Hakan Peker - Gecelere Atma Beni |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hakan Peker - Gecelere Atma BeniKalbim alışkın başlayıp bitenlere Ama sen başkasın canım benzeme O çekip gidenlere Kalbim alışkın başlayıp bitenlere Ama sen başkasın canım benzeme O çekip gidenlere Sende kapandı eski yaralar Unuttum geçenleri Gitme yanımda kal bitanem Özlerim deli gibi Gecelere atma beni Yüreğine sakla beni Masallar anlat sabahlara kadar Aşka inandır beni Gecelere atma beni Yüreğine sakla beni Masallar anlat sabahlara kadar Aşka inandır beni Kalbim alışkın başlayıp bitenlere Ama sen başkasın canım benzeme O çekip gidenlere Kalbim alışkın başlayıp bitenlere Ama sen başkasın canım benzeme O çekip gidenlere Sende kapandı eski yaralar Unuttum geçenleri Gitme yanımda kal bitanem Özlerim deli gibi Gecelere atma beni Yüreğine sakla beni Masallar anlat sabahlara kadar Aşka inandır beni Gecelere atma beni Yüreğine sakla beni Masallar anlat sabahlara kadar Aşka inandır beni Gecelere atma beni Yüreğine sakla beni Masallar anlat sabahlara kadar Aşka inandır beni Gecelere atma beni Yüreğine sakla beni Masallar anlat sabahlara kadar Aşka inandır beni Gecelere atma beni Yüreğine sakla beni Masallar anlat sabahlara kadar Aşka inandır beni |
|