucumda kaldı ah be seni özlerim Seçimlerim yanlış yolda sence tuzak |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cevap &Amp; Fieber Şarkı SözleriCevap Feat Kodes - Psikotravma Kodes Verse ceketi giy ve çık bu gece de karışık her taraf içim günahla yıkanacaksa orası değil bertaraf tek taraf hikayelerle karalanan adım benim kanım akarken ağrıyor mu acaba sol yanın ? teselli nereye kadar kandırır be çocuk yeter yazamaz oldu elim beter masaya vurdu teker teker kartları yanında inceden bi sarmalık geriye kalanı kafa selamı verdiğim şu kalabalık yeteri kadar bağımlımıyım içtiğim şu merete ? kapıya adımı yazdım gelde tıklat göremesende bi kere onada acırım inan ,izlediğim o tavan kadar beyaz yalan sundu önüme gözüne bakta gelde kabul etme birde hayaller bitirdi tabi masaya sonra düştü bileği tanımasanda döndü feleği odamda öldü meleği her gün herkes aynı ufaka adım atarken görmeden yazdıklarımı dinle şimdi kim olduumu bilmeden Cevap Verse yaşantım inanamayacağınız kadar karışık artık pskolojimi toparlayamıyorum bu apaçık sanırım kalmadı artık hiçbir amacım kafamı ne tarafa çevirsem gördüğüm herkesin aynı amacı eski volkan orda yoktu görmediniz içimde kopan fırtınaları bilmediniz, hiçbiriniz yaşadığım bir çok şey benim için dün gibidir bazen dönüp kendime bakıyorum ve diyorum bu ben değilim ve sonra dönüyorum gerçekleri görüyorum dibe vururken yaptıklarımın hesabını ödüyorum duygularımın hisselerini hep gidenler çalmış mutlu günler artık eski sayfalarda kalmış göğsümün sol yanında pnömotoraks izleri ruhu rehin alan bu psikotravma bitmedi içime giren o iblis defolup gitmedi insanoğlu köşede çaresizce ölümü bekledi ! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cevap &Amp; Fieber Şarkı SözleriDramelodi - Eylül ( ft ![]() CEVAP VERSE Tüm hayalleri bir fırtına alıp götürür Vakit tamam, biter yaşam, kalan zaman yalan olur Flulaşır tüm renkler, bilincimide yitirdim Karardı beynim, hatırlamıyorum ![]() ![]() Zaman çabuk geçer, dün çocuktuk Yarın olur yaşlanır ve ölürüz Ölümlü insan oğlu çok hata yapar hayatı boyunca Kimse bulutlar kadar mavi değil Kalp kırmak çok basittir Havaya bakıyorum ve yağmur, ıslanırdı çaresiz bedenim Odamın camında yağmur sesleri, hüzün dolar içim, garip bi sessizlik ![]() ![]() Aylardan Eylül ![]() ![]() Çok doluyum bugün, "birisi çeksin tetiği" dediğim anda Güneş doğar ve ben bitik bir haldeyim Silinen anıları, psikanalizde sorgularsa rahatlar bu beynim Sandığın gibi değil, çok derindeyim! Nakarat: Sonumuz bu gece, Eylülde yağmur Aşkı göçebe, yüreği billur Fırtınan yıkar bu adamı, hissedermisin sen? Yıllar aldı beni benden, keşke görsen ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cevap &Amp; Fieber Şarkı SözleriFieber - GünLük Bana Kendini HatırLatma Beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AkıL aLmazdı ![]() ![]() Sıgınmakta yararsız ![]() ![]() Ben aLınmakta hakLıyım ![]() ![]() Tadın dudakLarımda haLa ![]() ![]() "Sen akLımda KaLdın ![]() ![]() AgLamaya korkuyorumm ![]() ![]() ![]() BeLki hiç akmıcaktı yaşım ![]() ![]() Son dakikaya kadar ![]() ![]() Ben onLa yordum bu kaLbi anLatıp siyah ![]() ![]() ÇocukLar betimLedimm ben ![]() ![]() Orda