Canfeza - Artık Yaşamıyorum |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Canfeza - Artık YaşamıyorumCanfeza Sana az kala bi duvara carptım Dudagını sal bana dudagıma carpsın Kac gün sana dogup kac gece battı Güneş gibi ypratır bedenimi bahtım Şu gökyüzü sahit yagmura denk gözüm Her sabah camımdan topraga düserim Silmesin yüzünden tebessümü bu sözüm Toprak bile bahar olur yaprağa gücenir Suc benim her satır ismine övgü Ve ben zamanla sacma bir aşk filmine döndüm Her sabah bi güneş dogdu her gece ben öldüm Seni unutmam asla ölüme denk olsada ömrüm Vurmusuz üstelik yine dibe platonik Üstelik bu halim arzımdan bile komik Olay onu sevmek değil sevmedigini bilmek Bu şiir bugün atkıya atılan son ivmek Nakarat Sen giderken aglıyordun Artık yasamıyorum Gel desemde korkuyordun Artık hic konusamıyorum Ber Kadem Kapandım odama kalem seni yazdı Elimi tutan herkezi yine sen sandım Yarın bana neyi getirir beni çaldın Kırılsamda küsemezdm öyle saftım Bu sayfa kacıncıya böylesi doldu Satırların arasına kac beni bogdun Kac gece yatamadan uykuya daldım Hep aynı günah beni korkuya saldı Yazıyorum inadına yine sana dair Yarım kalır mutluluk dibe vurur ani Zaman yalancı dost,ömür misafir Bugün yasarsam üç beş günü mahir Yakın değilim bana soramadım halim Akıl fikir karısık elim sana aciz Gurur yere serilip akıl sana kandı Atesine yak beni külü bana kalsın |
|