![]() |
İzel - Amerika |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İzel - AmerikaKime anlatıyorum ben Aklını seveyim ben Dinlemedim değil anlamadın Biraz yavaşsın sen Kendine oyun seçtin Bir de güzel oynadın Ama çok naifsin, sahteciyim Oskarı`da hak ettin Gel hadi gir kanadımın altına Uçurayım seni yarın Amerika`ya Gökyüzüne bulutlardan bir kalp yapalım Altına daTürkçe biz aşığız yazalım Gel hadi gir kanadımın altına Uçurayım seni yarın Amerika`ya Gökyüzüne bulutlardan bir kalp yapalım Altına daTürkçe biz aşığız yazalım Ama nerde kuşlar yesin yalanlarını Ama nerde kuşlar yesin yalanlarını Haftanın belası Sana fazla burası Hollywood`a git kurtulur millet Temizlenir burası Kendine oyun seçtin Bir de güzel oynadın Ama çok naifsin, sahteciyim Oskar`ı da hak ettin Gel hadi gir kanadımın altına Uçurayım seni yarın Amerika`ya Gökyüzüne bulutlardan bir kalp yapalım Altına daTürkçe biz aşığız yazalım Gel hadi gir kanadımın altına Uçurayım seni yarın Amerika`ya Gökyüzüne bulutlardan bir kalp yapalım Altına daTürkçe biz aşığız yazalım Ama nerde kuşlar yesin yalanlarını Ama nerde kuşlar yesin yalanlarını |
![]() |
![]() |
|