![]() |
Opal ~ Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Opal ~ Şarkı SözleriOpal ~ Esaretim içini gördüğümde , içimden bişeyler koptu gitti hisettim ![]() ![]() topLamaya çalışsamda cesaretimi , biLiyorum esrarın benim esaretim ![]() ![]() seninLe anLamLı bütün nedenLerim , biLiyorum esrarın benim esaretim ![]() ![]() seninLe anLamLı bütün nedenLerim , biLiyorum esrarın benim esaretim ![]() ![]() benim esaretim , benim esaretim içini gördüğümde , içimden bişeyler koptu gitti hisettim ![]() ![]() topLamaya çalışsamda cesaretimi , biLiyorum esrarın benim esaretim ![]() ![]() seninLe anLamLı bütün nedenLerim , biLiyorum esrarın benim esaretim ![]() ![]() seninLe anLamLı bütün nedenLerim , biLiyorum esrarın benim esaretim ![]() ![]() benim esaretim , benim esaretim |
![]() |
![]() |
![]() |
Opal ~ Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Opal ~ Şarkı SözleriopaL ~ git uzun zaman oLdu , beynin dumana doydu ![]() ![]() saatLer suç ortağı , parçaLanır kristaLi ![]() ![]() buzdan kaLbinin , caddeLer suçLu , iki yüzLü ![]() ![]() yaşam kopana kadar , çaLan bi bant ![]() ![]() geriye saramazsın ![]() ![]() istersen hiçbirşey oLmamış gibi davran ama kendinden kaçamazsın ![]() ![]() o kadar kazık yedin , dişLerin sapasağLam ![]() ![]() soğuk vucudundan koparıp atamadığın tek organ ![]() ![]() masum görünür ufukLar eğer karadaysan ![]() ![]() açıLmayı göze aL , yada git buraLardan ![]() ![]() yaşam kopana kadar , çaLan bi bant ![]() ![]() geriye saramazsın ![]() ![]() istersen hiçbirşey oLmamış gibi davran ama kendinden kaçamazsın ![]() ![]() o kadar kazık yedin , dişLerin sapasağLam ![]() ![]() soğuk vucudundan koparıp atamadığın tek organ ![]() ![]() masum görünür ufukLar eğer karadaysan ![]() ![]() açıLmayı göze aL , yada git buraLardan ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|