Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ediliyor, için, inşa, kurtlar, mahalle, vadisi

Kurtlar Vadisi' İçin Mahalle İnşa Ediliyor

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kurtlar Vadisi' İçin Mahalle İnşa Ediliyor

'Kurtlar Vadisi' için mahalle inşa ediliyor

Yılın merakla beklenen filminin çekimleri Tarsus'ta devam edecek

Kurtlar Vadisi Filistin filminin çekimleri için Mersin'in Tarsus ilçesinde mahalle inşa ediliyor Fevzi Çakmak Mahallesi'nde dev bir set kuran Kurtlar Vadisi ekibi, mini bir mahalle inşa ediyor Onlarca binadan oluşan mahallenin yapımı tüm hızıyla sürüyor Gece-gündüz demeden 24 saat vardiyalı çalışan ekibin çalışmalarını, Tarsus halkı da yakından takip ediyor

Ekibin bir grubu Fevzi Çakmak Mahallesi'nde mini bir mahalle kurarken, diğer ekip ise Fahrettin Paşa Mahallesi'nde dün bir çekim yaptı Mahallede bulunan bir sağlık ocağı İsrail'in askeri üssüne çevrildi Aksiyon sahnelerinin çekildiği ve helikopterin iniş-kalkış yaptığı sahneleri mahalle sakinleri ilgiyle seyrederken, buradaki çalışmalardan sonra çekimlerin Fevzi Çakmak Mahallesinde kurulan dev sette devam edeceği öğrenildi

Ayrıca birçok harcamasını Tarsus esnafından yapan Pana Film'in Tarsus'un ekonomisine önemli katkı sunduğu belirtildi

'Kurtlar Vadisi Filistin' fotoğrafları için tıklayın!

Mavi Marmara'nın intikamı
Yapımcılığını Pana Film'in üstlendiği 'Kurtlar Vadisi Filistin'in konusu şöyle:
Gazze'ye insani yardım malzemeleri götürmeye çalışan gemilere yapılan kanlı baskın üzerine Polat Alemdar ve arkadaşları Filistin'e gitmiştir Yapılacaklar bellidir: Bu baskının askeri planlayıcısı ve yürütücüsü olan İsrailli komutan ele geçirilmelidir

Filistinlilerle kurulan ilk temaslar sayesinde hedefine adım adım yaklaşmaya çalışan Polat Alemdar'ı bazı sürprizler beklemektedir Hedeflerindeki kişi olan Moşe Ben Eliezer'in kural tanımaz gaddarlığı ve teknolojik imkânları işleri zorlaştırmaktadır Polat, Moşe'ye ulaşmaya çalışırken, Filistin'de masum insanların nasıl öldürüldüklerini görür Moşe, köyleri yıkmakta, çocukları öldürmekte ve Polat'a yardım eden herkesi hapse atmaktadır Ancak teknolojik imkânlar ve kural tanımazlık, Moşe'yi kurtarmaya yetmeyecektir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com