Rahdan - Bize Ayrılık Niye (Ft. Rapozof &Amp; Ertu &Amp; B. Milat) |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Rahdan - Bize Ayrılık Niye (Ft. Rapozof &Amp; Ertu &Amp; B. Milat)Rapozof Verse Güzleri kışları bilmeliydim,hiç bi zaman boyun eğmemeliydim Her zaman seninleydim lakin seni aradığımda nerdeydin Hem fikir olamadık barışalım artık çok uzattık hemde uzaktık Asıl ümidi etme heba bu defa son bi defa kalbimi biledim Tek diledim hep diledim bak eridim bak yeminim hep severim Tamam beklerim gel cesaretim kalmadı artık yalvarmaya İyi kötü mü karar ver ben alıştım artık ağlamaya Garipten sesini duyuyorum her gece bakarken yıldızlara Ertu Verse Kalbimde bir sen vardın,tüm yalanlara aldandın Bırakıp gittin yarı yolda sen böyle değildin anla,artık boş herşey bitti Seni sevenler hep sefildi,özlem artık kalpte sorma gitme baştan kal yanımda Yokluğunda bakmam gereken yere bakıyorum buluyorum hep seni Ama varlığını da bilmek istiyorum özlüyorum hep ben seni Artık sana üzülmek yasak,bana dertler çekilmez tuzak Bıktım artık bu şehirden dertler geliyor ama kimden? Nakarat Gel dedin gelemezdim Git dedin gidemezdim Sen bunu bilemezdin Her zaman seninleydim Rahdan Verse Elimde bir toka senden kalmış hatıralar ve de Üç resimle bedenimi avutmak ne kadar zor gelir bu çocuğa Bilemezsin! Kapkaranlık bir gecede kapkaranlık düşünceler içindeyken karnına çek dizleri Rahdan Bi de oturup ağla! Saatler beşi gösterirken hisli gözlerimde perde nerde o sevgili şimdilik sadece mutsuz olan hayallerde karanlık bastırdı gündüze gecelerimi ise sen aydınlatırdın uzaklardan seni özlemek uzaklardan seni beklemek! Buğra Milat Verse Bakmayın beni görmeyin aranızda değilim bu aralar Bedenim yanınızda belki ama beynim çok uzaklarda be kanka İçimde tarifsiz sıkıntılar korosu eşsizliğinde bu satırlar Sayfalar arasında sıkıştı bedenim yakıştı gözüme bi kaç damla Oturdum yine sigara elimde başımda ruhlar arbedesi Yok oldum ama aslında vardım bitmez sözler sinsilesi Ardından bakma gözünü kapa kuşlar uçtu yok gelesi Yoruldum belki telafür etti buğranın harbi kendisi Nakarat Gel dedin gelemezdim Git dedin gidemezdim Sen bunu bilemezdin Her zaman seninleydim |
|