![]() |
Efsana Filmler Ve Unutulmaz Replikleri.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Efsana Filmler Ve Unutulmaz Replikleri..![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Spartacus Belki bu dünyada kimse için huzur diye birşey yoktur ![]() davranmamız gerekiyor ![]() Spartacus ![]() ![]() Monte Cristo Kontu -Tanrıya inanmıyorum - Önemli değil o da sana inanmıyor ![]() The Dark Knight Durust olmayan bir dunyada durust adamlar olabilecegimizi sandin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Harvey Neden Bu kadar Ciddisin ? Joker Onu kovalıyoruz Çünkü buna dayanıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gordon ![]() ![]() ![]() Mustafa Hakkında Herşey "Tanrılar, tanrı olduklarını ispatlamak için; bir kurban vermek zorundadırlar ![]() mustafa ![]() ![]() Geleceğe Dönüş Gideceğimiz yerde yola ihtiyacımız olmayacak ![]() Christopher Lloyd ![]() The Blues Brothers Chicago'ya 106 mil, depomuz dolu, yarım paket sigaramız var, ortalık karanlık ve güneş gözlüklerimizi taktık ![]() Dan Aykroyd ![]() The Barefoot Contessa Ve bir kez daha hayat senaryonun dışına çıkıyor ![]() --Humphrey Bogart (Çıplak Ayaklı Kontes) Sence ben gerçekten bir yıldız olabilir miyim? Ava Gardner Onun yaratıcı olan herhangi bir şeyle ilgisi benim nükleer fizikle olan ilgim kadar ![]() Humphrey Bogart Sanırım hayatının çoğunu bir meslekte geçirince mesleki görüş açısı denebilecek bir şey geliştiriyorsun ![]() Humphrey Bogart Bir senaryo anlam ifade etmelidir, hayatın bu zorunluluğu yoktur ![]() Humphrey Bogart Yüzüklerin Efendisi- Yüzük Kardeşliği Yasayanların çogu ölümü hakediyorlar ve ölenlerin çogu yasamayı hakediyorlar ![]() Il Postino En heybetli düsünceler bile çok sık duyulduğunda gülünç olurlar ![]() Pablo Neruda ![]() ![]() Ran Üzerinde durduğunuz kaya yuvarlanmaya başlarsa atlayın ![]() ezilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Kyoami ![]() ![]() ![]() Million Dolar Baby bazen bir yumruk indirmenin en iyi yolu geriye çekilmektir ![]() ![]() ![]() Rain Man -Sen bir kadınla mi tanıştın? -Evet -Nasıl biriydi? -Göz kamaştırıcı bir şeydi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|