![]() |
Grup Reyting - Derdim Sensin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Grup Reyting - Derdim SensinFalcon Kur beni kur bu kalbine Sen yine bakışlardan öte Elleri bağrıma koydum inan Gökte güneş oldum parıldayan Dönde bir kalbine sor o zaman Ben değilmiydim kan ağlayan Çektin gittin son bir sayfa gibi Son bir ayda yıkıp geçtin ha Derdide çektim ellerimdeki Bu acı tablosunu hiç görmedin Funda Bende bir borcun var ki durdun Yarın yine öldür beni buldun Kalbimin hatırası bu mevsim bak Çiçeklerimdin yine soldun Falcon Duymuyosan ki kulaklarım bak Kaç kere söyledim dilim harap yar Ölüm kalım bu alın yazım bak Göklere çıkıpta parıldamak var Senin gözlerinde ateş oldum bak Kahır oldum bu denizlere Özgeçmişimi arayıp sordum Dolaşıp buldum benliğide Funda Ooo derdim sensin Ooo yapamam sensiz Ooo eski günleri unutamam Aklımda hep sensin Dj Şahin Gökyüzü karanlık buz tutmuş Çiçeğim karda kaybolmuş Üzülme bebeğim kar yağarken bile Bilki pencereme kuş konmuş Aldım ellerime sevdim gözlerimle Büyük yüreğimle ısıttım onu Ayağı kalktığında gözünü açtığında Uçup gitti bak unuttu bunu Her derda derman bulunur Ama sen gerçekten farklısın Gerçekleri anlatıver bana Nede olsa hep haklısın Kalbime sordum bugünde sorular Cevap yok diye bana vurdular Ne kaldı senden güzelim ha Cebimde bir kaç büyük hatıralar Funda Bende bir borcun var ki durdun Yarın yine öldür beni buldun Kalbimin hatırası bu mevsim bak Çiçeklerimdin yine soldun Dj Şahin Yağmurlu gecenin sokaklarında yürürüm ben gölgem yanımda Umut özlü denen şafaklarında Parlayan güneşim senmisin acaba Ufuklardaki ken feleğin gibi ![]() ![]() ![]() Yüreğindeki sevginin ![]() ![]() ![]() Benimki gökteki yıldız gibi Göremezsen bile buradayım bil ki Funda Ooo derdim sensin Ooo yapamam sensiz Ooo eski günleri unutamam Aklımda hep sensin |
![]() |
![]() |
|