![]() |
Cumali Efrah - He Man |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cumali Efrah - He Manshe'ra 'nın kını kılı kırk yararken, titrek atılgan olur mu bilmem? gölgelerin mağrası ![]() manası:mahlasım kainattaki en güçlü erkek ben he man ![]() yo saçlarım anakin turuncusu ![]() çalar ansızın antik kötülük borusu ![]() şehrimde prens adam olduğumu bol usul olduğundan ![]() ![]() seni ben değil lan Allah korusun ![]() ![]() hayvan adam,demir çene,iskeletor ![]() istikbali satan bu kaçıncı istimator ![]() dönüşüp bakarken hepsinin icabına, güç bende gölgelerin gücü adına ![]() ben yine ben sonra yine ben ![]() ![]() ![]() ![]() baskılar arttıkça omuzlarım küçülür ![]() janjanlı toz pembe eternia dar gelir de,bunun sebebi ne gölgelerin gücümü ![]() ![]() bir adet mor tayt ve lanet bi' pembe yelek ![]() triklops tahrik eder gel,gel diyerek ![]() demir çene konserve açacağının ucunda açılmayı beklerken, poyrazıma yel ek ![]() ![]() yılan dağı çarpsınki infina bataklığında batayımki dün yağlı mıhlamayı götürdükden sonra aynaya baktımki annem gibi olmuşum ben de lan yarı dünyalı annem Marleena bekler elinde oklava ![]() karın kasımda sekiz adet baklava ![]() ye ki güçlen der annem ![]() ![]() barbekü köz alıcam ![]() iskeletor dediğiniz halbuki özamcam başı boş gibi görünürüm genel halim ![]() ![]() türk olduğu bıyıklarından anlaşılır generalin ![]() gayet otantik ; yansıtmasada zerafeti kürklü donum ve çapraz deri kıyafetim ![]() ![]() düşmanlarımı üfleyerek durdurmaktan ne kadar nefes darlığı çeksemde; he man olduğumu üç kişi bilir : orko , general , büyücü yani eyüp sokrat kamufle ![]() |
![]() |
![]() |
|