![]() |
Gazapizm &Amp; Gardiyan - Kan Değil Katran Ft. Zorba |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gazapizm &Amp; Gardiyan - Kan Değil Katran Ft. ZorbaGardiyan: Amir oldum köşelerde amin dilediler alim oldum önümde diz çöktü abiler ablalarla aynı moddalar şikayetleri mübarek içimdeki nefret ard arda ve kelamdan selamdan haberin gelse yüzümde tebessüm eş dosttan kötü yargı düşüncelerim düğüm dar ağacında sallanır cansız beden ölüm aynalarda saklı gizem ![]() ![]() ![]() Betonarmeden hayaller döngüde duygu karışımı savurdu hepimizi aynı yere Farklı yerler değil aslında oralarla buralar Fakat sensiz ve sessiz ıssız burda sokaklar Şakaklarda namlular zanlılarda korkular kurduğum hayallerde çıkan ani yangınlar senin yerin sılmcak güe isteğin bense alacakaranlıkta ömür geçirenlerdenim ZORBA NAKARAT: yalan bu dünyada bulunanlar çıkar peşinde koşan insanlar bedenimi mapus eden zindanlar aynı yerde yaşan hicranlar GAZAPİZM: Cisimler uçuşa geçti resimlerde yok gülen Sesimde bir tuhaflık var beynimde bir tren Kalkışa geçiyor sanki çıldırıyorum aniden Saldırıyorum resmen ben dört duvara harbiden Tamamen tesadüf ayakta durduğum her dakika Şaka diye kendimi kandırdığım her sorunda Kurşunluyorum duvarda asılı olan resimleri Delik deşik oldular hep bense paramparça Paran varsa adamsın denilen yerden kaçtım Yaran azsa gel benle felakete kucak açtım Peşime taktığım it sürüsüyle uçuruma yürüdüm Gururuna sürdüğün lekeyle sen şevkimi kırdın Irmağımda akan kanlar kalanlara hatıra Kalabalıklar içar hepinde kaybolanlar hep yardıma İhiyaç duyar kurall canımı sıkarlar Canımdan bezdiğim şu dakika gözyüzünde siyahlar ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|