![]() |
Paradise Valley Tutamadım Zamanı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Paradise Valley Tutamadım ZamanıParadise Valley Tutamadım Zamanı Şarkı Sözleri Verse 1 Haykırıyorum Mazilere Her Gün Her Gece Kapımda Bir Ecel Beni Bekler Her Gece Saatlerce Düşündüm Yanlızlıqı Sadece Kalemimde Göz Yaşı Kalbimde İşkence İçimdeki Nefret Bir Gün Son Bulurdu Hasret Çektim Yıllarca Yılmadım Bekledim Sonu Aynada Ki Suratım Baya Bi Buğulu Sebebini Sorma Yaşam Bi Hayli Zordu Zalim Olan Dünya Ne Verdin ki Ne İstersin Sen Ben Gibi Daha Niceleri Yenersin Kimse Bir Kimsenin Hakkını Gasp Edemez Dünya Cennetse Böyle Cennet Bana Gelmez Yaşamak İçin Bana Bi Sebeb Göster Yaşayım Ölmemek İçin Bi Neden Göster Hayatta Kalayım Kimse Bilmez İçimdeki Hasreti Bırak Beni Ben Kendi Derdimle Kalayım Nakarat x2 Kayıp Gitti Tutamadım Zamanı Başım Dönüyor Durdurun Dünyayı Haykırsamda Duyulmaz Ki Sesim Durdurak Bilmez Akar Göz Yaşı Verse 2 Bak Dostum Yüreğimdeki Bu İzler Bi Hayli Kalıcı Hep Başa Döndürdü Beni Bu Zaman Sancısı Yüreğimdeki Depremler Baya Sarsıcı İzlemiş Olduğum Hayat Filmim Hep Başa Sardı Belki Bendim Hep Sana Karşı Suçlu İçimde Bulunduğum Hayatı Yaşamak Galiba Zorunlu Kalbimi Çıkartım Atsamda Kime Ne Fayda Tüm Bedenler Allah Yolundadır Yolcu Her Gün Göz Yaşı Her Gün Bir İsyan Bayrağı Diktim Gönlüme Sensiz Geçiyor Günler Her Gece Bana İşkence Usulca Geç Geçeceksen Önümden Sessizce Kalbim Delice Çarpar Seni Her Gördüğümde Mutluluğa Adım Atcağıma İnandım Yıllarca Aydınlık Bir Gelecek Planlıyordum Aklımca Hayat Beni Nerelere Sürüklüyor Bilemiyorum Son Sözlerim Olabilir Bunlar Helal Et Hakkını Bana Nakarat x4 Kayıp Gitti Tutamadım Zamanı Başım Dönüyor Durdurun Dünyayı Haykırsamda Duyulmaz Ki Sesim Durdurak Bilmez Akar Göz Yaşı |
![]() |
![]() |
|