![]() |
Böyle Sevilirken!.... |
![]() |
![]() |
#1 |
virüs
|
![]() Böyle Sevilirken!....Bu sabah kalktiginda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sadece birkac soz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama farkettim ki o gun ne giyeceginle ve işe gec kalmamakla daha cok mesguldun ![]() ![]() ![]() Umutluydum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hala biraz zaman vardi ![]() ![]() ![]() Sadece bir an ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sadece bir “merhaba” icin ![]() ![]() ![]() Ama sen cok fazla mesguldun ![]() ![]() Bu yuzden ![]() ![]() ![]() ![]() Bircok renkle donattim ve beni duyabilmen icin kuslarin guzel sarkilarini gonderdim ![]() ![]() ![]() Fakat sen bunlari farketmedin ![]() ![]() ![]() Seni ise giderken izledim ve tum gun bekledim ![]() ![]() ![]() Tum isinin icinde bana biraz zaman ayirmak icin cok mesgul olduguna inandim ![]() ![]() ![]() Eve donerken cok yorgun oldugunu farkettim ve stresini goturmesi icin sana yagmurlar gonderdim ![]() ![]() ![]() Sana bir iyilik yapmak istedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama sen sinirlendin ve bana kufurler ettin ![]() ![]() ![]() Bana konusmani bekliyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha sonra televizyonu actin ![]() ![]() ![]() Sabirla yemegini yemeni ve televizyon izlemeni seyrettim ![]() ![]() ![]() Fakat sen bana yine konusmadin ![]() ![]() ![]() Yorgun oldugunu anladim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fakat seni karanliga bogmadim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gercekten cok guzeldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uyku zamanı gelince gercekten bitkin oldugunu dusundum ![]() ![]() ![]() Ailene iyigeceler dedikten sonra ![]() ![]() ![]() ![]() Yatagina yattin ve hemen uyuyakaldin ![]() ![]() ![]() ![]() Uykuna gece perilerim muzikleriyle eslik etti ![]() ![]() ![]() ![]() Sorun degil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tahmin edebileceginden daha fazla sabirliyim ![]() ![]() ![]() Sana ogretmek istedigim sey digerlerine karsi sabirli olmandir ![]() ![]() ![]() SENI O KADAR COK SEVIYORUM KI hergun bana dua etmeni bekliyorum ![]() ![]() ![]() Gordugun tum guzelliklerin hepsi sadece senin icin ![]() ![]() ![]() Iste yine bir gune basliyorsun ![]() ![]() ![]() Ve sana sadece sevgi ve iyiliklerimi gonderiyorum ![]() ![]() ![]() Guzel bir gun gecirmen dilegiyle ![]() ![]() ![]() Allah ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|