![]() |
Azade - Keşke |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Azade - Keşkekeşke bu şarkılarda bi boka yarasa içimdeki karanlıkta yaşar onlarca yarasa kalbimde ki yaradan eser yok ve şimdi eminimki yukardan izliyordur yaradan ![]() ![]() ![]() cebine koymanı beklemekten usandım tüm eklemlerin acırken bu beklentilerim benim olmanken acaba umut var mı boşa mı Şimdi o piç üstünde vitesi boşa alıp aşk cümleleri kurarken içine boşalır o an aşk bitmiştir ve tek gayesi seni arkadaşlarına anlatmaktır soğuk bi duş alıp şükür ki annem var hayat eğitmenim bi kez bile dikkatli dinledin mi bu beyitleri o da seni seviyodu diyip beni delirtmeyin beni gözünde CAPS LOCK tuşu ile bile büyütmedi şimdi o gavatın suratına sırıt mürekkep kendi kendine yazıyo kalemden çıkıp bana ailemden başka sevgi gösteren olmadı senin ailen sana sevgini göster ama elletme demiş olmalı aslında fazla uzaklaştım amacımdan atlarım bu beatin en yüksek yamacından bana kendi amacından bahsetme sakın çünkü biliyorum senin büyük bi am-acın var bana yol açın lan çünkü bu yol dar bana aslında her yaptığım parça zar-ar sana hiç bi namus korunmaz zarla bak beni istersen azarla kalbime nazaran az seviyorum seni etrafında tazmanya canavarı gibi dönerken hic azmana gerekk yoktu ve bana karşı tercih ettiğin şey son model bi arr-raba ![]() |
![]() |
![]() |
|