Şahsi - Ne Edeyim |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Şahsi - Ne EdeyimVerse 1 Mikrofon silah ve sözlerim mühimmat Mühim değildir artık sen yanımda olmasanda çaktı çakmak Mapushane gibi bi hayatım var Sende olmayanda elhamdülillah bende var Derin devletin dışında kaldı dinlediğin çocuk Ve çok savaşlar atlattım mayınlarını patlattım Rahmet olmasaydı bende senle yollanırdım Bencil olmasaydın aynalarını çatlatırdın Rüzgarın yönünde estiğin zamanların Telafisiz günahların şu tarlasında donup kalmışın Kafana dank edince o anda anlamışsın Önce Rab'dan af diler sonra kapıma yollanırsın Hatıramın gücüne gücüm yetmiyor Yetmiyor sen olmayınca tüm eksikler öyle beliriyor Sen tamamladıkça şah şahım ruhum uyanıyor Uyanmazlar içinde bu suret beliriyor Nakarat Ne deyim ah ben seni ne edeyim Canı c***** eleyim yollara düşeyim Çok çaba sarfettim ama olmadı Analize çıktım defter kalmadı Burası kocaman derya deniz Sığmadı gönlüm billaha sığmadı Verse 2 Benim çok dostum oldu sözle geldi lafta kaldı İstemezdim böyle olsun kanatlarım kırıldı Senin takmadığın ufakla büyükleşti canın tarlası Sizin takım ufak ondan mide sancısı Elalem takılmış şu boş hayallere Boş müziklere boş bilimlere boş filimlere Hoşt dedimde tüm köpekler saçıldı yerlere Hepsininde beyni var bunlar köpek değil heralde Bilemedim ben ısırmaktan haz alırmış tüm itler Önüne böldüğümdür ekmek değildir bitter Oynatırsın kaşını gözünü güya takmıyorsun sen Sen benimle bilgilen ben seninle bilgilenmem Tahsilinde büyük Bence küçük adamsın Tüm kaşarlar yetmemişte Sabi sübyan kıstırırsın Yüzün kalmamış başka suret takılmışsın Sen sen sen satılmışsın |
|