![]() |
Kayahan-Seni Seviyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kayahan-Seni Seviyorum![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni Seviyorum ![]() Seni Seviyorum Seni Seviyorum diye Senden BİR kez hic kimseye Söylemedim dersem Yalan Olur ![]() ![]() ![]() ![]() Hic hesapsız, çılgınca Seni Seviyorum Bazen BİR çocuğun Karanlıktan korktuğu hazırsındır Seni sevmekten korkuyorum ![]() Gözlerim Az BİR kez Iflas etti ![]() ![]() Issız, tenha üşüyorum Isıtmak tıklayın içimi, içimden Hic Aralık vermeden Seni Seviyorum, seni Seviyorum Seni Seviyorum diyorum ![]() Söylememem lazım bi kızın kıyafetlerini Tıpkı Ama hoşuma gidiyor İçimi ısıtıyor söylüyorum Seni Seviyorum, seni Seviyorum Seni Seviyorum, seni Seviyorum ![]() Seni Seviyorum diye Senden BİR kez hic kimseye Söylemedim dersem Yalan, Yalan Olur ![]() Hic hesapsız, çılgınca Seni Seviyorum Bazen BİR çocuğun Karanlıktan korktuğu hazırsındır Seni sevmekten korkuyorum Söylememem lazım bi kızın kıyafetlerini Tıpkı Susmuyor içim Seni Seviyorum diyorum ![]() Canımın istediği İçimin titrediği Ayşe Tür defa, öncesi fade Seni Seviyorum, seni Seviyorum Seni ![]() ![]() ![]() ![]() Amacım Beni sana Sevdirmek öndeydi cok kolaydı bir araya geldi Ben seni sevmenin Tadını çıkarıyorum Aklımdayken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dun Akşam o kadinBİR GU-Lum-se-me-dim ![]() Çünkü dun Akşam da Bakamıyorum hazırsındır Seni seviyordum ![]() ![]() Seni seviyordum ![]() Seni Seviyorum diye Senden BİR kez hic kimseye Söylemedim dersem Yalan Yalan Olur ![]() ![]() Seni Seviyorum, seni Seviyorum Seni Seviyorum, seni Seviyorum Seni Seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Seni Seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Seni Seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|