KaLdıgında Bakıp ![]() ![]() aRkandan AgLamıyorum ![]() ![]() Aslında Kendimi degiştirdim ![]() ![]() anLamıyorum ![]() ![]() Ben Beni Götüren ![]() ![]() Yeminimiz erkenden uyanıp ![]() ![]() ÖyLece bakıp ve söyLerken ![]() ![]() Sevdigimi ![]() ![]() ![]() ![]() Neden BöyLe oLdu ![]() ![]() KaLbim ![]() ![]() ![]() ![]() yaşLı degiLdi ![]() ![]() Sanki deLirdim bugün ![]() ![]() Bir anLık eğiLim arkasından ![]() ![]() Aramak istemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Başkasında tadım dudakLarını baŞkasında öpmek ![]() ![]() GözLerimi kapayınca dünya degişmiyor SevgiLim !! Şimdi bir kaç gündür düşünüyorum gözlerini ![]() ![]() Bilmedigim birşey var ![]() ![]() Yırtamıyorum resmini ![]() ![]() Ben estigimde bilirsin ![]() ![]() Çok çabuk sönerdim ancak,agLamana kıyamadıgımdan ![]() ![]() ![]() Yinede güLerdim ![]() ![]() Degişik oLan ne? ![]() ![]() Sandıgımız dogruLar ve Cesaret mi sebebi yoksa? Tükendik mi ![]() ![]() ÇaresizCe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yoksa alışkanLık oLan ![]() ![]() Elimi tutmak mı? Geçenlerde yine gördüm ![]() ![]() Yaktıgın fotografı ![]() ![]() Bu mektup eLine geçtiginde belki oLmam ben ![]() ![]() Yok yine Yalan söyLedim ![]() ![]() Ve yine Gitmicem ![]() ![]() ![]() Kimbilir Özlersin ![]() ![]() BeLkide Unutup ![]() ![]() GözLerimi ![]() ![]() Ellerimi ![]() ![]() AkLından siLersin ![]() ![]() Bak yine bitti ![]() ![]() Yerine başka sayfa ![]() ![]() Tam zamanı saklayıp ![]() ![]() Açıga çıkmasın bu nota ![]() ![]() SokakLarda görünmüşüm ![]() ![]() Çaresizce ![]() ![]() öyLe dediLer ![]() ![]() ArkadasLArım benLe bi hayLi iLgiliLer ! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cevap &Amp; Fieber Şarkı SözleriCevap & Fieber - Rap'i Yudumla Cevap Verse çokta yorgun ruh hali kölemiyim be bende nerdeyim be bırakmışım kendimi unutmuşum kendimi düşünemiyorum kendimi savaşa bakarak soft bi ruh hali takınanda benmiyim ummadık anlarda ummadık olaylar ve üstüste gelişen tüm hikaye pembe dizi tadında arada birde yarıla bırak para saymayı bırak ![]() ![]() ![]() rapi yudumla Fieber Verse yarın hayallerinde kavrulurken hayır biter oyun bükük boyunla nereye kadar gidebilirdim olduğum yer beni geriye etti senin olmadığın yerlere şimdi burda kimle kalacak ellerin soğukluğu ruhun boşluğu yokuşa itti zorla ben gitmedimde onlar hep benim yalancı meleğim o yarim olmasın bu mesken hep benim kalsın sizde olmayın bu rap benim aşkım olsun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cevap &Amp; Fieber Şarkı SözleriCevap & Fieber - Sonbahar Fieber Verse bir sever bir özlersin biri gelir ve biri gider bir güler bir ağlarsın onu düşünde yüreğe izler bırakır silinmez anılar güneşi sonbaharda yaşla kapatır yasla boşluğa kendini ve sanki melek olursun en sonunda biri gelir sende ölümü düüşünürsün onun için her rüyayı zehreden kederli aşığın ilk karıydı oysa bembeyaz düşlerinde bir umudu besler ünleminde bin hayali aldatır yankıdır beyinde sancıların narası 8 eylül 88 sanki savaşın en başı yarımda kalsa bitsede herş ey sonbaharda yaşanır öyle başlar her hikayem çile çeken bir dostu anarım olsun sende gel be kollarıma kardeşim