![]() |
Deniz Gürzumar &Amp; Doğabora - İki Kalp |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Deniz Gürzumar &Amp; Doğabora - İki KalpDeniz feat ![]() DenizGürzumar Verse : Aklım karıştı baya, sirüyetin hâyâlimde, Lâkin karşı koyamadığım bi duygu var kalbimde Artık ölsemde bakamam desemde kimseye Ruhumu aldın gittin sen hemde bi gecede ![]() Aslında hata belki karşılıksız aşklar artık Lazım olan duyguları bir köşede saklamaktır O gözlerinde gördüğüm ışığı daha unutamazken Korktuğum tek şey bana eskisi gibi bakmamandır ![]() Umutluyum evet, salak gibi hâlâ peşindeyim Mutluyum böylede, merak etme daha delirmedim İstesemde unutamam ki güzel bebek yüzünü Sabaha karşı bile rüyamda tatlı gülüşün ![]() Loş ışıklar altında 3 - 5 tane tekli içtim Orda burda ağladım ben yalnızca senin için ![]() Ve seni görmek bundan sonra sadece rüyaysa Elveda çekerim artık bu boktan dünyaya ![]() Nakarat : Bu iki kalpte deli gibi aşık Ama karşılıksız olduğunun farkındalar ![]() Dokunuyor tabii ikisinede Boş koymak kafalarını yastıklara DoğaBora Verse : Güzel bir akşam üstü anımsıyorum gelişini Bi başkaydı gözlerin ve güzel küçük ellerin Sonra uyandım birden, hatırlamıyorum gerisini Seni bi daha görmezsem abartmıyorum deliririm ![]() Uzun zamandır bıkmadan da bekliyorum odamda Olcaklardan ümidimi kesmiyorum sorarsan Üşümek hoşlanmaksa eğer yetmiyordu polarlar Düşündüm çek tetiği, kolaysa ![]() Tuttum ama hissetmedim, sustum zaman gitse geri Tutku yada bilmem nedir, kuşku kadar içten gelir Kusup rahatlamak gibi uyku basar gece gelir Evet durup buldum kusur buydu tamam sepetledim ![]() Duygularım kalpazan, parası kalmadı Özlem özelden aradı açmalı Görmek içinse sanırım bakmalı Bu konuyu düşünücem kafamı patlatıp ![]() Nakarat : Bu iki kalpte deli gibi aşık Ama karşılıksız olduğunun farkındalar ![]() Dokunuyor tabii ikisinede Boş koymak kafalarını yastıklara |
![]() |
![]() |
|