![]() |
Kurtlar Vadisi' İçin Mahalle İnşa Ediliyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kurtlar Vadisi' İçin Mahalle İnşa Ediliyor'Kurtlar Vadisi' için mahalle inşa ediliyor ![]() Yılın merakla beklenen filminin çekimleri Tarsus'ta devam edecek ![]() ![]() ![]() Kurtlar Vadisi Filistin filminin çekimleri için Mersin'in Tarsus ilçesinde mahalle inşa ediliyor ![]() ![]() ![]() ![]() Ekibin bir grubu Fevzi Çakmak Mahallesi'nde mini bir mahalle kurarken, diğer ekip ise Fahrettin Paşa Mahallesi'nde dün bir çekim yaptı ![]() ![]() ![]() Ayrıca birçok harcamasını Tarsus esnafından yapan Pana Film'in Tarsus'un ekonomisine önemli katkı sunduğu belirtildi ![]() 'Kurtlar Vadisi Filistin' fotoğrafları için tıklayın! Mavi Marmara'nın intikamı Yapımcılığını Pana Film'in üstlendiği 'Kurtlar Vadisi Filistin'in konusu şöyle: Gazze'ye insani yardım malzemeleri götürmeye çalışan gemilere yapılan kanlı baskın üzerine Polat Alemdar ve arkadaşları Filistin'e gitmiştir ![]() ![]() Filistinlilerle kurulan ilk temaslar sayesinde hedefine adım adım yaklaşmaya çalışan Polat Alemdar'ı bazı sürprizler beklemektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|