istanbul bizim ihtilali başlatır intikamı alırız her cevapta bin hayali hep beraber aynı yolda aşarız, aynı yolla yaşarız Cevap Verse kaçamak bakışlar kaldırın yerden düşen hayalleri tek dokunuşta bin ah işit sevgini göster rotası kaybolmuş dümeni ve kaptanı yok geminin saklıdır başrolü dillere destan her bir hikayenin anlamı epey derin içimdeki beni anlatan kayıp şehrin dizelere konu olan yaşam hikayesi mi olması gereken olmayan hayalmi anlaşılamayan bir üslupla karalayan mc nin bakışları sor cevabı alınmamış her bir soruyu tekrardan ardıardına bıkmadan belkide 50 sefer kaybolup giden zamanın içinde savrulan bir noktayız geçmişe dönüp baktığımızda aslında koca bir hiç yaşanmış yıllanmış dostluklar umuda seyrelen bakışlar hüzün dolu kaçışlarla hırpalanmış detone olmuş acı dolu yıllar ölü toprağını at üstünden istediğin zamansa gelirsin herşeyin üstünden yeni limanlara yelken açmak rıhtıma yanaşıp indikten sonraki heyecan dalgalanan okyanusun tadında bir mutluluktu yaşadığın bu sonbahar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cevap &Amp; Fieber Şarkı SözleriCevap & Fieber - Çekil Yolumdan Cevap verse: adrenalin zirve yaptı kan damarlarımda kastı son savaşlarımda azdı kalem durmadan yazdı çok üretmek deil önemli olan boş üretmemek sen ayda bir albüm yap yeter benim tek bi track adamla çok güzel taşşak geçilir burda sanırım kurban sensin bu satırda biz yapmadan sen kendini biç satırla bundan sonra bizi bu şekilde hatırla sor kendine sözlerin kaç para eder bana sorarsan kelepir bile değiller rapin makul seviyenin çok altında bizi gördüğün zaman lütfen altına kaçırma dünya zaten bok olmuşken boşa çırpınışlar çabaladıkça boka batıyosun dayan son satırlar melankoliye biraz ara silahı beyne daya şakaklarına kan, poponu kolla Fieber verse: çete tepinir hepiniz ele gelir o rapi tepeye çıkar aslanım öte gider hasmımın tipi deişir o peki polisi geceye gömebiliriz ekilesi tabi tabi tekin deil hani bana getir eğil oda kana karışıp apışabilir yatıştır onuda kapıştır bizimle sik aramızı alıştır elini vur arabamı kamarana kaçıp kıçını açarak acemi o çırak ritimi kaçırak hepimiz hepinizi biliriz o sesinizzz kesilesii tepene iner o nesi nesili geçileli seçin hadi itin ipi kopar iyiden iyiye gidin hapis ol hadi soll kroşemi kolla biç ooolsun emektemi yok kolon hoplatır hoppalaaaa ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cevap &Amp; Fieber Şarkı SözleriFieber ft ![]() Fieber: Unuttum herseyi gecmisi sildim uzagim simdi ucurumlardan kanarken eller tutan birisi var yanarken heryer icinde degiliz yada biz olalim fark etmez kül olalim alevin sarsin beni Dalsin gözlerim kalsin öylece yoksun yanimda bitmez bu gece yine üsüdüm bak nerdesin askim bu adam böyle olmuyo sensiz duygular artik yok gibi derken kanimda deli bir asik dalidir yanimda olmani su an herseyden herkesden isterdim cok nedensizce bir gözyasi damlar kedersiz bu kez gülen suratlar Dalgalalari izlerken yine yazdim bak gizlerdim kendimi herkesten bu sefer söz verdim kendime baktigim heryere ikimizi koydum yazdigim her satir ikimizin olsun mutluluk adina bir yas damlarken herseyim oldun karistin kanima gözlerine baktim askina sersem