![]() |
Beta - Carpe Diem |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beta - Carpe DiemHataliysam ara i-i bir daha yapmam Olan tüm bu kargasada bir adam aptal Gözlerini benim için bir kapa anla Duygular zehirlensin sigara çakmak Rahat degilsin biliyorum dur dikkat çocuk Elvedada mutsuzca sima olur Fazla gemi batik hep liman bozuk Dikiyorum dudagimi olmaz bir daha yorum Ilaç seni unutmak ya da hazifa kaybi Nasil olcak yardim et hatira vardi Konu artik kapansin askiya aldik Peki simdi olan olmasi gerekenmi? Kusura bakma sevgimi ele verdim Kelepçeli düsüncem biz sevemezdik Ben simdi ben olmadan gene geldim Hayat programimda sayin konuk Yok yakin olmayalim ayip olur Yürüyorum bos bos, bos bir sokakta Pusulam ellerindi,Kayip yolum Hirsiz ol kalbimi çal yeniden Kizdin çok görüsürüz al hediyem Anilar dört tarafta dururken Felsefemiz yok azicik Carpe Diem Ilaç seni unutmak ya da hazifa kaybi Nasil olcak yardim et hatira vardi Konu artik kapansin askiya aldik Ilaç seni unutmak ya da hazifa kaybi Nasil olcak yardim et hatira vardi Konu artik kapansin askiya aldik Artik sevincim bak kalmamistir Bagimlilik yaptin ask hastalik mi ? Kes yüregimden yes o zaman biter Peri gibi büyülüsün ve o kadar güzel Bilmiyorum nereye gidiyor istikamet Hadi durma duygularini itiraf et Sen istifa et ben iltifat hep ettim aldigimsa sade bir ifade Böyle olmak zorunda,öyle kolay yorumla Seni silebilirim sözden ozan sogursa Sanirim bir parçami kaybettim Kinim var kendime gölge kopar yolumdan Beni merak edipte gülüm gene üzülme Sensiz saatlerse ölüm demek günüme Yaninda oldugumda gülümseme yüzümde Simdi tatli yüzünle görüsmemek üzere Ilaç seni unutmak ya da hazifa kaybi Nasil olcak yardim et hatira vardi Konu artik kapansin askiya aldik Kiskançligin bir sebebi olmaliydi Ama simdi sana hiç birsey sormamistim Defolup giderim yeter olma kizgin Sevgim sensizken yine orda issiz Sarilmak öpmek iste özle gülümse Durdur kendini böyle düsünme Önce günümde sevinçler oldu Sonra karanlik elimden koptun Zamanimiz epey doldu simdi kaçalim Hüzünlü ümitsiz bitti masalim Hakettigim benim buydu evet ünlem Yaptiklarin için çok tesekkürler Ilaç seni unutmak ya da hazifa kaybi Nasil olcak yardim et hatira vardi Konu artik kapansin askiya aldik Ilaç seni unutmak ya da hazifa kaybi Nasil olcak yardim et hatira vardi Konu artik kapansin askiya aldik Hirsiz ol kalbimi çal yeniden Kizdin çok görüsürüz al hediyem Anilar dört tarafta dururken Felsefemiz yok azicik Carpe Diem |
![]() |
![]() |
|