![]() |
Sokrat St - Elveda (Son) . |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sokrat St - Elveda (Son) .İsyan etme bi anda bana lan ![]() Lan beni bi anlasalar ![]() ![]() İster sevme ister de arkamdan samet amma salak ![]() ![]() Sevgi deil nefret lan bu senin eserin hepsi ![]() ![]() Yazıorm die kızım sakın ha asıgım sanma sana ![]() Bu hayatta iki yol ![]() ![]() Cıkmak yada batmak var ![]() Kalbim arasında gidip geliyo,durmak yada atmakla ![]() ![]() Naptın bana be kadın simdi kendimi dağıtırım ![]() Kusura bakma mutlu olmadım bi tek icine ettin rahatımın ![]() Kafamdaki sorular hayatıma anlam sorar ![]() ![]() Sürekli basa alırım filmimi tekrar tekrar bastan sona ![]() ![]() Kitledim kendimi odama ve susuyorum artık ![]() Yalnızlıga bıraktım kendimi sen gezerken onla sarmas dolas ![]() Unut simdi bi daha,hayatıma anmadım olsun ![]() O pici yasatırsam serefsizim anam avradım olsun ![]() ![]() Bu temiz cocugun vücudunda kanlar,yaralar,izler ![]() Ben ölürken o taptıgın, yukardan beni yaradan izler ![]() Bi varlığına var diyemem,yokluğun yok bide ![]() ![]() Ask değil deme verdigin sevgi , Hak ettiginden cok bileee ![]() Sana iki küfürüm var şerefsiz,evet kaybeder cok bilen ![]() ![]() Şu bana veremediğin sevgini artık ****** sok bi de ![]() Ne rap umrumda ne müzik ![]() Anlatmak su an derdim ![]() Şu an derdimki sevmiyorum,aldıklarını ver git ![]() ![]() Gel git cok basit paranoyaları baska bi portredir ![]() Sevdigim bi paranoya deil, doktorlara göre şizofrenim ![]() ![]() Ağlıyo oğlun anne,annesinin bi tane oğlu ![]() Pek bisey deil aslında sarılayım son bi kere n'lur ![]() Eskisi gibi değil inanın,samet değil deli divane ![]() Sürekli karşıma cıkma gözüm, gözüm görmesin bi zaahmet ![]() Üzülme güzel kız ![]() ![]() Hep sen yine iyi kal ![]() Nefretmi sevgi mi bilemem ![]() Sustum kendine iyi bak ![]() ![]() Baskalarına güvenme,istediklerini alır o cakallar ![]() Sana baska söz bulamıyorum ![]() Diyebilecegim bi "hoscakal" var ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|