![]() |
Alper Ayyıldız - Eksildim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alper Ayyıldız - EksildimVer bana beni geri hemen ![]() ![]() ![]() Neden neden neden neden neden bu hale düşürdün beni? Ben sana ne ettim ki? Bir türlü gelemiyorum geri ne kendime ne sana ![]() Gerek yok anlamana, anlasan gitmezdin ![]() Yaram kanar, kalbim yangın yeri ![]() Közümü küle çevirir nemin ![]() Ben sana ne ettim ki gittin, dönmedin geri ![]() Konuk olur ![]() ![]() Kurulur aşk, misafirliğini bilmez ![]() Unutsa da bazen ikramsız adam geçmez ![]() Seni bulur, saklanman fayda etmez ![]() Sürpriz olur geç gelen mutluluk, 'hayat güzel' dersin ![]() Zaman geçer, iyice tanır, her ana küfredersin ![]() Her koşulda döner sanma, beklersen çok beklersin ![]() Kovarlar vazgeçmezsin, 'birazdan gelir' dersin ![]() Yalnızlık sarar dört bir yanını adımını atacak yerin kalmayana dek ![]() Kendine gelene dek, gelmezsen ölene dek bir eksik tadacaksın ![]() Ey yalan sevip gönül çelen ![]() ![]() ![]() Bakıp bakıp bakıp bakıp bakıp gardımı düşüren kişi ![]() Ben sana ne ettim ki? Bir türlü gelemiyorum geri ne kendime ne sana ![]() Birazcık acı bana, acısan gitmezdin ![]() Adın kalır, acın cehennem gibi ![]() Dibine batırıyorsun beni ![]() Ben sana ne ettim ki gittin, dönmedin geri ![]() Konuk olur ![]() ![]() Kurulur aşk, misafirliğini bilmez ![]() Unutsa da bazen ikramsız adam geçmez ![]() Seni bulur, saklanman fayda etmez ![]() Sürpriz olur geç gelen mutluluk, 'hayat güzel' dersin ![]() Zaman geçer, iyice tanır, her ana küfredersin ![]() Her koşulda döner sanma, beklersen çok beklersin ![]() Kovarlar vazgeçmezsin, 'birazdan gelir' dersin ![]() Yalnızlık sarar dört bir yanını adımını atacak yerin kalmayana dek ![]() Kendine gelene dek, gelmezsen ölene dek bir eksik tadacaksın ![]() Eksildim ![]() Günden güne eskitildim ![]() Yine es geçildim ![]() Hep bekletildim hiç geri dönmediler ![]() Ağzımla kuş tuttum yine görmediler ![]() 'Yaz' dedi kalem 'onu yaz' dedi bana ![]() Dök dedi içini ki sesin duyulsun ![]() Alıştırmadan peşin söyle ki açık sözlü kişiliğine vurulsun ![]() Tam yeri şimdi bana şans dile ![]() Tedirginim eteğimdeki taştan bile ![]() Bunu yazmam bir intihar ![]() Bile bile sessiz kalmam bir daha! Ne yaparsan yapim yine aynı sonuç ![]() Ama yaşarken ölmek zor bir durum ![]() Bunu kabullenip kendime gelmem şart ![]() Acıların en onursuzudur aşk! Konuk olur ![]() ![]() Kurulur aşk, misafirliğini bilmez ![]() Unutsa da bazen ikramsız adam geçmez ![]() Seni bulur, saklanman fayda etmez ![]() Sürpriz olur geç gelen mutluluk, 'hayat güzel' dersin ![]() Zaman geçer, iyice tanır, her ana küfredersin ![]() Her koşulda döner sanma, beklersen çok beklersin ![]() Kovarlar vazgeçmezsin, 'birazdan gelir' dersin ![]() Yalnızlık sarar dört bir yanını adımını atacak yerin kalmayana dek ![]() Kendine gelene dek, gelmezsen ölene dek bir eksik tadacaksın ![]() Ve bu eksikle yaşayacaksın bir şekilde ![]() Kendine gelene dek, aynada her Allah'ın günü başka bir yüze bakacaksın ![]() Ama bir kez olsun 'bu ben miyim' diye sormayacaksın, avutacaksın kendini ![]() Umutlarından eksiltip hayallerinden soyutlayacaksın sen bildiğini ![]() Bırakacaksın artık zamana ![]() ![]() ![]() Sarılacaksın yalnızlığına ![]() Çıkaracaksın hayatından sana zarar veren herkesi, her şeyi ![]() Ama önce sen bildiğini sonra sana acı söyleyen dostu, seni bu hale getiren sevgiliyi ![]() Savaşacaksın sessizliğinle ![]() İçinde fırtınalar koparken soğukkanlılığını nasıl koruyabilirsin ki? E hadi ama sıkma artık kendini ![]() Utanmanın ne alemi var ![]() Bağır bağırabildiğin kadar! Dağıt bulunduğun yeri! Teselli etmeye çalışmasınlar artık seni ![]() Bırak böyle kabullensinler ![]() Sen kendini bu şekilde kabullenmedikten sonra başka kime söz geçirebilirsin ki? Unutma, senin en büyük düşmanın ta kendin ![]() Kendine iyi bak ![]() |
![]() |
![]() |
|