Sami - Maçı Alıcaz |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sami - Maçı AlıcazCanıma yetiyor ömrümüz bitiyor Kalbim öksüz yalnız sahibini arıyor Bekarlık sultanlık yalanına kanamam Yaş kemale eriyor artık bekar kalamam Off bıktırdın felek Of of of of yok yalnız ölmek Birisine gönlümü kaptırdım Babasını anasını sordurdum İstemeye gitmeyi düşünüyoruz Bu maçı alıcaz inanıyoruz Birisine gönlümü kaptırdım Babasını anasını sordurdum İstemeye gitmeyi düşünüyoruz Bu maçı alıcaz inanıyoruz Canıma yetiyor ömrümüz bitiyor Kalbim öksüz yalnız sahibini arıyor Bekarlık sultanlık yalanına kanamam Yaş kemale eriyor artık bekar kalamam Off bıktırdın sendeyimcom felek Of of of of yok yalnız ölmek Birisine gönlümü kaptırdım Babasını anasını sordurdum İstemeye gitmeyi düşünüyoruz Bu maçı alıcaz inanıyoruz Birisine gönlümü kaptırdım Babasını anasını sordurdum İstemeye gitmeyi düşünüyoruz Bu maçı alıcaz inanıyoruz Birisine gönlümü kaptırdım Babasını anasını sordurdum İstemeye gitmeyi düşünüyoruz Bu maçı alıcaz inanıyoruz Birisine gönlümü kaptırdım Babasını anasını sordurdum İstemeye gitmeyi düşünüyoruz Bu maçı alıcaz inanıyoruz |
|