![]() |
Efkan Şeşen Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Efkan Şeşen Şarkı SözleriYüreğim Yangınlarda yüreğim yangınlarda başedemedim ![]() yar beni terk eylemiş alışamadım ![]() halimi sorma, derdimi sorma, her günüm duman oy (2) gide gele inçik yollar teselli muhabbetler (2) kâr etmez sorma dindirmez sorma her günüm duman oy (2) saçlarım ağırıyor sabredemedim dönecek biliyorum dinletemedim halimi sorma derdimi sorma her günüm duman oy (2) gide gele inçik yollar teselli muhabbetler (2) kâr etmez sorma dindirmez sorma her günüm oy (2)" |
![]() |
![]() |
![]() |
Efkan Şeşen Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Efkan Şeşen Şarkı SözleriEfkan Şeşen - Ah Yarası Bu yaralar ah yarası durmaz kanar el değince Olmaz gülüm değil sırası konuşuruz gün gelince Anam ağlar yüzüm gülmez gurbet elde sessizce Taşlar yastık, yıldız yorgan aşk yarası içinde Sende durma vur dağlara, öyküler anlat sulara Türküler yak doruğundan koş yarınlara Bu yaralar aşk yarası yanarım ince ince Vurur gecenin bir yarısı tenden kurşun sekince Anam ağlar yüzüm gülmez gurbet elde sessizce Taşlar yastık, yıldız yorgan aşk yarası içinde Sende durma vur dağlara, öyküler anlat sulara Türküler yak doruğundan koş yarınlara |
![]() |
![]() |
|