Opal ~ Şarkı Sözleri |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Opal ~ Şarkı SözleriOpal ~ Esaretim içini gördüğümde , içimden bişeyler koptu gitti hisettim topLamaya çalışsamda cesaretimi , biLiyorum esrarın benim esaretim seninLe anLamLı bütün nedenLerim , biLiyorum esrarın benim esaretim seninLe anLamLı bütün nedenLerim , biLiyorum esrarın benim esaretim benim esaretim , benim esaretim içini gördüğümde , içimden bişeyler koptu gitti hisettim topLamaya çalışsamda cesaretimi , biLiyorum esrarın benim esaretim seninLe anLamLı bütün nedenLerim , biLiyorum esrarın benim esaretim seninLe anLamLı bütün nedenLerim , biLiyorum esrarın benim esaretim benim esaretim , benim esaretim |
Opal ~ Şarkı Sözleri |
11-29-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Opal ~ Şarkı SözleriopaL ~ git uzun zaman oLdu , beynin dumana doydu saatLer suç ortağı , parçaLanır kristaLi buzdan kaLbinin , caddeLer suçLu , iki yüzLü yaşam kopana kadar , çaLan bi bant geriye saramazsın istersen hiçbirşey oLmamış gibi davran ama kendinden kaçamazsın o kadar kazık yedin , dişLerin sapasağLam soğuk vucudundan koparıp atamadığın tek organ masum görünür ufukLar eğer karadaysan açıLmayı göze aL , yada git buraLardan yaşam kopana kadar , çaLan bi bant geriye saramazsın istersen hiçbirşey oLmamış gibi davran ama kendinden kaçamazsın o kadar kazık yedin , dişLerin sapasağLam soğuk vucudundan koparıp atamadığın tek organ masum görünür ufukLar eğer karadaysan açıLmayı göze aL , yada git buraLardan |
|