Kesme Şeker - Şarkı Sözleri |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kesme Şeker - Şarkı Sözlerine yemek var ne uyku sadece kemiren kuşku kaybettim tamam kabul kafam batık yüreğim doğuk bir gün anlarsın başka bir şehirde belki başka biriyle beraberken birgün yanarsın yoğun iş gününde son taksitleri öderken dön geri affet beni nasıl da zor söyledim bak bu cümleyi sen iyi bilirsin ben en çok seni sevdim saat çaldı isyan var açıl gözleirm açıl güneş var acılar sever bizi bu kadar yeter bu kadar yeter bir gün anlarsın başka bir şehirde belki başka biriyle beraberken birgün yanarsın yoğun iş gününde son taksitleri öderken dön geri affet beni nasıl da zor söyledim bak bu cümleyi sen iyi bilirsin ben en çok seni sevdim seni sevdim |
11-29-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kesme Şeker - Şarkı SözleriBu nasıl gitar solo? Bu nasıl ilişki? Acıları terk et gel Bana tatlı şeyler ver İstanbul ellerinde, Daima gitar elinde, Sen lüzumsuz şovalye, Ne geçiyor eline? Değiştim, değiştim ben sevgilim Vallahi değiştim, aynı insan mıyım? Teknoloji, ilim, irfan Neler görüyor insan Değişmeli everything! Hadi gari, everibadi 1,2,3 ler hep aynı yüzler! 4,5,6 sağduyu battı, 7, 8 ve 9 bu oyunda biz yokuz Değiştim |
11-29-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kesme Şeker - Şarkı Sözlerihani biraz da kırık kalbim okuldan bir kız sevmiştim müzik benim zikrimdi döndüm durdum ol dedin bak oldum ol dedin bana bak oldum all you need is love in bodrum ol dedin bana bak oldum, toydum yolun sonunda sufiler yolun başından görünmezler bir irade bana hakim ararsan üçüncü gezegendeyim gözle semayı yorgun dünyalı uyu bu parkta gece yarısı kutsal sözler, doğum sancısı ol dedin bak oldum all you need is love in bodrum ol dedin bana bak oldum, toydum |
|