Sonsuz isiklara soguk bir imza atmis bedenim aldirmazki yada kandirabilir herkes beni yaa izmarit heryer aklimdaki sen kimi istedigimi biliyorum artik dönme rüya'yi seviyorum artik her parcam sana her sayfamda a vede b 'yi yaziyorum artik Hayki: Tikandim askim yazamiyorum Yok Olmuyo gene daraliyorum bak kac gün oldu seni göremedim neden HicBirseyden Tat alamiyorum ben Kesiyorum ama kanim yok kollarimda Özledim sesini ara nolursun gözlerime bikere bak yeterli kalbimden düsüpte sayfami doldursun kelimeler ilham ver bana teninle birak icimde firtinalar kopsun d Damla'm inanki sadece sen yanimda yoksun diye kalemim aglar ama durmaz yarinim her anim ve benim her anim'sin ilk tadinda hani derdim ya basinda sonunda sen sonunda KARIM'SIN bir sen gibi bir ben gene birden gelir aklima gözlerin gelir aklima hep sorarlarya Hayki nerden gelir aklina sözlerin inkaar edemem bu kagidi dolduran ben degil sensin koskoca kalbimide tek doldurabilen minicik kralicem'Sin askim sen yoksan noksan bir yanim ve biliyorum ki bir yarimda sen yerden yere vursan bile kalbimi gene biliyorumki bir yarinda ben biliyosunya tek sözün yeter sensizlik bana tek keder ve görüyosunya kim ne derse desin bu Yürek gene SEN'der ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cevap &Amp; Fieber Şarkı SözleriCevap & Fieber - Yere Çök ve Ağla Cevap Nakarat X 2 sen mezara gittin umutların burda nerde hani kardeşin kimse yokki ortada şimdi kaldık başbaşa arka tarafı kolla düştü şimdi iş başa yere çök ve ağla Cevap Verse rap ecelse ben bir cellat geliyorum son sürat yükselir rapim yokki eski cevap beati verdi snr ve geri çekildi ok yaydan çıktı artık hedef wack seçildi burasının Türkiye olduğundan haberi yok sanırım sanrılarla boğuşman sanırım çok yakın eliyle west coast yapan özentinin ağababası kasabanda rap yaparsın anca lan hıyarağası mangırın cebinde ve dostların yanında kötü gün gelirse ama kimse yok yanımda tracklerimi en mütasip yerinden içeri sokarım kovala beni gece gündüz görelim bakalım çuvala koy bir beynini ve ateşe at lan çok güzel olurdu kendinide yakman rap mi yapıyo sanıyosunuz dj akman dinleyenleri kıro zaten yokki anlam Cevap Nakarat X 2 sen mezara gittin umutların burda nerde hani kardeşin kimse yokki ortada şimdi kaldık başbaşa arka tarafı kolla düştü şimdi iş başa yere çök ve ağla Fieber Verse arşa yaklaşıpta kaçmak yakşımaz elbet sabrettiğimin meyvesi elbet birgün gelicek dediler inanmıştım, bu yaşlı toprağa girmek için can atan insanlardan biriyim şimdi can yakarlar ben boyun bükerken fikre kan dökerler sen düşünmek isterken bir tekme yersin aniden sevdiğin o kardeşin bıraktı gecenin 3ünde yalanlarını hazmedip kalanlarıyla kalleşçilik oyna bakalım hep 1inci siz kalın ve bizde sizle sizli bizli takılıp yolumuzu buluruz sorunumu sorunuz yorumunu duymayı inan istemiyorum beslemiyorum sana karşı ne kin nede nefret ama hiç bir şeysin dinlemiorum dinlet farkettim bu aralar ortak yönümüz çok fazla sen mezara gittin umutların burda Cevap Nakarat X 2 sen mezara gittin umutların burda nerde hani kardeşin kimse yokki ortada şimdi kaldık başbaşa arka tarafı kolla düştü şimdi iş başa yere çök ve ağla |
![]() |
![]() |
|