![]() |
Özcan Deniz-Yapmak Lazım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özcan Deniz-Yapmak LazımSöz-Müzik: Ayla Çelik * Bildiğim her şeyi unutasım var Başıboş sahilde dolaşasım var İte köpeğe bulaşasım var… Bu aralar Küstüğüm herkesle barışasım var Bi daha bi daha küsüp aramayasım var Kapı bacayı dağıtasım var… Bu aralar Arayanı da aramayanı da Yarayanı da yaramayanı da Kınayanı da kınamayanı da boşverdim Arayanı da aramayanı da Yarayanı da yaramayanı da Kınayanı da kınamayanı da boşverdim Dertli bi kemancı bulmak lazım Şöyle bi masayı donatmak lazım Gelmişine geçmişine Kısa bi ziyaret yapmak lazım Dertli bi kemancı bulmak lazım Şöyle bi masayı donatmak lazım Gelmişine geçmişine Kısa bi ziyaret yapmak lazım Bildiğim her şeyi unutasım var Başıboş sahilde dolaşasım var İte köpeğe bulaşasım var… Bu aralar Küstüğüm herkesle barışasım var Bi daha bi daha küsüp aramayasım var Kapı bacayı dağıtasım var… Bu aralar Arayanı da aramayanı da Yarayanı da yaramayanı da Kınayanı da kınamayanı da boşverdim Arayanı da aramayanı da Yarayanı da yaramayanı da Kınayanı da kınamayanı da boşverdim Dertli bi kemancı bulmak lazım Şöyle bi masayı donatmak lazım Gelmişine geçmişine Kısa bi ziyaret yapmak lazım Dertli bi kemancı bulmak lazım Şöyle bi masayı donatmak lazım Gelmişine geçmişine Kısa bi ziyaret yapmak lazım Dertli bi kemancı bulmak lazım Şöyle bi masayı donatmak lazım Gelmişine geçmişine Kısa bi ziyaret yapmak lazım Dertli bi kemancı bulmak lazım Şöyle bi masayı donatmak lazım Gelmişine geçmişine Kısa bi ziyaret yapmak lazım |
![]() |
![]() |
|