![]() |
Yeis Sensura – Kim Kalıyor Yanında |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeis Sensura – Kim Kalıyor YanındaNAKARAT (x2) Bugün efkardan olsa gerek başım ağrıyor yine döne döne bir hal oluyor ![]() Kim kalıyor yanında, bak telefonuna yok bir günaydın ![]() 1 ![]() Zaman hiç geçmiyor senden ayrı ![]() Büyüttüğümüz hayallerse oysa bizden hep ayrı kaldı ![]() Sevgi vaad edip maaş gibi bağladın beni ![]() Sonra bende senden aylık aldım ![]() Büyüttüm onları ben büyüttüm Bu sevgi olsa gerek depremden de büyüktü ![]() Güzel olcağını beklerken her şeyin ![]() Bi genç gelip yürüttü! Yalan değil… Bugün gözüme iliştin ![]() Ve sinirlendim baktım sana söylesene “değiştik biz” Böyle miydik önceden? Değildik çünkü; basit geldi sana saniyelik ilişki ![]() Hayır hayır… Yapmıyorum espri Çünkü moruk hayat esprinin kendisi ![]() Şuan bi gram inan bende yok hatrın ![]() İşte bu yüzden s*klemiyom seni kadın! NAKARAT (x2) Bugün efkardan olsa gerek başım ağrıyor yine döne döne bir hal oluyor ![]() Kim kalıyor yanında, bak telefonuna yok bir günaydın ![]() 2 ![]() O gün bitti her şey, kırılmıştım ortadan O gün bitti her şey, alkol aldım durmadan O gün bitti her şey, kalmıştım ortada ![]() O gün bitti her şey… Neyse boş ver dicek fazla bir şey yok ![]() En yakınından tekmeleyen krampon acıtmaz mı acı? Söylesene pinokyo ![]() En iyisi bana ilaç versin bir doktor ![]() Gitmeseydin, kırılsaydı kemiklerin! Böyle bişi değil “mutluluk” dedikleri ![]() Kendi kendime diyom ona “kanma sakın” Çiğnenmemeli aynı dilde aynı sakız ![]() Şimdi naptığını biraz kalk düşün ![]() Gözüm batıyor her gün evde o kaktüsün ![]() Gerek yok, ısıtmana beni çünkü; Senin adın: yalandan bir pardösü NAKARAT (x2) Bugün efkardan olsa gerek başım ağrıyor yine döne döne bir hal oluyor ![]() Kim kalıyor yanında, bak telefonuna yok bir günaydın ![]() |
![]() |
![]() |
|