|  | Bu Film Fenomen Olacak |  | 
|  11-29-2012 | #1 | 
| 
Prof. Dr. Sinsi
 |   Bu Film Fenomen OlacakTolga Örnek’in hem yönettiği “Kaybedenler Kulübü”, sinema eleştirmenlerinden tam not aldı  KAYBEDENLER KULÜBÜ FİLMİNİN FRAGMANI - WEB TV Tolga Örnek’in hem yönettiği hem de Mehmet Ada Öztekin’le birlikte senaryosunu yazdığı, başrollerini Ahu Türkpençe, Nejat İşler ve Yiğit Özşener’in paylaştığı “Kaybedenler Kulübü” filmi, 25 Mart’ta vizyona girecek  Filmin basın gösterimi dün Maçka’daki G-Mall Sineması’nda yapıldı  Gösterime katılan sinema eleştirmenleri, filme tam not verdi  Basına yansıyan sevişme ve öpüşme sahneleri için de eleştirmenler tarafından “Dozunda ve estetik” yorumu yapıldı   Eleştirmenler ne dedi; "OYUNCULUKLAR BİRİNCİ SINIF" Atilla Dorsay: “Sinemamızda son dönemde yapılmış en modern, en genç işi film  Bütün bohem hayatı ve mutsuz gençliği, tatminsiz insanları anlatıyor  Oyunculukların hepsi birinci sınıf  Özellikle Nejat’la Yiğit harikalar  Sevişme sahneleri de çok estetik verilmiş, hiç rahatsız etmiyor  ” "TURNAYI GÖZÜNDEN VURMUŞ"  Serdar Akbıyık “Son dönemde seyrettiğim, gençlere seslenen en başarılı film  Tolga’nın bakışını çok beğendim  Bu filmde turnayı gözünden vurmuş  Oyunculuklar da çok başarılı  Ben “Bu film fenomen olacak” diyorum  Bir sinema filminde olması gerektiği kadar sevişme sahnesi var  ” "SENARYO AKILLICA YAZILMIŞ" Alper Turgut “Beklediğimden daha iyi bir film olmuş  Film, kadın-erkek ilişkilerinde batar diye düşünüyordum ama iyi toparlamışlar  Senaryo akıllıca yazılmış  Nejat İşler’e rolü çok yakışmış, hiç sırıtmamış  O da rolünü sevmişe | 
|   | 
|  | 
|  |