![]() |
Revan Ft Lost Soul &Amp; Furkan --- Dimi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Revan Ft Lost Soul &Amp; Furkan --- Dimimum ışığında yanıp sönen sevdalar gibi aşkımız sönmyecek di mi kötülere bedbat iyilere yol gösterecek sevdamız di mi umutlara ışık sevdalara gölge aşkımız umut ışıgı di mi mum ışıgı gibi elbet bir gün dünyada sönecek di mi senin sevgin hep içimde hep yanımda hep dilimde hep benimle sözlerimi dinle elbet bir gün sende döneceksin kahbe beni sana seni bana bırakıpda gidenlere eywallahmı edicem ben gece gündüz hiç durmadan koşturdum yorulmadan yolun sonu uçurum incidi gururum düşer kalkar dururum vuruldum güllüşüne hastayım bakışına baksana ateşime 45 derece bu yol sana çok ince sevincin içimde kolay mı sandın yaşamak kalbim ben sana söyledim acılar derdim bana bak beni gör bana sor içimde yanıyor büyük bi kor hancı olmuş yolcu yolun sonu uçurum ucu Karanlıktan korkan korkular gördüm, inkârcılara zor gelir ölüm mum ışığında yanıp sönen sevdalar gibi aşkımız sönmyecek di mi kötülere bedbat iyilere yol gösterecek sevdamız di mi umutlara ışık sevdalara gölge aşkımız umut ışıgı di mi mum ışıgı gibi elbet bir gün dünyada sönecek di mi 15 oldu yaş, kırık hatıralar ve gözlerimde bin telaş ![]() ![]() içimde büyük ateş senin için yanıyor lan kalleş elime damlayan yaşıma baktı, sil, akmasın gözlerinden yaş, Yüksekten düştü bomba, alev aldı kalem-kağıt kanımca Varsa yalanım, bende bileyim beni bilen bilir,herkesden uzakta sen ben dolaşıyoruz bu diyarda Gözümü yaş bürür bağrımı taş, dünya bu halin ne, güçsüz olana yok tek lokma aş, hayat dedigin bir damla yaş törrörün elinde keleş her yer dolmuş baksana leş mum ışığında yanıp sönen sevdalar gibi aşkımız sönmyecğek di mi kötülere bedbat iyilere yol gösterecek sevdamız di mi umutlara ışık sevdalara gölge aşkımız umut ışıgı di mi mum ışıgı gibi elbet bir gün dünyada sönecek di mi |
![]() |
![]() |
|