![]() |
Terapi - Türbülans |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Terapi - TürbülansNakarat(2x) Bu da bizden gelir size türbülans yaptım a manevra terapi bir balans intikumudur bucuk hassas yine düstük yollara dur biraz Salla yine yanlış anla damla damla ritme hemen kanma sakla batağa batmış kendini hakla öpücük attım yanağa katma değeri benden zevke meşt eden serfiyaka hayb eden daha rapi keşfetmeden düşmanları meşreşmeden kendini kaybeden dur hemen (Adımların)vermalı elden tuzaktasın farkına var git hemen bahtı kara sattı pazarda salata aklı havada çatlatır ün karaca tenim rapin hakimi satın alın hakimi kaybedilen takibi tipi öcü gibi dediklerin yalanmı sahimi hiçbir kitabın okunmaz önsözü aklına takılan derin bir fikir boş bir zikir hadi kocum yaylan olma rapin efesi paranız cok ama beatiniz fakir Konuşması bu kadar kolayda sorarım kim kime kalayda bumerangı alamadı parayla dangalak başı çeker halayda Arama bulamazsın argosarayda Nakarat(2x) Buda bizden gelir size türbülans Yaptım a manevra bir balans İntikumudur bucuk hassas Yine düstük yollara dur biraz Benden gelecek her kelime yere sir Direksyonu sağa cevir Her gece bin kadeh devir Kes bi deste bumerang Denk gelirse terapiden bu beste Dertli sen başı öne eydi sen Beklsene kac paralık ev bi sen Eklsene kara lisetene Sen ve ben 50 cent taklit sinirsel Hadi biraz Daha havalan Türbülansa yakalan Kimdir arkan(Whoo) Bas bas bağıran dilin kemiğini kıran Geldi sıran gecmez paran Denk gelir bosuna gitti kıç çevir Ama bu bile az gelir Rap Nedir? Eski Köye yeni adet getir Titretir birazda zevk verir Terapide desibel cok acık Patlat bocacık Çözüldü bağcık Sokaklar daracık Bizdeki rap apacık Her yatakta bir ayıcık Bu yasta aşkı tasta Konus benle basta Sarışın Saçla İşim olmaz asla Bana gel Artislik tasla Kessen geri bana pasla Nakarat(3x) Buda bizden gelir size türbülans Yaptım a manevra bir balans İntikumudur bucuk hassas Yine düstük yollara dur biraz Dur Biraz! |
![]() |
![]() |
|